Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
SMS, Demiral

Ne znam na koju foru su Turci dosli do Durana, ali to bi bio napadač za dovesti na duge staze. Na posudbi je i cijena bi vjerujem bila manja dosta od 77 placenih miliona. Do 60 za takvog igrača dobra cifra. Naravno, ovo sve ima smisla ako Dušan ode jer kapitalca cemo morati tražiti i u napadu.
Ne znam na koju foru su Turci dosli do Durana, ali to bi bio napadač za dovesti na duge staze. Na posudbi je i cijena bi vjerujem bila manja dosta od 77 placenih miliona. Do 60 za takvog igrača dobra cifra. Naravno, ovo sve ima smisla ako Dušan ode jer kapitalca cemo morati tražiti i u napadu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma Nunjez je mlad 26 godina godinu stariji od Dušana, nije imao nikad neku ozbiljnu povredu. Kad ih uporediš zajedničko im je da fulaju zicerePogba je napisao/la: ↑01 dec 2025, 19:15SMS, Demiral![]()
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
To bi bilo to što se tiče njegove karijere u Juventusu ako ostane pri svome.
Sad je na klubu moć pregovaranja, ako hoće da ostane evo ti 5-6 miliona godišnje i hajde da nastavimo.
Ovo je ozbiljna povreda, sad će i drugi klubovi ucjenivati za platu ako odluči da ode
Inače, **** majku Komoliju što je prodao Kostu, ne krivim ovog Marija ni sekunde
Sad je na klubu moć pregovaranja, ako hoće da ostane evo ti 5-6 miliona godišnje i hajde da nastavimo.
Ovo je ozbiljna povreda, sad će i drugi klubovi ucjenivati za platu ako odluči da ode
Inače, **** majku Komoliju što je prodao Kostu, ne krivim ovog Marija ni sekunde
MANIJACI JUG 1987
Pa dobro imamo desno mckenija, a moze koop preuzeti to mjesto kad se bremer vrati.
Još kad se uzme u obzir da je Costa dio posla za Conceicaoa koji ce biti teški promašaj, dođe se do zaključka da smo dali beka koji ima potencijal za 2 panja i dodali jos 30 miliona eura. VrhBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 17:06To bi bilo to što se tiče njegove karijere u Juventusu ako ostane pri svome.
Conceisao teski promasaj

Pa Costa nije u 4 mjeseca 2 nastupa imao kod Motte, čekao 2,5-3 mj na debi i bio los, loptu u for gurao nekontrolisano i glava dolje, uveliko se pisalo da je Temu verzija Cancela, naprijed solidan, a nazad los. Isto sto i za Maria koji je još nivo tehnički iznad. Nema dileme da ako ostane ce biti jako dobar. Isto su ovdje ovi forumasi s naknadnom pamecu pisali da je Costa flop dok je nas 2-3 pisalo da ce biti odličan vremenom. I naravno ispostavilo se tacno.
Ovo je bolestan klub koji je nesposoban vidjeti talent i odluče da je neko flop sa 70 min igre dok hladno panju Koopu daje prilike nemilice.
Pa Costa nije u 4 mjeseca 2 nastupa imao kod Motte, čekao 2,5-3 mj na debi i bio los, loptu u for gurao nekontrolisano i glava dolje, uveliko se pisalo da je Temu verzija Cancela, naprijed solidan, a nazad los. Isto sto i za Maria koji je još nivo tehnički iznad. Nema dileme da ako ostane ce biti jako dobar. Isto su ovdje ovi forumasi s naknadnom pamecu pisali da je Costa flop dok je nas 2-3 pisalo da ce biti odličan vremenom. I naravno ispostavilo se tacno.
Ovo je bolestan klub koji je nesposoban vidjeti talent i odluče da je neko flop sa 70 min igre dok hladno panju Koopu daje prilike nemilice.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Trebao je Kenana odmoriti u prvom valja nam se s Napolijem tući
MANIJACI JUG 1987
Koliko loših igrača Juventus ima 
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Dobra prilika da J mario igra Ali eto neka je amerikanac tu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koliko me je Spalleti razočarao...
Od izbora igrača, izmišljanje pozicija, ali najviše sa formacijom koju igramo sa njim
Ništa ovo nisam očekivao od njega
Od izbora igrača, izmišljanje pozicija, ali najviše sa formacijom koju igramo sa njim
Ništa ovo nisam očekivao od njega
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne mogu ovi centra preći realno, da ih hoćemo već u prvom riješiti
MANIJACI JUG 1987
Zbog energije i napolija bi bilo dobro da se ovo pretvori u trening, 77% posjeda naginje prema tome. Ali, ovo je juventus, nograisan klub vec duze vrijeme....tako da...BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑02 dec 2025, 21:18Ne mogu ovi centra preći realno, da ih hoćemo već u prvom riješiti
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Uh, steta ovog drugog, bas sam konto da nije ofsajd,jbg
I ja sam bio ubijedjen da nije. Mislim da na VAR prikazu su zaboravili ovog igraca Udinesea koji je blize aut liniji
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Hocu da kazem, kao da je ovaj ovamo bio blize, ali odbijam da vjerujem da pored 15 kamera, 3d ofsajda, i svega sto im je dostupno su pogresnof cojka izmjerili. Ali italija je ovo, vidjali smo i to ...tako da...sve je moguce
Kad vidiš sirovinu Cabala ne mozes naci nikakav alibi Juventusu da sikanira Maria i slične igrače, nije mi mrzak momak, ima potencijala, ali je teška sirovina i izgleda u 90% slučajeva kao neko ko ce napraviti penal, glup faul, dobiti crveni. Apsolutno frenetican uvijek i nikad ne ulijeva povjerenje.
Yildiz bespotrebno na terenu, a imamo Napoli.
Uvesti Opendu, Edona i Maria odmah. Ako zadnji ne udje to je to, odlazak u Januaru.
Nebo i zemlja desna strana kad igra Chico i npr Cambiaso, potpuno bezopasni, Chico je za njega prime Di Maria.
Miretti najbolji. Od pomaka u igri svidja mi se sto ekipa stoji visoko i ima naznaka presinga cime je Udinese bio praktično bezopasan.
Yildiz bespotrebno na terenu, a imamo Napoli.
Uvesti Opendu, Edona i Maria odmah. Ako zadnji ne udje to je to, odlazak u Januaru.
Nebo i zemlja desna strana kad igra Chico i npr Cambiaso, potpuno bezopasni, Chico je za njega prime Di Maria.
Miretti najbolji. Od pomaka u igri svidja mi se sto ekipa stoji visoko i ima naznaka presinga cime je Udinese bio praktično bezopasan.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 dec 2025, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nije loše izgledalo do gola, opet smo se nekako povukli.
Šteta što nije već 3-0 da odmorimo Kenana i Kopa.
Samo jako i u drugom
Šteta što nije već 3-0 da odmorimo Kenana i Kopa.
Samo jako i u drugom
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.