Koje pišanje po klubu, nepoštovanje i bezobrazluk... najgore zvučno ime u ligi ikada."Uvijek bude neka priča. Javljao sam se Terzi (Zvezdan Terzić prim. aut.) i rekao mu da želim da se vratim. Javio sam mu se i prije tri meseca. Svaki prelazni rok se čujemo i uvek sam voljan da se vratim. Njemu sam rekao da mogu da budem i Rodićeva rezerva. Samo da pomažem klubu i da klub pomaže meni. Znam da je Rodić jedini lijevi bek i zato sam se javio. Ali problem je što sam ja stranac“, kazao je Ibanez u intervjuu za Germanijak.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ovaj je zasluzio da mu Ultrasi pokucaju na vrata.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Prolazak Sarajeva u finale i osvajanje najmasovnijeg takmičenja značio bi i da će četvrtoplasirana ekipa u prvenstvu igrati evropske utakmice u narednoj sezoni, dok bi u slučaju da Kup osvoje Borac, Tuzla City ili Klis stvari mogle biti bitno drugačije.
Ukoliko bi Kup osvojili Borac ili Tuzla City, a prvenstvo okončali ispod 4. mjesta onda četvrtoplasirani ne bi išao u Evropu. U slučaju da Klis osvoji Kup, također bi samo tri prvoplasirane ekipe iz prvenstva stekle pravo nastupa u Evropi.
Zato je bez obzira na rivalitet, Željezničaru, Zrinjskom, Veležu, pa i Borcu u "interesu" da se Sarajevo domogne finala, a onda i osvoji Kup (svima osim Borcu koji će vjerovatno igrati finale).
Imamo jos fore razmisliti dali i kome pomoci

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Klis prodje u finale ja mislim da nema dilememiky_hz je napisao/la: ↑06 apr 2021, 13:40Prolazak Sarajeva u finale i osvajanje najmasovnijeg takmičenja značio bi i da će četvrtoplasirana ekipa u prvenstvu igrati evropske utakmice u narednoj sezoni, dok bi u slučaju da Kup osvoje Borac, Tuzla City ili Klis stvari mogle biti bitno drugačije.
Ukoliko bi Kup osvojili Borac ili Tuzla City, a prvenstvo okončali ispod 4. mjesta onda četvrtoplasirani ne bi išao u Evropu. U slučaju da Klis osvoji Kup, također bi samo tri prvoplasirane ekipe iz prvenstva stekle pravo nastupa u Evropi.
Zato je bez obzira na rivalitet, Željezničaru, Zrinjskom, Veležu, pa i Borcu u "interesu" da se Sarajevo domogne finala, a onda i osvoji Kup (svima osim Borcu koji će vjerovatno igrati finale).
Imamo jos fore razmisliti dali i kome pomoci![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Borcu win win situacija.miky_hz je napisao/la: ↑06 apr 2021, 13:40Prolazak Sarajeva u finale i osvajanje najmasovnijeg takmičenja značio bi i da će četvrtoplasirana ekipa u prvenstvu igrati evropske utakmice u narednoj sezoni, dok bi u slučaju da Kup osvoje Borac, Tuzla City ili Klis stvari mogle biti bitno drugačije.
Imamo jos fore razmisliti dali i kome pomoci![]()
Nama titula kupa, njima evropa. Svakako ne priznaju nista drzavno.
Ako prodjemo TC, naravno. Smatram da ce nam bas biti tesko.
Koje pišanje po Zrinjskom
Atletiko Madrid da izađe protiv Borca sad u kup utakmici Brorac ce proci dalje, to je zavrsena stvar u savezu odavno.
Mjau !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj Safeta jeste li sigurni da je ovo Ciro. Hahahahaa Poslije pitao jeste li sigurni da smo ovdje ja i Osim.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije moguće objasniti kako je Amar još uvijek trener Željezničara.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Amar Osim ponovo tužio Želju za ogroman iznos''
Ne tako davno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Danas u 18h, Arena Sport BIH
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.