Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pingpong
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la pingpong » 16 mar 2015, 14:30

Znači, šamarčine Papetomrzcima. Avdija Vršajeviće, Tino-Sven Sušić, Ognjen Vranješ i Anel Hadžić na spisku. Znači svi igrači zbog kojih ste Safeta pljuvali do besvijesti su na spisku Meše i hajd sad svi redom sa foruma poližite što ste nasrali o najboljem bh. selektoru svih vremena. Al' neka, nek' je selektor sad iz Želje i nek je pozvao Cocalića, Šehića i Bajića na back-up pozicije, pa makar smiješan bio lik i nula autoritet, neka se samo nahranio malograđanski mentalitet. A za dobrobit repke koga briga.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 mar 2015, 14:32

@Convicts1988, ne lupaj živ bio, Bajić je prvi strijelac lige, u strašnoj je formi i kao takav zaslužio je poziv, momak ima 20 godina i ovo mu može samo biti dodatni stimulans u daljoj karijeri. Mahmutović je dobar igrac koji ce dobiti 100% poziv u reprezentaciju u narednom periodu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 16 mar 2015, 14:36

pingpong je napisao/la:Znači, šamarčine Papetomrzcima. Avdija Vršajeviće, Tino-Sven Sušić, Ognjen Vranješ i Anel Hadžić na spisku. Znači svi igrači zbog kojih ste Safeta pljuvali do besvijesti su na spisku Meše i hajd sad svi redom sa foruma poližite što ste nasrali o najboljem bh. selektoru svih vremena. Al' neka, nek' je selektor sad iz Želje i nek je pozvao Cocalića, Šehića i Bajića na back-up pozicije, pa makar smiješan bio lik i nula autoritet, neka se samo nahranio malograđanski mentalitet. A za dobrobit repke koga briga.
Tipican primjer kad neko nema mozga i ne moze vidjeti dalje od nosa! Ko i veliki vodja zvani Haše

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 mar 2015, 14:38

Convicts1988 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Zove ovog nakog Bajića ,a ne zove Mahmutovića iz Plzena, koji je zaslužio da se pozove odavno .
A zna se zašto, da se proda preko repke i da sarajevski klubovi uzimaju keš, fujj .
:lol:
Tako ti je to, gola istina ;)

EDIT:

Mogao je komotno pozvat sve igrače (koji imaju pravo nastupa) oba sarajevska kluba :kafa:
Čuj ovih guraju Antolovića umjesto Burića koji je u Poljskoj osvajao titule s Lechom iz Poznana :urnebes:

Komedijaaa :lol:
Najbolji napadač lige i najbolji strijelac lige uz to sve i golobradi mladić kojem će biti podsticaj da trenira sa igračima kao što su Džeko, Pjanić, Spahić, Begović.. I onda će biti proslijeđen mladoj reprezentaciji.

Što se tiče golmana, Antolović je trenutno naš najbolji treći golman. U ekstra je formi (jučer je uzeo bod Širokom) i sigurno zaslužuje poziv više od Dujkovića. A Burić, Burić je rezerva u Lechu i ne vidim svrhu njegovog pozivanja, bar ne dok ne postane standardan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 mar 2015, 14:41

Osim ove 3 standardne ublehe, odlican spisak, bravo selektore :thumbup: :bih:

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 16 mar 2015, 14:41

Okanite se bez potrebnog rasparvljanja, treba Meši dati podršku. Preuzeo je repku u jako nezgodnoj situaciji, a da se ne lažemo trenutno ni igrački kadar nije najbolji.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 16 mar 2015, 14:43

Pingpong grehota je sto ti koristis internet. Sa svojim razmisljanjem zasluzujes da zivis ko i papke u 70 -im

Bosna•••Bayern•••Radnicki

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 16 mar 2015, 14:45

Convicts1988 je napisao/la:Zove ovog nakog Bajića ,a ne zove Mahmutovića iz Plzena, koji je zaslužio da se pozove odavno .
A zna se zašto, da se proda preko repke i da sarajevski klubovi uzimaju keš, fujj .

Taj nakav bajic je najbolji strijelac lige...ako ikoga treba da zove iz nase lige,onda je to najbolji strijelac lige,momak koji ima 20 godina,da ne bi mozda zvao nekog iz raspalog celika il slobode???

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 16 mar 2015, 14:47

Dobar je Burić golman, i sigurno treba biti ispred Dujkovića, ali kad već donosiš neki zaključak, provjeriš na TM statistiku pa onda pišeš i vidis da Burić ove godine skoro nikako nije branio.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 mar 2015, 14:49

Mesa izgleda nastavlja Susicevu praksu, manjak autoriteta i utjecaj sa strane...zalosno!

Koji jeb.eni Vrsajevic, pa svi moguci strucnjaci u Hr ne mogu da vjeruju da taj lik dobije poziv od respektabilne repke kakva je BiH (vjerovatno misle da se kod nas neke stvari rade kako treba).

I ova prica o Bajicu, pokusaj punjenja Zeljine prazne kase, i sve to preko dobrih veze koje Mesa ima sa ljudima iz tog kluba.

Izgleda da se kod nas neke stvari ne mogu zaobici, i da se moramo pomiriti da trecina spiska ide na dusu nekim stvarima koje nemaju veze sa kvalitetom.

Zbog ovih stvari nam je trebao stranac sa mudima, profesionalac, ali takvog naravno nikada ne bi izabrali.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 16 mar 2015, 14:53

Pingpong je prekuc'o forum :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Bože sačuvaj...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 16 mar 2015, 14:53

Riad Bajic ima 20 godina i najbolji je strijelac lige i jedna od najvecih perspektiva BH fudbala! Trenirat ce sa A timom, ali na njega ozbiljno racuna mlada repka...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 mar 2015, 14:56

velez_mostar je napisao/la:I ova prica o Bajicu, pokusaj punjenja Zeljine prazne kase, i sve to preko dobrih veze koje Mesa ima sa ljudima iz tog kluba.
Sta imas protiv najboljeg strijelca Premier lige?

Ko ti je kriv sto nas je tvoj Vahid odj.ebao i otres'o ko slinu sto smo fukara narod i nemamo 2,2 miliona da ga godisnje placamo. I vokri ti jos sto nema nikog iz tvog Veleza...da je tvoj merhametli Vaha selektor pozvao bi pola Veleza u reprezentaciju...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 mar 2015, 15:01

Nemojte smarati sa tom pricom oko klubova. Bravo Mesa, savrsen spisak, fali jedino Mahmutovic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 16 mar 2015, 15:09

Jedina zamjerka na ovom spisku je Ratko Dujkovic po meni trebao je zvati Burica ili ako je vec mislio nekog golmana iz nase lige onda da je trazio mladjeg i perspektivnijeg
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 mar 2015, 15:12

Harrison je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:I ova prica o Bajicu, pokusaj punjenja Zeljine prazne kase, i sve to preko dobrih veze koje Mesa ima sa ljudima iz tog kluba.
Sta imas protiv najboljeg strijelca Premier lige?

Ko ti je kriv sto nas je tvoj Vahid odj.ebao i otres'o ko slinu sto smo fukara narod i nemamo 2,2 miliona da ga godisnje placamo. I vokri ti jos sto nema nikog iz tvog Veleza...da je tvoj merhametli Vaha selektor pozvao bi pola Veleza u reprezentaciju...
Vidim iz tebe progovara klupski navijacki stav, s tim sto odobravas da se igraci kluba za kojeg je nastupao selektor nemilice pozivaju.

Ne znam koliko si shvatio poentu, ocigledno nisi, jer ne bi spominjao Vahu kojeg zapravo ne favoriziram.
Nikada ne bi bio za pozivanje Velezovih igraca ako na drugom mjestu postoje kvalitetniji, tako da je ovaj poziv mladom igracu perfidni utjecaj Zelje na njihovog bivseg igraca, sada selektora, kako bi se malo kasa popunila..ali to znamo i ti, i ja..tako da nema potrebe za daljnom raspravom.

Kad gledas covjeka koji laze u oci, mozes puno toga vidjeti...danas na pressici Bazdarevic se ponasao kao Susic, s tim sto ima jos vecih jezickih poteskoca tako da je totalno zbunjen ostao, cak je u jednom trenutku "glasnogovornica" uletjela da "pripomogne".

Stanje u Savezu je isto kao prije, i to je veliki problem za buducnost fudbala u zemlji.(ovo je zapravo poenta).

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 16 mar 2015, 15:15

babuka1 je napisao/la:

Taj nakav bajic je najbolji strijelac lige...ako ikoga treba da zove iz nase lige,onda je to najbolji strijelac lige,momak koji ima 20 godina,da ne bi mozda zvao nekog iz raspalog celika il slobode???
Naravno da ne treba zvati, ni iz Čelika niti iz Slobode u ovom trenutku.
Ja govorim o pozivima, koji su nezasluženi.
Ok, možda taj Bajić i ima potencijal za reprezentaciju u nekom narednom periodu, ali je u ovom trenutku poziv morao dobiti Mahmutović ispred njega, član višestrukog osvajača Češke lige, i u zadnje vrijeme redovnog učesnika grupne faze kako LE, tako i LP ;) . Ko je realan to će priznati .

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 mar 2015, 15:17

Naidje na ovaj clanak http://sp.ort.ba/clanak/164929/analiza- ... idata...Pa" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je nevjerovatno kakvi su ovo placenici,kakav smijesan clanak,a na kraju slag na tortu idealnih 11 u ovom trenutku :urnebes: kakva je ovo smijesna zemlja
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 mar 2015, 15:24

Pegi10 je napisao/la:Jedina zamjerka na ovom spisku je Ratko Dujkovic po meni trebao je zvati Burica ili ako je vec mislio nekog golmana iz nase lige onda da je trazio mladjeg i perspektivnijeg
Ma, zna se zasto je Ratko pozvan. A, ako vec mora biti tog nacionalnog balansiranja, nek se balansira ne trecem golmanu, koji svakako nece zaigrati, nego na nekoj vaznijoj, osjetljivijoj poziciji gdje bi bolji igrac ispastao.

Spisak je sasvim OK, ja sam cak pozitivno iznenadjen. Slijep je onaj koji ne vidi da je ovo radikalno izmjenjen spisak u odnosu na Izrael. I meni na prvu zasmeta, kad vidim Avdiju i Tinu, al ako cemo realno, ovaj put barem niko nije ostao bez poziva radi njih. Uostalom, jedni su od rijetkih sa spisaka koji su standardni u svom klubu, ako nista... Znamo kakve probleme imamo sa minutazom ekipe u klubovima.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 16 mar 2015, 15:26

@Velez, Samo retardiran i umno bolesni selektor ne bi pozvao najboljeg strijelca domace lige ma kakva god liga bila.

Mesa je ovo sa svojim ljudima dobro prostudirao i siguran sam da je kvaliteno odradio ovaj dio posla. Meni je veoma zao sto vi u Mostaru nemate nekog svog Bajica koji terorise golmane Premier lige.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 19 gostiju.