Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gdje si se ispalio ?Lillard je napisao/la:Odem iz Mostara di je studij najskuplji u državi, u inozemstvo, kontam bit će jeftinije, umal me herc nije strefio kad mi je rekla kolika je školarina..
Sam je platio, ušteđevina nula bodova![]()
Al dobro sam sam kriv, treba nabit prosjek pa neš plaćat
Pogriješio sam s ovim inozemstvom, jer Hrvatska to baš i nijeStone Island je napisao/la:Gdje si se ispalio ?Lillard je napisao/la:Odem iz Mostara di je studij najskuplji u državi, u inozemstvo, kontam bit će jeftinije, umal me herc nije strefio kad mi je rekla kolika je školarina..
hahahhaLillard je napisao/la:Pogriješio sam s ovim inozemstvom, jer Hrvatska to baš i nijeStone Island je napisao/la:Gdje si se ispalio ?Lillard je napisao/la:Odem iz Mostara di je studij najskuplji u državi, u inozemstvo, kontam bit će jeftinije, umal me herc nije strefio kad mi je rekla kolika je školarina..
Ti s putovnicom bi plaćao 17 eura semestar u Austriji... s našim pasošom je 750 eura ali to samo zbog toga što nismo EU. Kontam da se nisi zaputio gore. Meni se to vrti po glavi već nekoliko mjeseci, radio bih i studirao ali bi izgleda morao bataliti ovo što sam do sada ispolagao i krenuti ispočetka. Njemački jezik, ko ne zna, more para košta dok položiš ali zato je satnica 8-10 eura. Nije više ni do faksa ni do para koliko do bijega iz ove naše svakodnevnice.Lillard je napisao/la:Pogriješio sam s ovim inozemstvom, jer Hrvatska to baš i nijeStone Island je napisao/la:Gdje si se ispalio ?Lillard je napisao/la:Odem iz Mostara di je studij najskuplji u državi, u inozemstvo, kontam bit će jeftinije, umal me herc nije strefio kad mi je rekla kolika je školarina..
Nek ostane u tajnostiMokes je napisao/la:Sta studiras, momcino
Regularno 16 sati radiš sedmično ali... ko će bola s Bošnjom.Lillard je napisao/la:@dubrava jesam![]()
@Stone
Jbg, ne znam njemački, trebalo bi mi makar koja godina da ga naučim tečno govorit![]()
Al mislim da u Austriji možeš studirat i ono radit 10h tjedno, i dobivaš neke pare, nije nešto puno, al dobivaš neki qrac, ovdje ništa. Uglavnom, sve što sam zaradio ljetos sam potrošio na jbenu godinu gore i izašla me skuplje nego u Mostaru. Al dobro, valja sad uzet knjigu u ruke.
Javi kako je prošlo.NKMramor je napisao/la:Komisija, let the games begin.
Multiline daje 1500+ kako mi rekoše.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zanima me, zna li neko podatak za prosjecnu platu u BiH, za zanimanje programera ? ( Sa i bez diplome ).
I visine plata za Java programere?
Oko milju, koja stoja gore-dole (max 100-200 KM može biti razlika u ovom). Uglavnom, nemoj da te ovo uopšte brine jer i bez da radš u bilo kakvoj firmi možeš zarađivati i po nekoliko hiljada mjesečno kao freelencer. Uči javu, pa android, pa baze i eto posla i para.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zanima me, zna li neko podatak za prosjecnu platu u BiH, za zanimanje programera ? ( Sa i bez diplome ).
Znam za freelansanje od kuce. Mislim da bi vise volio biti u okruzenju ljudi, kao novo iskustvo.Unofficialpage je napisao/la:Oko milju, koja stoja gore-dole (max 100-200 KM može biti razlika u ovom). Uglavnom, nemoj da te ovo uopšte brine jer i bez da radš u bilo kakvoj firmi možeš zarađivati i po nekoliko hiljada mjesečno kao freelencer. Uči javu, pa android, pa baze i eto posla i para.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zanima me, zna li neko podatak za prosjecnu platu u BiH, za zanimanje programera ? ( Sa i bez diplome ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.