Jedva čekam intoniranje himni

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Svaka čast. Jedina istinska himna. Prvi put sam je zapjevao u osnovnoj školi 1992. godine i od tada srce brže zalupa pri svakom intoniranju, a riječi same izlaze iz duše.Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedna od najboljih izvedbi.Nije nogomet ali je prejaka.Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako sam s vremenom zamrzio ovu pjesmuPonos Torina je napisao/la:Ako ne pobijede veceras opet ce nas cekati ona prokleta stvar.....
[youtube][/youtube]
tepsija je napisao/la:Jedna od najboljih izvedbi.Nije nogomet ali je prejaka.Neutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za ovo,i glavom na kopačku.
sad iz banjedentist je napisao/la:Da se nisi ne daj Boze zaboravio okupati buraz?baltazar1 je napisao/la:opet onaj jako ugodan ali i zajeban osjećaj kad igra repka...sa dresom na posao, navijačka muzika u CD pleyeru, malo zujanja gradom, kad ne znam ni sam kud ću sa sobom
gledam ove klipove iz Žiline i zamišljam da sam tamo i da će moj glas i moji dlanovi donijeti pobjedu
šal opran i mirišljiv...sve spremno al utakmica nikad da krene
emocija koju bude samo Zmajevi
Amar Dzeko je napisao/la:Kako sam s vremenom zamrzio ovu pjesmuPonos Torina je napisao/la:Ako ne pobijede veceras opet ce nas cekati ona prokleta stvar.....
[youtube][/youtube]![]()
[youtube][/youtube]
Ne zelim ni razmisljati o tome.
Tako je Tepsija, treba jednom odčepit, jer za nas je plasman nešto neostvarivo i vjerovatno i igračima to stvara neke barijere u glavi.Što se kvaliteta tiče, pa kad je Slovenija mogla ići na velika takmičenja 3 puta do sada.Šta su to oni kvalitetniji od nas?Samo njih za primjer dajem, a bilo ih je još sila.Mi imamo kvalitetu, ali taj neki strah od nečega za nas "neostvarivog" nas malo ****.tepsija je napisao/la:Mnogi spominju kako svi mi imamo nerealna očekivanja i da BiH nema kvalitetu da ode na neko veliko prvenstvo.
Nije istina.Mi imamo neutaživu žeđ i žar da konačno uspijemo u svom naumu.Dovoljno je pogledati koliko je ljudi sad u Slovačkoj,koliko nas je bilo u Francuskoj,Belgiji....svugdje gdje smo igrali.Malo je reprezentacija koje imaju takvu privrženost i tako brojnu publiku.Mislim da nam u Evropi mogu parirati jedino Englezi...ali njih je 60 miliona a nas crkavica.Ljudi su jednostavno željni uspjeha i slavlja.Ako kojim slučajem pobjedimo danas,opet će sve da gori,a da ne govorim šta bi bilo da se plasiramo na SP.
Mnogo gore reprezentacije u proteklih 10-15 godina su se plasirale,mnogo lošije od naše.
Manjak samopouzdanja,blokada u glavi,nesreća,sudijske nepravde...sve nas je to koštalo.
Ako se plasiramo sad,a vjerujem i nadam se,da hoćemo...puno će to lakše ići u budućnosti.
Nestaće blokade i psihološkog pritiska.
Zato,sretno nam večeras i krikni Marijane
hahahahaha isti sam timandraX je napisao/la:aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa!!!
Ništa pametnije trenutno ne mogu napisat' ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.