jeste zbog campara ste popusili

klasicni pogled na svijet katolickih zilota iz ZH i hdz-ove utvrde Splita.
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
kakvo sikaniranje od strane RoninaRoninX je napisao/la: ↑13 maj 2021, 17:28ta "imena" koia spominjes su listom precijenjeni ili potroseni igraci. moze se svakom zalomiti dobra suterska vecer, pa cak i a1 igracu poput perkovica, ali da imaju kvalitet da spajaju vise takvih meceva, ne bi igrali na ovom nivou. mogu se splicani zalit na trenera koliko hoce, ali je stvarni problem nekvalitet igraca. treba dati kredit i odbrani Sparsa. nema laganih suteva.
jeste zbog campara ste popusili. treba naci zrtvenog jarca pa je najlakse udarit po "muslicu".
Mora se priznati da bas zrelo igra zadnje utakmice, ne sili sut, pokusava prodorom na tablu da zavrsi ili asistira Kamenom, mene je pozitivno oduševio. Pisao sam prije utakmice sa Splitom da Klavžar mora imati više minuta jer sa njim na parketu se ubrza igra, mada realno ni Zahiragicu se osim tog sutra za 3 nema puno sta zamjeriti, odlično je dijelio asiste za Kamenog. Iskreno ja se vise bojim druge utakmice, ne zbog Splita, nego zbog straha Sparsa od uspjeha.
zaostali muslic koji kosarkaski nista nije argumentirao vec ukljucio nacionalizam itd. Koji mi? Udji na sportnetov forum pa procitaj sta balkan kaze o tom tvom Campari da ne bude da sam ga ja ukljucio jer je musli. Ta imena? Sa tim si sve rekao koliki si poznavatelj kosarke.RoninX je napisao/la: ↑13 maj 2021, 17:28ta "imena" koia spominjes su listom precijenjeni ili potroseni igraci. moze se svakom zalomiti dobra suterska vecer, pa cak i a1 igracu poput perkovica, ali da imaju kvalitet da spajaju vise takvih meceva, ne bi igrali na ovom nivou. mogu se splicani zalit na trenera koliko hoce, ali je stvarni problem nekvalitet igraca. treba dati kredit i odbrani Sparsa. nema laganih suteva.
jeste zbog campara ste popusili. treba naci zrtvenog jarca pa je najlakse udarit po "muslicu".
Prije svega ,taj Split je dobio Budućnost finalista ABA1 lige . Druga stvar ,definitivno jako dobra Splita i popunjena na svim pozicijama .Što se imena tiče Ukić ,Babić i Luković su igrači za ozbiljnije ekipa .U ekipi Splita očito nešto ne funkcioniše duže vremena ,meni je iznenađenje da igraju uopšte kvalifikacije za ostanak .RoninX je napisao/la: ↑13 maj 2021, 17:28ta "imena" koia spominjes su listom precijenjeni ili potroseni igraci. moze se svakom zalomiti dobra suterska vecer, pa cak i a1 igracu poput perkovica, ali da imaju kvalitet da spajaju vise takvih meceva, ne bi igrali na ovom nivou. mogu se splicani zalit na trenera koliko hoce, ali je stvarni problem nekvalitet igraca. treba dati kredit i odbrani Sparsa. nema laganih suteva.
Valjda im kasne plate a klub se oglasio da ne kasne nego je samo prolongirana isplatamerdanovic je napisao/la: ↑14 maj 2021, 01:04Prije svega ,taj Split je dobio Budućnost finalista ABA1 lige . Druga stvar ,definitivno jako dobra Splita i popunjena na svim pozicijama .Što se imena tiče Ukić ,Babić i Luković su igrači za ozbiljnije ekipa .U ekipi Splita očito nešto ne funkcioniše duže vremena ,meni je iznenađenje da igraju uopšte kvalifikacije za ostanak .RoninX je napisao/la: ↑13 maj 2021, 17:28ta "imena" koia spominjes su listom precijenjeni ili potroseni igraci. moze se svakom zalomiti dobra suterska vecer, pa cak i a1 igracu poput perkovica, ali da imaju kvalitet da spajaju vise takvih meceva, ne bi igrali na ovom nivou. mogu se splicani zalit na trenera koliko hoce, ali je stvarni problem nekvalitet igraca. treba dati kredit i odbrani Sparsa. nema laganih suteva.
Što se Sparsa tiče ,odlično odrađena utakmica i zaista neke stvari su im se poklopile .Nisam očekivao da će Kamenjaš onako izdominirati centre Splita, Gegić strašnu energiju ima ,a uz to je i popravio šut . Hasandić odličan , Orelik povukao koliko treba , Buza iskoristio vrijeme (nikad potencijail nije iskoristio ) , playmakeri Sparsa odigrali isto iznad mojih očekivanja.Suđenje -odlično !
Na kraju i sam želim da Sparsi prođu i da se potencijalni BH reprezentativci već na jednom ozbiljnom nivou počinju afirmisati. Trenutno imaju brejk ,ali mislim da je i dalje Split blagi favorit . Obje ekipe su pod pritiskom i neće nikome biti lako .
ko je balkan i zasto je bitno njegovo misljenje o trecem playu Splita?sb1996 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 23:48zaostali muslic koji kosarkaski nista nije argumentirao vec ukljucio nacionalizam itd. Koji mi? Udji na sportnetov forum pa procitaj sta balkan kaze o tom tvom Campari da ne bude da sam ga ja ukljucio jer je musli. Ta imena? Sa tim si sve rekao koliki si poznavatelj kosarke.RoninX je napisao/la: ↑13 maj 2021, 17:28ta "imena" koia spominjes su listom precijenjeni ili potroseni igraci. moze se svakom zalomiti dobra suterska vecer, pa cak i a1 igracu poput perkovica, ali da imaju kvalitet da spajaju vise takvih meceva, ne bi igrali na ovom nivou. mogu se splicani zalit na trenera koliko hoce, ali je stvarni problem nekvalitet igraca. treba dati kredit i odbrani Sparsa. nema laganih suteva.
Boze moj kako su neki zalutali u svijetRoninX je napisao/la: ↑14 maj 2021, 10:14ko je balkan i zasto je bitno njegovo misljenje o trecem playu Splita?sb1996 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 23:48zaostali muslic koji kosarkaski nista nije argumentirao vec ukljucio nacionalizam itd. Koji mi? Udji na sportnetov forum pa procitaj sta balkan kaze o tom tvom Campari da ne bude da sam ga ja ukljucio jer je musli. Ta imena? Sa tim si sve rekao koliki si poznavatelj kosarke.RoninX je napisao/la: ↑13 maj 2021, 17:28ta "imena" koia spominjes su listom precijenjeni ili potroseni igraci. moze se svakom zalomiti dobra suterska vecer, pa cak i a1 igracu poput perkovica, ali da imaju kvalitet da spajaju vise takvih meceva, ne bi igrali na ovom nivou. mogu se splicani zalit na trenera koliko hoce, ali je stvarni problem nekvalitet igraca. treba dati kredit i odbrani Sparsa. nema laganih suteva.
hajde ne laprdaj, znam ja kako disete. najavljivao si ovdje gazenje od 20 razlike i pojeo ****. znaci ako ispadnu nisu ispali jer su nadigrani vec zato sto su podbacili.lukovic takva igracina iz spanske lige pa nije mogao naci nista bolje od Splita. sto li?? babic kako sam i govorio jedan od najprecijenjenijih igraca proteklog desetljeca. on je u biti ramljak sa boljim PR-om i menadzerom. ko je jos strah i trepet, streaky Ukic, sa 36.godina?
pa hrvatska repka je godinama podbacivala bas zato sto je imala njega na playu. nek sam dobije Sparse u subotu, to ce isto vrijediti. Sparsi mogu popusit samo zbog straha od uspjeha a ne sto su losija ekipa. ...ne pobjedjuju uvijek imena na papiru. ne trebam ti nabrajat milion primjera. cak i ako je razlika u klasi puno veca od trenutne izmedju ova dva kluba.
i nekoga drugog farbaj da bi ti bilo draze da prodje klub iz "politikog sarajeva" umjesto tvojih
Očigledno niti se radi dobro otkad je ovaj trener došao niti on to može voditi i to je sreca za Sparse.merdanovic je napisao/la: ↑14 maj 2021, 01:04Prije svega ,taj Split je dobio Budućnost finalista ABA1 lige . Druga stvar ,definitivno jako dobra Splita i popunjena na svim pozicijama .Što se imena tiče Ukić ,Babić i Luković su igrači za ozbiljnije ekipa .U ekipi Splita očito nešto ne funkcioniše duže vremena ,meni je iznenađenje da igraju uopšte kvalifikacije za ostanak .RoninX je napisao/la: ↑13 maj 2021, 17:28ta "imena" koia spominjes su listom precijenjeni ili potroseni igraci. moze se svakom zalomiti dobra suterska vecer, pa cak i a1 igracu poput perkovica, ali da imaju kvalitet da spajaju vise takvih meceva, ne bi igrali na ovom nivou. mogu se splicani zalit na trenera koliko hoce, ali je stvarni problem nekvalitet igraca. treba dati kredit i odbrani Sparsa. nema laganih suteva.
Što se Sparsa tiče ,odlično odrađena utakmica i zaista neke stvari su im se poklopile .Nisam očekivao da će Kamenjaš onako izdominirati centre Splita, Gegić strašnu energiju ima ,a uz to je i popravio šut . Hasandić odličan , Orelik povukao koliko treba , Buza iskoristio vrijeme (nikad potencijail nije iskoristio ) , playmakeri Sparsa odigrali isto iznad mojih očekivanja.Suđenje -odlično !
Na kraju i sam želim da Sparsi prođu i da se potencijalni BH reprezentativci već na jednom ozbiljnom nivou počinju afirmisati. Trenutno imaju brejk ,ali mislim da je i dalje Split blagi favorit . Obje ekipe su pod pritiskom i neće nikome biti lako .
nemas nijedan argument osim spominjanja famoznih imena. ukic i kad je najzdraviji nije poznat kao neko ko moze vezati vise dobrih suterskih partija. ali ispade da niste dobili samo zbog Sanija?? a i tog Sanija gurate u ulogu koja mu ne lezi. njegovo je da ispali 7-8 trica po mecu, a ne da organizuje napade. pa nekad ce sutirati 4/7 , nekad 1/7.sb1996 je napisao/la: ↑14 maj 2021, 11:34Boze moj kako su neki zalutali u svijetRoninX je napisao/la: ↑14 maj 2021, 10:14ko je balkan i zasto je bitno njegovo misljenje o trecem playu Splita?sb1996 je napisao/la: ↑13 maj 2021, 23:48
zaostali muslic koji kosarkaski nista nije argumentirao vec ukljucio nacionalizam itd. Koji mi? Udji na sportnetov forum pa procitaj sta balkan kaze o tom tvom Campari da ne bude da sam ga ja ukljucio jer je musli. Ta imena? Sa tim si sve rekao koliki si poznavatelj kosarke.
hajde ne laprdaj, znam ja kako disete. najavljivao si ovdje gazenje od 20 razlike i pojeo ****. znaci ako ispadnu nisu ispali jer su nadigrani vec zato sto su podbacili.lukovic takva igracina iz spanske lige pa nije mogao naci nista bolje od Splita. sto li?? babic kako sam i govorio jedan od najprecijenjenijih igraca proteklog desetljeca. on je u biti ramljak sa boljim PR-om i menadzerom. ko je jos strah i trepet, streaky Ukic, sa 36.godina?
pa hrvatska repka je godinama podbacivala bas zato sto je imala njega na playu. nek sam dobije Sparse u subotu, to ce isto vrijediti. Sparsi mogu popusit samo zbog straha od uspjeha a ne sto su losija ekipa. ...ne pobjedjuju uvijek imena na papiru. ne trebam ti nabrajat milion primjera. cak i ako je razlika u klasi puno veca od trenutne izmedju ova dva kluba.
i nekoga drugog farbaj da bi ti bilo draze da prodje klub iz "politikog sarajeva" umjesto tvojih![]()
Nije samo njegovo vec njihovo, tko si ti pa da tvoje mišljenje treba biti bitno i važnije![]()
Znas ti kako i dišemo, naravno vidoviti Milanei još uz to uvlačiš politiku i nacionalnu pripadnost, to dovoljno govori o tebi koliko si zaostao u nekim stvarima.
Ukic koji je igrao nakon 17 dana korone, 8 dana visoke temperature i jednog treninga s ekipom? E "stručnjače" nacionalizmom ispranog mozga.
Aha nivo repke i nivo Sparsa je za usporedbu? HAHAHAHHAHA
I dalje i ja i jos nekoliko forumasa ovdje tvrdimo da Split po imenima ima ekipu za nabit Sparse 20 razlike ali nisu kompletni i ne štimaju neke stvari među njima. A Campara je igrac za back up opcije ABA 2 Lige, kao i Bajo koji eto nije musliman nego Hrvat.
A koliko mi ne volimo Sparse mozes vidjeti i na ovom videu, kada ste ti i takvi nacionalizmom isprani mozgovi poput tebe umalo napravili kolektivno vješanje nakon ove scene.
A o odnosu ljudi medju klubovima koji je i dalje odlican i nas bliskih tim ljudima pa mozemo sve vidjeti, je i suvišno govoriti i vjerujemo da ce takav ostati jos dugo godina
Rotacija Sparsa na 5 i 4 kakva je trebala biti:yusufoh je napisao/la: ↑14 maj 2021, 14:43Početna petorka Sparsa je jača od petorke Splita pa vi pričajte šta hoćete. To što oni nisu čuli za Kamenjaša ili nisu upoznati sa napretkom Gegića i Hasandića je nešto drugo. Problem je samo što Split ima više ujednačeno kvalitetnih igrača i tu mogu napravit razliku. Mada i opcije kao što su Klavžar i Buza nisu nimalo loše za ovaj nivo. Jedino fali igrač pod košem da odmori Kamenjaša ili Orelika. Neka kombinacija četvorke ili petice sa dobrim atleticizmom i energijom. Sa 8 upotrebljivih igrača u rotaciji se itekako može dobit utakmica. Ovo je knock out faza a ne liga od 30 kola da bi se baš toliko osjetila dužina klupe.
Trenutno korisnika/ca: EDobric1997 i 6 gostiju.