Zvjezdan Misimović

Principatus
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Principatus » 23 nov 2010, 16:46

Jasno je da se Galati, za razliku od jednog Wolfsburga koji nezna gdje sa parama, ne isplati da tako skupog igraca odplacuju Wolfsburgu i da mu jos uz to placaju skupu platu. Kako se meni cini Miske bi uskoro mogao da bude zurück za Deutschland. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 nov 2010, 16:54

Misimovica ce sigurno zeljeti nekoliko vodecih klubova Bundeslige,to je najmanji problem,samo neka on raskine ugovor sa turcima... Salke,Wolfsburg ili neki treci klub nebitno,samo da sto prije rjesi svoj status jer je to u interesu i reprezentacije! Miske ima ogromnu reputaciju u Bundesligi,jedan je od najboljih igraca u prethodne dvije sezone,ne bi me iznenadilo da ga pokusa dovesti Bayern ili Borusija..u svakom slucaju ponuda nece manjkati...

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 23 nov 2010, 17:36

Ja mislim da posto je vec nastupao za Wolsburg i Galatasaray ove sezone da nema pravo igrati za jos jedan klub,nisam siguran za ovo ali mislim da je tako.Ostane mu samo ili Galata ili Wolsburg?!!
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 nov 2010, 17:39

Nema pravo potpisa,ali zato moze na posudbu u taj ''treci''klub.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 nov 2010, 18:21

harishp je napisao/la:Nema pravo potpisa,ali zato moze na posudbu u taj ''treci''klub.
Ne moze ni na posudbu,posto ga ovi moraju registrovati za takmicenje,a posto je igrao za dva kluba vec onda moze ili ostati u Galati,ili se vracati u Wolfsburg,ili u trecem slucaju da ide u Rusiju,Svedsku ili Norvesku jer je tamo nova sezona. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 23 nov 2010, 19:08

Hadzi (Rumun) najmjerno radi ovo Misimovicu, jer ga vidi kao veliku prijetnju u okrsaju sa njegovom reprezentacijom :mrgreen: !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 23 nov 2010, 19:31

KONGO je napisao/la:Hadzi (Rumun) najmjerno radi ovo Misimovicu, jer ga vidi kao veliku prijetnju u okrsaju sa njegovom reprezentacijom :mrgreen: !
Ma sigurno zbog toga....ko ziv ko mrtav do tada
RIP SALE VILENJAK

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 nov 2010, 20:04

Tko nevjeruje ,,neka se vrati par stranica unazad do onog datuma kad je Miske potisao za Galatu,, ja sam tad napisao i sad stojim iza toga,, da je to bio potez unazad u njegovoj karijeri kao IGRACA,, a ako ovako bude ni neke bog zna pare nece vidjeti potrosice godinu dana bez veze,,, u Tursku idu igraci,,kojima je to oskocna daska za evropu ili igraci koji igraju u slabijim ligama kao sto je HNL ,,ili pak igraci bez motiva zeljni para,,ili pak oni pred pemzijom,, a ne najbolji asisten 3 lige u evropi sa 26 god,, to moze samo nenormalan napraviti,,, bolje da je otisao u PSG ili tako nekav slican klub!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 23 nov 2010, 20:14

vrebac86 je napisao/la:Tko nevjeruje ,,neka se vrati par stranica unazad do onog datuma kad je Miske potisao za Galatu,, ja sam tad napisao i sad stojim iza toga,, da je to bio potez unazad u njegovoj karijeri kao IGRACA,, a ako ovako bude ni neke bog zna pare nece vidjeti potrosice godinu dana bez veze,,, u Tursku idu igraci,,kojima je to oskocna daska za evropu ili igraci koji igraju u slabijim ligama kao sto je HNL ,,ili pak igraci bez motiva zeljni para,,ili pak oni pred pemzijom,, a ne najbolji asisten 3 lige u evropi sa 26 god,, to moze samo nenormalan napraviti,,, bolje da je otisao u PSG ili tako nekav slican klub!!!
Misketu je 28 godina. I ja mislim da nije trebao ici u Tursku ali zadnji dan prelaznog roka i ponuda Galate,nije mogao ni birati.Wolfsburg doveo Diega....dok nisu njega doveli Miske nije bio na prodaju a onda brzi preokret...
RIP SALE VILENJAK

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 23 nov 2010, 20:40

[youtube][/youtube]

Miske je kralj, i izace sigurno iz ove teske situacije ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 nov 2010, 23:13

Ovo je jedan klasicni i jedan od najboljih videa, na kraju kako on i Dzeko unistavaju Bayern, koji pas i koji gol. On i Dzekson su trebali uraditi ugovor da ih mogu samo zajedno prodavati i kupovati. :D :

[youtube][/youtube]

I naravno ovaj:

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 23 nov 2010, 23:42

A evo i ovaj:

[youtube][/youtube]

Od 1:50 krece show Misketa i Dzeke ;)

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 nov 2010, 08:50

Devil je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nema pravo potpisa,ali zato moze na posudbu u taj ''treci''klub.
Ne moze ni na posudbu,posto ga ovi moraju registrovati za takmicenje,a posto je igrao za dva kluba vec onda moze ili ostati u Galati,ili se vracati u Wolfsburg,ili u trecem slucaju da ide u Rusiju,Svedsku ili Norvesku jer je tamo nova sezona. :lol:
de mi pojasnite ovo... igrac moze igrat' samo za jedan klub u toku jedne sezone... zar to ne vrijedi samo za evropska takmicenja ? zasto misimovic u zimskom prelaznom roku ne moze preci u bilo koji klub u bundesligi ?

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 24 nov 2010, 10:10

Miske vrati se u bundes boga ti :D jer tu ti pases... tu si kralj... :!: :!:
BLUE NATION.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 nov 2010, 11:22

Jaydoo82 je napisao/la:Miske vrati se u bundes boga ti :D jer tu ti pases... tu si kralj... :!: :!:
Nije krava da pase
100% sportski i krajnje opušten potpis

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 24 nov 2010, 14:12

RiNo je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:Miske vrati se u bundes boga ti :D jer tu ti pases... tu si kralj... :!: :!:
Nije krava da pase
ha ha ha pa po travi je 90 min... nemam nasu tasteturu..
BLUE NATION.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 nov 2010, 15:53

amho je napisao/la:
Devil je napisao/la:
de mi pojasnite ovo... igrac moze igrat' samo za jedan klub u toku jedne sezone... zar to ne vrijedi samo za evropska takmicenja ? zasto misimovic u zimskom prelaznom roku ne moze preci u bilo koji klub u bundesligi ?
Igrac ne sme da promeni vise od dva kluba u toku jedne sezone,dakle ako je neko igrao za Wolfsburg i Galatasaraj u jednoj sezoni ne moze potpisati do sledece sezone za lupam Werder.
Ali moze da predje npr.u ligu kojoj zvanicno nova sezona krece na prolece tipa Rusija,Svedska,Finska,Norveska,Estonija...
Najsvezi primer je koji mi sada pada na pamet Daniel Cousin kada je presao iz Metza u Rangers i zbog neslaganja sa menadzerom Smithom hteo je da predje u Hull,ali posto je vec presao iz Metza u Rangers nije mogao da promeni klub te je morao cekati do leta 2008.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 nov 2010, 15:57

Devil je napisao/la:
amho je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Igrac ne sme da promeni vise od dva kluba u toku jedne sezone,dakle ako je neko igrao za Wolfsburg i Galatasaraj u jednoj sezoni ne moze potpisati do sledece sezone za lupam Werder.
Ali moze da predje npr.u ligu kojoj zvanicno nova sezona krece na prolece tipa Rusija,Svedska,Finska,Norveska,Estonija...
Najsvezi primer je koji mi sada pada na pamet Daniel Cousin kada je presao iz Metza u Rangers i zbog neslaganja sa menadzerom Smithom hteo je da predje u Hull,ali posto je vec presao iz Metza u Rangers nije mogao da promeni klub te je morao cekati do leta 2008.

Zar nije nešto slično bilo sa Masceranom ,pa je on prešao u Liverpol zato što nije imao službenog nastupa za Westham ,a prije toga je došao iz Corintiansa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 nov 2010, 16:11

U Engleskoj je tada pocinjala nova sezona kada je on presao iz Corinthiansa gde je jos uvek trajala sezona, tako da je mogao preci u Liverpool,upravo ono sto sam rekao za Misketa i Rusiju. ;) ,a igrao je Masch i za WHU ja mislim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 nov 2010, 19:01

Da li još smatrate da je Zvjezdan Misimović jedan od glavnih krivaca za neuspjeh u okršaju sa Portugalom?

Ne želim puno pričati o tome. Što je bilo, bilo je. Reći ću samo jednu poslovicu - Zaklela se zemlja raju, da se svake tajne znaju. Saznat će se istina jednoga dana.
Ćiro za Sarajevo-x.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.