Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

viKK
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la viKK » 25 jan 2014, 16:34

koristio sam iphone 3gs i isti je sve osim fluidan. možda nije kad je tek 'izvađen iz kutije' tj nema ništa na njemu, ali čim se počne koristiti ozbiljnije izgubi svu fluidnost.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 jan 2014, 16:50

Sveti je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Sveti,zaista postajes ofiran sa tim uzdizanjem iPhonea...Svaki post na temi hvalis iPhone,javljas se samo kada je iPhone u pitanju,a i sam se nesto ofiras sa tim tapatalk potpisom,da svi vide da imas Iphone 4 i da je to vrh mobitel...
Shvatili smo.
:lol: :lol: :lol: e hvala bogu pa daje takve poput tebe u ova tmurna vremena :lol: :lol:

Ovaj potpis je automatski, ja sam samo dodao četvorku iza imena, a da sam htio da se kuražim napisao bih 5s 8-) Je li potrebno da se javljam za neke druge modele o kojima kurrca ne znam matere ti? to ti je isto kao kad bi ti davao savjete o kamionima sa prikolicom, a ustvari voziš tamića :mrgreen:

Uostalom, rekao sam da ne namećem nikome mišljenje, svaki telefon je odličan, zavisi samo šta očekuješ od njega. Meni je iPhone vrh jer volim fluidan i zatvoren OS, tebi je neki od android telefona jer voliš veliki ekran, kojekakve senzore itd. Stvar je ukusa ;)
Nisam ja ništa rekao da se ti praviš.U mom razredu od 30 učenika,5 ima najnoviji iPhone,u raznim bojama.Meni to ne predstavlja nekakav uzvišen status osobe koja ga ima,nego samo govori da ta osoba ima financije i resurse da dođe do njega,ništa drugo.
Ono na šta sam ja mislio je to uzdisanje same kompanije,jer kažem ti,preofirno izgledaš.Znamo da ga koristiš,ali pričaš o brandu kao da je to neki bogovski mobitel.Znam šta je iPhone,dosta nas zna.Mobitel van kategorije mobitela po meni,jer nema smisla da se ,telefon koji ima jedan model i koji izlazi svake godine i samo što mu je različito na njemu su boje (biraš između bijele i crne) i ta nadogradnja za nekog vremena na S verziju,poredi sa nekima markama Samsunga,LG,HTC,Nokie i ostalih smartphone proizvođača.
Ono što je bit moga izlaganja je da ti se po postovima vidi da si prezadovoljan korisnik i hoćeš to da pokažeš svima.
Hajmo dalje,mislim da smo u off-topic ušli,a ionako imamo : APPLE UREĐAJI
Keep walking.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jan 2014, 16:54

viKK je napisao/la:koristio sam iphone 3gs i isti je sve osim fluidan. možda nije kad je tek 'izvađen iz kutije' tj nema ništa na njemu, ali čim se počne koristiti ozbiljnije izgubi svu fluidnost.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
ne znam, ja sam par dana imao dvije 3GSice između prošlog mobitela i ovog sad kojeg imam, i oba su bila fluidna na tom osu.

@Cautinho nemoj Vise živ bio.

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jan 2014, 17:16

Cautinho, bas nam je drago sto si nam podjelio tu informaciju, a to sto nema nikakve veze sto Sveti preporucuje nekom iPhone, to nista

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 jan 2014, 17:29

http://www.meenova.com/st/p/m3r.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima li se ovo uzeti kod nas ? Slicno nesto ?
NO PYRO NO PARTY

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jan 2014, 17:57

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Cautinho, bas nam je drago sto si nam podjelio tu informaciju, a to sto nema nikakve veze sto Sveti preporucuje nekom iPhone, to nista
ma pusti ga vidiš da ni sam ne zna o cemu priča. To sto je on naveo da kompanija profitira na samo jednom modelu telefona je zapravo vrlina ove kompanije za razliku od ostalih koje izbacuju kojekakve low End modele da bi bili konkurentniji.

naprijed rejal

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 25 jan 2014, 18:08

Sveti je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Cautinho, bas nam je drago sto si nam podjelio tu informaciju, a to sto nema nikakve veze sto Sveti preporucuje nekom iPhone, to nista
ma pusti ga vidiš da ni sam ne zna o cemu priča. To sto je on naveo da kompanija profitira na samo jednom modelu telefona je zapravo vrlina ove kompanije za razliku od ostalih koje izbacuju kojekakve low End modele da bi bili konkurentniji.

Pročitaj ponovno.
Nisam nigdje spominjao profit kompanije,već ubrajanje u konkurenciju sa samo jednim proizvodom.
Po tom pitanju,bar ja tako mislim,treba biti van konkurencije,jer je model mobitela kao i firma jedinstven.
Tj,ako želiš porediti mobitele konkurenata sa Appleom,nemaš opcija osim jedne,a to je Iphone.
Sada,dali je to plus ili minus,ne znam,znaju ljudi koji rade u Appleu.
Apple kompanija je baš ona definicija stila i brenda.Znači,ako ostavimo elektroniku po strani,ljudi bi ih smatrali kao neki društveni pokret ili nekakvu modnu kuću.
Keep walking.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 jan 2014, 18:13

Jarane, izvini, ali o čemu ti zapravo pričaš? Koja je poenta tvog posta? Pa da telefon ne valja, ne bi se stvorio taj brend koji danas postoji, zato i kažem da kompanija profitira na osnovu jednog high end modela (po generacijama), i uvijek su se fokusirali na izrade tog jednog iPhone-a, a ne na neke druge modele.

Za mene trenutno najbolji model telefona je Lumia čije i low end mobitele odlikuje nevjerovatna fluidnost. Opet kažem ,za mene, jer ja lično volim fluidnost i zatvorene operativne sisteme, stoga ne vidim bit ove rasprave.
naprijed rejal

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 26 jan 2014, 17:12

HTC Inspire, može neko napisati neko mišljenje, konto sam uzimat pa ako ima neko upućen bio bih zahvalan.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 jan 2014, 18:41

Dakle, najbolji browser za Andrioid je...?
I dajte koju korisnu ili zanimljivu aplikaciju za prazan telefon i novog korisnika!

Hvala ;) :mrgreen:

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 26 jan 2014, 18:46

SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, najbolji browser za Andrioid je...?
I dajte koju korisnu ili zanimljivu aplikaciju za prazan telefon i novog korisnika!

Chrome, a must have ti je RamBooster pogotovo ako imas mobitel sa manje od 1GB rama.

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 26 jan 2014, 18:55

Ono što je Google Chrome za računar, to je Dolphin za mobitel. Ubjedljivo najbolji browser koji možeš naći.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 jan 2014, 19:17

Koristi chrome,ionako ga ne mozes obrisati,a iako ga ne koristim na kompjuteru,na mobitelu sam poceo,jer je stvarno najbolji.
Od opere,preko mozzile do chromea.
Napisi ako ti je to prvi android da ti dam par "tips" :)
#miasanmia

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 26 jan 2014, 19:18

Unknown Genius je napisao/la:

Ono što je Google Chrome za računar, to je Dolphin za mobitel. Ubjedljivo najbolji browser koji možeš naći.
vala nema boljeg browsera od stock web browsera

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 jan 2014, 19:20

schweinsteiger je napisao/la:

Koristi chrome,ionako ga ne mozes obrisati,a iako ga ne koristim na kompjuteru,na mobitelu sam poceo,jer je stvarno najbolji.
Od opere,preko mozzile do chromea.
Napisi ako ti je to prvi android da ti dam par "tips" :)
Haj Bavarac koji tip zacas :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 jan 2014, 19:21

najbolji je IE koji ima serija lumia :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 jan 2014, 22:09

:lol: :lol: :lol:

Svako drugi preporucuje... meni ne treba neki brz, vec neki sa jednostavnim zoomom i bookmarcima...
schweinsteiger je napisao/la: Napisi ako ti je to prvi android da ti dam par "tips" :)
Pucaj! :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 jan 2014, 15:47

Ljudi, treba mi pomoc oko tapatalka..naime, imam trenutno ovakvu verziju, tapatalk 4 :

Poslano sa mog HTC Desire 500 koristeći Tapatalk 4
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 jan 2014, 15:52

Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, treba mi pomoc oko tapatalka..naime, imam trenutno ovakvu verziju, tapatalk 4 :

slika

Ne znam ovo sranje cak ni koristiti, htio bih ovakvu verziju, al ne mogu nigdje je pronaci:

slika

Ako neko ima link za download ovakve verzije, moze u pp

Hvala puno unaprijed

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 jan 2014, 17:26

pa na google storeu imaš tu najnoviju verziju.
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.