Naravno da nije prihvatljivo i da je za osudu.. ali ja ne kontam kako ti shvatas udaranje bez razloga i pokazivanje srednjaka, a ne shvatas ovo. Jedno je trash talk, a drugo je biti debilcina. Mada, kao sto sam rekao, mislim da ovo nije bio plod mrznje.. a i da jeste, svakako razumijem iz cega je ta mrznja prema drugom igracu nastala.DANTES je napisao/la:kako si ti neobjektivan.. tebi je ovo normalno, nije za osudu? prihvatljivo?
Isto kao za Kalinicevu izjavu. Dobro sam se bio iznervirao kada sam vidio da je ispao seljak za izjavom posle meca, ali kontam zasto je to rekao.. cijele godine dobijaju Partizan i nakon 8 od 10 meceva prica posle utakmice (od strane svi znamo koga) je kako su sudije pobijedile. Mislim, mozda bih i ja reagovao tako, ali to definitivno ne prilici sportisti i zbog toga treba biti osuda.
Kao sto rekoh, suma sumarum, Dzenkins je napravio idiotski potez za jednog sportistu i nema opravdanja. Jedino je dobro sto je uvidio gresku i sto se ljudski izvinio. Bilo to reda radi ili iz srca, on je to uradio.. a sada svakako ne moze povuci ono sto se desilo prije 3 dana.