voltron30 je napisao/la:@Principatus
Vidi, ja i ti se slažemo u 99% stvari, bar što se tiče ovog foruma. Žao mi je ako si se ti pronašao u onoj riječi ''dijasporaši'' ali objasnio sam ti na šta konkretno mislim. Al' raspyzdi me ova atmosfera linčovanja, što ti reče, pa nije nikog ubio, isp'o je hamelj, glupan, tupan... Ovo će mu biti lekcija za pamćenje.
Ako sada Meša popusti, vjeruj mi na riječ da će sutra neko novi doći na tapet. Ulica je takva kada vidi da može.
Ma sve je ok, jednostavno mi ide na nerve ono vjecno p+reseravanje po dijaspori. Hebote kao da su ljudi napustali zemlju dobrovoljno prvom klasom. Ovdje su me pljuvali jer sam branio Hajrovica i Kolasinca, izdajnici i tako te price, da bi se kasnije kao zaklinjali u jednog i drugog. Fuj. Isto sa Begovicem i drugima. Dosadi.
A sto se tice tog lincovanja, to je sto mi smeta, jer ti likovi sto se tice pameti nisu bas nesto iznad prosjeka onoga zbog kojeg se kao ljute.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.