Malo postaješ smješan-----ali će OLIMPIC putovati EVROPOM i tako moj paša jer već sada imamo kvalitetan tim koji će biti GLEDAN I POŠTOVAN u evropskim takmićenjima a vi OBEĆAVAJTE svega i svačega nogometašima...,,,,,,,PROČITANI STE KAO ZABAVNIK za klince i ostavite OLIMPIC da se pripremaGazi je napisao/la:Aha vidim.Ko indijanci yebote![]()
Pa da,narvano da treba putovati,ako nista iz Varesa do Sarajeva,samo nek se putuje
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
STIGLI SU ,,,,,,OSMANI,BLAŽESKI,JUGO,VLADAVIC BRKOVIĆ ---stigao i nama dragi BABO g,GRACIĆ i tako malo pomalo pa počinjemo da igramo našu igru.....,,,,,,,,,HareTM je napisao/la:OCE LI DOCI JESE?pabizo je napisao/la:Malo postaješ smješan-----ali će OLIMPIC putovati EVROPOM i tako moj paša jer već sada imamo kvalitetan tim koji će biti GLEDAN I POŠTOVAN u evropskim takmićenjima a vi OBEĆAVAJTE svega i svačega nogometašima...,,,,,,,PROČITANI STE KAO ZABAVNIK za klince i ostavite OLIMPIC da se pripremaGazi je napisao/la:Aha vidim.Ko indijanci yebote![]()
Pa da,narvano da treba putovati,ako nista iz Varesa do Sarajeva,samo nek se putuje
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Jesu li vise postavljene te stolice na Otoku? i ako jesu dajte slike i stadiona i svlacionica!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
-
- Kontakt:
Prolazio ja danas, nisu postavljene.The Maniacs '87 je napisao/la:Jesu li vise postavljene te stolice na Otoku? i ako jesu dajte slike i stadiona i svlacionica!
U mom svijetu važe moja pravila
E moj pabizopabizo je napisao/la:Malo postaješ smješan-----ali će OLIMPIC putovati EVROPOM i tako moj paša jer već sada imamo kvalitetan tim koji će biti GLEDAN I POŠTOVAN u evropskim takmićenjima a vi OBEĆAVAJTE svega i svačega nogometašima...,,,,,,,PROČITANI STE KAO ZABAVNIK za klince i ostavite OLIMPIC da se pripremaGazi je napisao/la:Aha vidim.Ko indijanci yebote![]()

Na cemu si ti,znam sta furaju taksisiti...ali kod tebe izgleda neki hibridi

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- sef_mafije
- Kontakt:
ekipa koju stvarno respektujem, svaka cast Olimpicu 

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Neznam u čemu je problem paša a ti se malo raspitaj po čaršiji KAKO SE SADA GLEDA NA OLIMPIC,,,,,,Gazi je napisao/la:E moj pabizopabizo je napisao/la:Malo postaješ smješan-----ali će OLIMPIC putovati EVROPOM i tako moj paša jer već sada imamo kvalitetan tim koji će biti GLEDAN I POŠTOVAN u evropskim takmićenjima a vi OBEĆAVAJTE svega i svačega nogometašima...,,,,,,,PROČITANI STE KAO ZABAVNIK za klince i ostavite OLIMPIC da se pripremaGazi je napisao/la:Aha vidim.Ko indijanci yebote![]()
Pa da,narvano da treba putovati,ako nista iz Varesa do Sarajeva,samo nek se putuje![]()
Na cemu si ti,znam sta furaju taksisiti...ali kod tebe izgleda neki hibridi
kao i uvijek
ODOZGO(ra)

ODOZGO(ra)

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Samo se vi rugajte,,,,,,,,,,,Ja vam kažem da će OLIMPIC igrat najljepši nogomet u premijerki,,,,,,,gavran je napisao/la:kao i uvijek
ODOZGO(ra)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pabizo odluci se.
Hoce li to biti čaršija,evropa ili premijerka

Da ti pojasnim-------bičemo najbolji u ČARŠIJI---bičemo najbolji u PREMIJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE ------bičemo POŠTOVANI U EVROPI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Gazi je napisao/la:Pabizo odluci se.
pabizo je napisao/la:Da ti pojasnim-------bičemo najbolji u ČARŠIJI---bičemo najbolji u PREMIJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE ------bičemo POŠTOVANI U EVROPI,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Gazi je napisao/la:Pabizo odluci se.

Gazi je napisao/la:Pabizo gdje si ti ovdje,vidim herbion nesto zabusava![]()
[youtube][/youtube]
je li ovo kolo bilo kad je nisko dolazio po pare ili kad se ovo igralo
hordas'87 je napisao/la:Gazi je napisao/la:Pabizo gdje si ti ovdje,vidim herbion nesto zabusava![]()
[youtube][/youtube]
Moj predlog tebi-------prošetaj malo,popij kavu,razgledaj malo grad,,,,,,,,hordas'87 je napisao/la:Gazi je napisao/la:Pabizo gdje si ti ovdje,vidim herbion nesto zabusava![]()
[youtube][/youtube]
nepismen si a ja sa takvim ne razgovaram prekidamo komunikaciju ikakvu niti cu te citati vise
To je pravi potez,,,,,,prvokatoruhordas'87 je napisao/la:nepismen si a ja sa takvim ne razgovaram prekidamo komunikaciju ikakvu niti cu te citati vise
Citam danas sastav Olimpica i imam nekoliko nepoznanica u istom pa ako moze pojasnjenje neko.
To su:Kofrc,Pljevljak,Ducic,Harba i Aljovic
Hvala.
Hvala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Ja znam za Rijada Pljevljaka, prošao omladinsku školu Željezničara, bio je u juniorima kapiten ja mislim. Pa je onda, koliko ja znam igrao za Goražde, a na kraju je potpisao za Olimpic. Inače radi se o omalenom, brzom igraču, fine tehnike, a igra na poziciji ofanzivnog krilnog igrača (lijevi i desni), može igrati i na poziciji ofanzivnog centralnog.Devil je napisao/la:Citam danas sastav Olimpica i imam nekoliko nepoznanica u istom pa ako moze pojasnjenje neko.
Hvala.
U mom svijetu važe moja pravila
Haris Harba (1988), došao u januaru 2011. iz sarajevske Bosne, u osam nastupa poljetos skupio 353 minute, pritom uspio postić i jedan gol. Radi se o izrazitom ljevaku koji je nekad nastupao mislim i za repku BH u malom fudbaluDevil je napisao/la:Citam danas sastav Olimpica i imam nekoliko nepoznanica u istom pa ako moze pojasnjenje neko.
Hvala.
Eldin Dučić izdanak omladinskog pogona Olimpica
Rijad Pljevljak (1991), došao u januaru 2011. iz Goražda, u pet nastupa proljetos skupio 279 minuta, pritom je postigao i jedan gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.