Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la gringobih » 16 jun 2014, 19:53

RockyMaivia je napisao/la:
jasta je napisao/la:Ovi što sada "hvale" Lulića liče mi na one koji su "hvalili" Bracu dok je igrao za repku.
Nije Lula tehnicar,strijelac,vrhunski asistent,,,ali ima svoje kvalitete.
Ne zaboravite da je jucer asistirao i imao najbolju sansu za nas ;)
K'o bi ugodio "Sarajlijama" :lolno: :lolno:
Njihova ikona, Torlak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 16 jun 2014, 19:55

gringobih je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:
jasta je napisao/la:Ovi što sada "hvale" Lulića liče mi na one koji su "hvalili" Bracu dok je igrao za repku.
Nije Lula tehnicar,strijelac,vrhunski asistent,,,ali ima svoje kvalitete.
Ne zaboravite da je jucer asistirao i imao najbolju sansu za nas ;)
K'o bi ugodio "Sarajlijama" :lolno: :lolno:
Njihova ikona, Torlak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Reprezentativni kvalitet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
StarMo nije skutorija...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 jun 2014, 20:05

bavarian_bk je napisao/la:Lulić je bio jedan od slabijih sinoć , ali opet je bio na nekom srednjem nivou , što pokazuje da su ostali reprezentativci bili na visokom nivou. Malo je bio nervozan na početku što se vidjelo na njegovoj igri , poslije je bio sasvim solidan :)
On je za reprezentaciju uvijek jedan od slabijih bio, problem je sto mi nemamo nikakve alternative na njegovoj strani izuzev Visce, tako da je on prvi pik. Nije los igrac, ali igra cudan fudbal u najmanju ruku, nazalost cesto skroz neefikasan.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2014, 20:06

odigrao je slabo u ofanzivi, defanzivu on uvijek dobro odradi :D da je bio konkretniji u ofanzivi, vjerovatno bismo nešto napravili, ovako ništa :D što reče kolega @romatrista, uvijek dođe u poziciju za centaršut, pa stane, prebaci loptu na desnu nogu i onda najčešće uputi loš centaršut :facepalm: kao krilni igrač, on je strašan kad ima prostora ispred sebe, onda je kao munja, al' kad mora predriblat' igrača, onda se spetlja, jer mu tehnika nija jača strana, a ne zna ni driblat', tako da ima samo tu jednu foru, prebacivanje na desnu nogu :D

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 jun 2014, 20:17

Lulic je jedan od nasih najboljih igraca. Treneri se u Laciju mjenjaju a Lula ostaje konstanta u prvoj momcadi, i sve govori.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 16 jun 2014, 22:47

dubrovnik je napisao/la:Lulic je jedan od nasih najboljih igraca. Treneri se u Laciju mjenjaju a Lula ostaje konstanta u prvoj momcadi, i sve govori.
Muhamed Besic nam je pokazao da liga i klub ne moraju biti uvijek pravo mjerilo...ako je Lulic naa najbolji igrac onda nek' nam je Bog na pomoci.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 16 jun 2014, 22:53

Nekad previse petlja sa loptom i izgubi je brzo.Cesto pogresna dodavanja.Al ipak kad se sve sabere i oduzme trudi se,nije los al moze i bolje.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 jun 2014, 23:21

ARGUMENT je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Lulic je jedan od nasih najboljih igraca. Treneri se u Laciju mjenjaju a Lula ostaje konstanta u prvoj momcadi, i sve govori.
Muhamed Besic nam je pokazao da liga i klub ne moraju biti uvijek pravo mjerilo...ako je Lulic naa najbolji igrac onda nek' nam je Bog na pomoci.
Ja nisam rekao da je najbolji ali da je medju najboljima to je svakako tocno. Dao je u Serie A ove sezone 7 golova, moze igrati krilo i beka a i takticki odraditi svaki zadatak koji se postavi pred njega. Besic je u losem klubu zavrsio radi svoga ludog temperamenta a ne zbog nogometnog neznanja, pa je kao takav iznimka a ne pravilo. Osim Dzeka, Pjanica, Spahica, Begovica i Kolasinca mislim da mi trenutno nemamo igraca kalibra Lulica. Mozda ce to biti Hajrovic i Besic ali treba jos pricekati za reci tako nesto.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 jun 2014, 09:58

Chinaglia je napisao/la:odigrao je slabo u ofanzivi, defanzivu on uvijek dobro odradi :D da je bio konkretniji u ofanzivi, vjerovatno bismo nešto napravili, ovako ništa :D što reče kolega @romatrista, uvijek dođe u poziciju za centaršut, pa stane, prebaci loptu na desnu nogu i onda najčešće uputi loš centaršut :facepalm: kao krilni igrač, on je strašan kad ima prostora ispred sebe, onda je kao munja, al' kad mora predriblat' igrača, onda se spetlja, jer mu tehnika nija jača strana, a ne zna ni driblat', tako da ima samo tu jednu foru, prebacivanje na desnu nogu :D
:thumbup:
nije mi jasno zasto se ne ubacuje vise u sredinu i ide na sut kao za vas naciste sto to radi . . . ili recimo ona protrcavanja iza odbrane. to skoro da nikako ne radi u reprezentaciji :hmmmmm: s obzirom da su on i hajrovic ta dodatna dva napadaca uz dzeku mora lula biti puno puno bolji u ofanzivi.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 17 jun 2014, 12:16

Hajrovic ljevak, Lula desnjak, zasto ne probati zamjeniti ponekad strane njima dvojici???
Pogotovo kad su u igri i Dzeko i Vedo, tada nam trebaju centarsutevi iz prve, bez cekanja da se prebaci lopta za "jacu" nogu, jer kad su dva napadaca treba puno manje soliranja po stranama...??? ;)
Ali po ko zna koji put forumasi imaju 100000 puta bolju viziju od Opancica Fadila... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 jun 2014, 12:42

gringobih je napisao/la:Hajrovic ljevak, Lula desnjak, zasto ne probati zamjeniti ponekad strane njima dvojici???
Pogotovo kad su u igri i Dzeko i Vedo, tada nam trebaju centarsutevi iz prve, bez cekanja da se prebaci lopta za "jacu" nogu, jer kad su dva napadaca treba puno manje soliranja po stranama...??? ;)
Ali po ko zna koji put forumasi imaju 100000 puta bolju viziju od Opancica Fadila... ;)
To je losa solucija iz razloga sto Lulic kao desnjak prirodno lakse ulazi u centar terena preko desne noge sa ljeve strane. Isto vazi za Hajrovica, on kao ljevak na desnom krilu puno jednostavnije ulazi u centar preko ljeve noge.

To je osnov fudbala.

Ako zamjenis pozicije, oslabljujes njihove sposobnosti drasticno, to jos manje veze ima sa prebacivanjem na jacu nogu i sutevima, nego sa ulaskom u centar terena, to je kriterij odluke na kojem krilu igrac igra.

Dakle tvoja vizija je obicna budalastina koja vazi samo za igrace koji imaju podjednako dobru ljevu kao desnu nogu i kojima ne predstavlja problem ulaziti na centar preko obadvije strane (na primjer Ronaldo).

To svakako ne vazi za nase igrace.

Jedno je Safetove odluke dovesti u pitanje na osnovu argumentacije, a nesto sasvim drugo lupati ko maksim po divizi i pri tome covjeka omalovazavati, u tom slucaju ispadas debilko par excellence, ne poznavajuci osnove fudbalske igre, sto uostalom dokazujes na skoro svim temama.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 jun 2014, 13:01

Lulic je ubleha, u to nema sumnje.
Nikad ga nisam htio pljuvati jer je ginuo na terenu i najvise trcao, ali protiv Argentine je izaslo sve na vidjelo.
Pa ljudi moji on je krilo, a nit' zna driblat, nit' zna probit, nit' smije probati .. :?
Pa ni centarsut mu nije dobar, pa dok se namjesti za bilo sta treba mu mjesec :?
Obje noge nekako traljave, tehnika 0 ..
Hajrovic mali makar ima muda i kad vodi loptu vidis da zna igrati, a Senadu treba dulum prostora da nesto uradi a s loptom je Boze sacuvaj.
Gledao sam sad snimak utakmice i stvarno .. ne vjerujem . :|
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 17 jun 2014, 13:22

Nema goreg naroda od nas Bosanaca i Hercegovaca .. da je usla ona glavom ovdje bi svi pisali da je nas najbolji igrac dizali bi ga u zvjezde,a ovako nevalja Lulic
Lulicu ne zasluzujemo te
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 17 jun 2014, 13:44

Jesmo mi Bosnjaci, Bosanci (kako ko voli) pogan narod, mi sami svoje igrace nakon jedne lose utakmice pljujemo vrjeđamo, i onda nam je čudno kad nam "susjedi" dodju i pljuju nase igrace....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 17 jun 2014, 14:35

Senade ne zasluzujemo te :bih: :bih:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jun 2014, 16:16

nisko je napisao/la:Nema goreg naroda od nas Bosanaca i Hercegovaca .. da je usla ona glavom ovdje bi svi pisali da je nas najbolji igrac dizali bi ga u zvjezde,a ovako nevalja Lulic
Lulicu ne zasluzujemo te
za mene je bio sasvim solidan, imao je nekih grešaka ali Bože moj
we don't deserve you :bih:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2014, 18:14

DonCorleone je napisao/la:Ako zamjenis pozicije, oslabljujes njihove sposobnosti drasticno, to jos manje veze ima sa prebacivanjem na jacu nogu i sutevima, nego sa ulaskom u centar terena, to je kriterij odluke na kojem krilu igrac igra.
Nije rijedak slučaj da krila u toku utakmice zamijene strane, npr. Moses sinoć protiv Irana. U našem slučaju bi možda dobili malo korisniji centaršut, ali bi njih dvojica teže ulazili u sredinu, a upravo iz jedne takve situacije je Hajrović pogodio protiv Slovačke.

Može, ali i ne mora.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 jun 2014, 18:28

Hajrovic odlicno ubacije kad se namjsti na lijevu nogu. Imao je nekoliko opasnih centarsuteva, dok Lulic ne zna ubacit ni kad se namjesti na desnu.

Volim Lulica, svako ko navija za BiH mora ga voljeti zbog pozrtvovanosti, velike trke, defanzivnih zadataka itd..al brate centrirat ne zna. Da mu nudis suho zlato za jedan dobar centarsut, ne bi ga izveo.

Sto je najgore i Salihovic, koji je ljevak, ne zna centrirat.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 jun 2014, 22:08

Virtu4l je napisao/la: Nije rijedak slučaj da krila u toku utakmice zamijene strane, npr. Moses sinoć protiv Irana. U našem slučaju bi možda dobili malo korisniji centaršut, ali bi njih dvojica teže ulazili u sredinu, a upravo iz jedne takve situacije je Hajrović pogodio protiv Slovačke.

Može, ali i ne mora.
Naravno, samo jedno je Moses a Hajro i Lula nesto sasvim drugo, Lula sebi lomi noge i na ljevoj strani, ne smijem zamisliti centarsut ili prodor preko desne strane. Hajrovica inekako, ali nema smisla, naveo si i sam primjer zasto.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2014, 22:22

Mozambik je napisao/la:Sto je najgore i Salihovic, koji je ljevak, ne zna centrirat.
Zato Bičakčić zna :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, CAGarfia, EdinjoBos, Serha i 50 gostiju.