Po cemu je real jak ko zemlja- kazes uigrani-buhhahaahAndres je napisao/la:Kume pucaj se u koljena....
Poredis Ovaj Real sa Bayernom i cak sta vise govoris da je Bayern jaci...
Ja Real mrzim ,ali je Real ko zemlja jak, imaju strasne igrace, uigrani su , i imaju sigurno najboljeg trenera...Real ce L<on raznjet u uzvratu...
Bayern jeste dobio na Meaci Inter...Ali kakav Inter, iako su ovako jadna ekipa trenutno , Inter je bolji od Bayerna i idalje imaju sanse....Jer kad im neke ššđ ekipe zabiju 3 gola kuci , inter moze i 5....No eto, mislim poredis Bundes sa Primerom, je suludo, jer prosjecna ekipa iz Primere tipa Seville ili Bilbaoa bi bila dominantna...Kad jedna Borussija koja je daleko ispred svih i igra najbolje i **** i Bayern i osale kvazi klubove onda ne vidim sto to ne bi Sevilla uradila koja je kvalitetnija ekipa id svake u BL , mnogo iskusnija ... A eto koliko je Borussija jaka , nisu mogli grupu EL proci...
Bayern ej po meni smjesna ekipa koju svaka iole jaca ekipa ne da moze pobjediti nego pregaziti...
A da ste Inter prosli vjeruj mi niste!!!!
Real je za Bayern druga planeta, a Barca je druga galaksija !!!
real igra dobro al ima brdo prostora da se uigrava(neiskusni,prva sezona u ovom sastavu) i vjeruj mi mogu oni to mnogo bolje i da se ozil i dimaria jos bolje sporazume sa ronaldom i benzemom i nemoj da te previse zavaravaju utakmice u primeri jer onakva ekipa da se uigra vjerujem da bi lion pusio 3 na gerlandu(sjeti se bayerna)....
real je najperspektivnija ekipa u evropi ali jos nisu medju top 3 jer nemaju potrebnu rutinu,iskustvo....
koliko god recimo chelsea bude los ove sezone opet bi izbacio reala upravo zato sto je chelsea jedna rutinska ekipa
Da ponovim:nemoj da te zavara realova forma u primeri zato sto su oni(uz barcu) uglavnom uvijek dominantni(2007,2008,2009,2010)i do sada su sve njihove dobre statistike padale u vodu kada dodju u LP,,,,,zato apsurd je govoriti i da je real jaci od bayerna jer realno osim statistika real ni po kojoj osnovi nije jaci od bayerna i nakon niza godina,izvolite,neka prodje u polufinale(trenutno gotovo nemoguce)pa ce mo da popricamo o njihovoj jacini
Trebam neki dokaz da su to ponovo pravi galaktikosi a ne lose kopije kao u nekom proslim godinama(i samo nemoj da kazes da imaju najbolje igrace jer i ja to znam al bez timanisu nist..
Na dobrom su putu da formiraju tim(ali jos nisu ostvarili) i opet budu u vrhu evrope gdje i pripadaju