pa popravice....cim popravi mehaniku suta....-Paja je napisao/la:
Ne pogadja u kljucnim momentima, realno rijetko kad i uzima sut a i sto bi on uzimao pored npr. jednog Allena. Slobdna bacanja igrac njegove visine sigurno moze popraviti.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pa popravice....cim popravi mehaniku suta....-Paja je napisao/la:
Ne pogadja u kljucnim momentima, realno rijetko kad i uzima sut a i sto bi on uzimao pored npr. jednog Allena. Slobdna bacanja igrac njegove visine sigurno moze popraviti.
Jos jedan Lakers-gloryhunterCoDe je napisao/la:Lakersi dominiraju !
Kobe je uco svima njima
Hvala drug!Devil je napisao/la:http://www.balkansport.info/schedule/11 ... 010-a.html
Ovde bi trebao da bude stream sa Sport Kluba,treba ti samo net oko 1 mb/s veoma dobra slika.i treba registracija koja je besplatna.
http://www.myp2p.eu/
Ovde nadji tekmu i bice ti streamova kakvih hoces.
A otkud se to zna ko je gloryhunter a ko nije? Evo ja od malih nogu navijam za Lakerse a tad su bili prosjecan tim.D1n0 je napisao/la:Jos jedan Lakers-gloryhunterCoDe je napisao/la:Lakersi dominiraju !
Kobe je uco svima njimaOvo je slicno 90-99 kad su svi navijali za Bulls. Ali ipak mislim da su Bulls-navijaci vise "Real fans" zato sto su isto navijali kad je bio rebuilding.. Sutra 5 odlicne tekme. Ja cu gledati NY-Chicago, Boston-Orlando i slag na tortu Lakers-Miami
ako ih krene trica bice teski za dobitharry_90 je napisao/la:Sutra ili prekosutra Chicago - Detroitvaljda ce biti zanimljiv mec,Detroit se malo digao,ocekujem dobr partiju Gordona,Villanueva,Hamiltona,Prince,i McGrady ako dobije dobru minutazu.
-Paja je napisao/la:bema ljubtelj rosea i bullsa vidim jos ima koplekse od najboljeg playa na svijetu jer doticni uvijek bude raspolozen za dominaciju nad slabasnim bullsima. Kad se samo sjetim optimizma ljetos kako su se nadali da James dodje pa za njim Bosh ono Chickago najsportskiji grad bla bla bla ali uzalud ljudi hoce da konkurisu za titulu nece u luzerski tim.
molim omjer bostona bez ronda molim molim omjer bostona bez velikana rondaSaltCityAttack je napisao/la:-Paja je napisao/la:bema ljubtelj rosea i bullsa vidim jos ima koplekse od najboljeg playa na svijetu jer doticni uvijek bude raspolozen za dominaciju nad slabasnim bullsima. Kad se samo sjetim optimizma ljetos kako su se nadali da James dodje pa za njim Bosh ono Chickago najsportskiji grad bla bla bla ali uzalud ljudi hoce da konkurisu za titulu nece u luzerski tim.
nedavno sam ovdje pricao sa dva lika koji su iz Bostona i jedan od njih ima i godisnju ulaznicu Celticsa.... pitam lika pa koga bi radije imao u ekipi Rosa ili Ronda lik jasno rece pa naravno Rose ....Rose ima 9-10 asistencija i 25p 30 svaku tekmu, dok Rondo ima samo asistencije, a ima i ekipu gdje mu to uspjeva...pa Garnet mu i Allen ne mogu promasiti ba i znas li ti koliko to njemu ide u prilog?...naranvo ne umanjujem tu kvalitete Ronda, jer on je za mene odlican igrac i uzivam gledajuci ga, ali od Rosa ne moze biti bolji, ali nikako i Williamsa, jer oni postizu i poene pored asistencija ebiga
Navijam za Detroit,mislim da ce ovdje tesko doci do pobjede,valjda zadrzat Rose,Boozera itd.. Nezz dal ce vam igrati Noah,po meni dobar igrac,bice tesko valja se nadat pozitivnom rezultatu.dema je napisao/la:ako ih krene trica bice teski za dobitharry_90 je napisao/la:Sutra ili prekosutra Chicago - Detroitvaljda ce biti zanimljiv mec,Detroit se malo digao,ocekujem dobr partiju Gordona,Villanueva,Hamiltona,Prince,i McGrady ako dobije dobru minutazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.