FK Drina Zvornik

neutralan__
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la neutralan__ » 22 maj 2011, 20:40

drinin vuk je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Pozdrav Zvornicani.
Vjerujte nije sramota primiti 5 golova od Sarajeva sa obzirom u kakvom je stanju vas klub.Mozda da se i u Zvorniku igra kao u pojedinim mjestima nebi bilo ovako stanje,ali jbg.
Zelim da vam dam podrsku jer znam kako vam je.I Drina i Buducnost su platile danak ne iskustvu i postenju.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi. :roll:
Nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL, vjerovatno neko od ove 2 ekipe i ostane,a ko god da ostane nece biti ne zasluzeno.
Vi ste tokom sezone pokazali svoju velicinu,tako da ovih 5 golova ne mogu pokvariti drugim ljudima misljenje o Drini i opcenito Zvorniku.
? "," се $ & ? посту," " ' $," ' вас & за ". ;) :)
¥ & $ " $ су ' $,а " " ? се не ' " ",& ?,$ се по / све $.
% $ ? на " ",уз наравно / $ ",јер ' на тај " " се " ? $ '.
Potpis za ovo boldirano.Istina je sve to sto si rekao.
Shvatam da zelis da izgubimo i ja tako zelim da i vi izgubite,ipak i to je dio sporta.
Najgore od svega bi bilo da klubovi kao Travnik i dalje igraju u najvisem rangu BH-a fudbala.Ne moramo mi ostati neka udje ekipa iz Prve lige FBiH ili RS,ali da se vec jednom tome stane u kraj,a kada se to ucini tek tada cemo koracati naprijed,pa cemo imati klubove koji mogu napraviti nesto i u Evropi.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 maj 2011, 20:41

Prvo ovo mi prvi nik odkad sam na ovom forumu, drugo djecace mozda vam je danas avaz kriv sto ste peticu popili al hajd sta se bunite ipak idete u ligu koji volite i zelite da igrate svi sretni zar ne
" $ ;) ,то прво. ' % ? $ ' ? " $,? $ " $ је стварно ",$ не $ % " то ? " $ & " $?
Ја ' " отворено & % " се не " $ % ? " с те стране ' " &. " " " & ",& " & $ " " " $ " свог ?,$ оно & ? $ у " " " за & " на ',' " ' - $ " је & ? ? сестра с " " на ' а " " ? ' " % се $.
Наравно % се тог $ " $ у ? & се $,& %.
Hajd ako nisi djecak onda si momak al mi ne izgledas kao neko ozbiljan,prvo puno lazes a nemas pokrica za ovo boldovano ,ja sam tek u posljednje vrijem aktivan na forumu a inace nisam dugo pisao,na domace idem svaku a na gostojucu ove blize i gdje su normalni uslovi ako znas sta su normalni uslovi u nasoj ligi ,ovo ti cisto odgovaram jer cijelo vrijem me nesto prozivas a ne odgovaras na konkretna pitanja ,a to sta imam protiv vas vjeruj nemam nista jer cisto ste mi "simpaticni" zbog mnogih nebuloza koji ste pisali po ovom forumu,od tipa kako su svi protiv vas,kako znate svaki rezultat unaprijed,kako niste zasluzili ispadanje .... a zapravo nikako da skontate u stvarnosti da jednostavno nemate ekipu za ovu ligu koja kakva-takva,licno bi najvise volio da ispadnu ekipe tipa leotar,travnik jer najvise muljaju al tako je kako je, i opet mi nije jasno odkud vam ideja za onakav naziv grupe al ono fakat :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 22 maj 2011, 20:42

slikaslikaslika

? $,% " " постојао,$ ?,$ ' ? /," не ' $ овог " $," је " ? & пораза.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2011, 20:42

haj sad iskreno, ko je od koga uzeo ime, vi od olimpikovih vukova, il oni od vas ? :D
Za zivot cijeli!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 22 maj 2011, 20:43

prigoda je napisao/la:slika

Što mi ne bi rekao?
Onda je vođa neko od ove trojice!
ja dugo bolje navijace i prvu ekipu nisam vidio kakve HZ kakvi bakraci GOOO VUKOVI GOOO :lol:
Fina Gradska sarajevska raja

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 20:45

Hajd ako nisi djecak onda si momak al mi ne izgledas kao neko ozbiljan,prvo puno lazes a nemas pokrica za ovo boldovano ,ja sam tek u posljednje vrijem aktivan na forumu a inace nisam dugo pisao,na domace idem svaku a na gostojucu ove blize i gdje su normalni uslovi ako znas sta su normalni uslovi u nasoj ligi ,ovo ti cisto odgovaram jer cijelo vrijem me nesto prozivas a ne odgovaras na konkretna pitanja ,a to sta imam protiv vas vjeruj nemam nista jer cisto ste mi "simpaticni" zbog mnogih nebuloza koji ste pisali po ovom forumu,od tipa kako su svi protiv vas,kako znate svaki rezultat unaprijed,kako niste zasluzili ispadanje .... a zapravo nikako da skontate u stvarnosti da jednostavno nemate ekipu za ovu ligu koja kakva-takva,licno bi najvise volio da ispadnu ekipe tipa leotar,travnik jer najvise muljaju al tako je kako je, i opet mi nije jasno odkud vam ideja za onakav naziv grupe al ono fakat
' $ је / ',? % не ' прогутат?
' & " " ' ? " свјестан ? " је " ' ? ? - за ?.% $ " " " " $ % $ су првенствене у ".
¥ ? ? % $ $ $ не ? $ " &. У " а то - " - ? " % & је $ " у ",$ су ? за госте ",$ " & ? на "," $ " све," су.& $ " та не " $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 22 maj 2011, 20:47

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:haj sad iskreno, ko je od koga uzeo ime, vi od olimpikovih vukova, il oni od vas ? :D
" " је " ?,јер $ се у $ " " за / " ? & се твоја " - ".
" " &,% сте " ? & ?? $ та ? ? у $ " вас ' 1000,еј 1000?

Drugo ime objektivnosti!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 20:48

Jel' ko od vas slik'o Horde,ako neko ima sliku moze na pp ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 20:50

Shvatam da zelis da izgubimo i ja tako zelim da i vi izgubite,ipak i to je dio sporta.
Najgore od svega bi bilo da klubovi kao Travnik i dalje igraju u najvisem rangu BH-a fudbala.Ne moramo mi ostati neka udje ekipa iz Prve lige FBiH ili RS,ali da se vec jednom tome stane u kraj,a kada se to ucini tek tada cemo koracati naprijed,pa cemo imati klubove koji mogu napraviti nesto i u Evropi.
' & " је то," то ' вађење на ову ",у ",$ " " " % ?,? " " " % " ' $ на & " $ " " " ? $,$ ' $,$ ' паре,све ? је ' ".
$ $ % $ 11 $ 16 ? " & не " " ' & " " & " ?-? те " " све " је јасно,жртвена $ се " '. ' $ је & " $ вас,не " " " ?,",¥ " " " % & " $,те ?,остајете " " " $ " ".? ? & је.
& $ - & " - & - &
ФСРС

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2011, 20:50

zvornicki klan je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:haj sad iskreno, ko je od koga uzeo ime, vi od olimpikovih vukova, il oni od vas ? :D
" " је " ?,јер $ се у $ " " за / " ? & се твоја " - ".
" " &,% сте " ? & ?? $ та ? ? у $ " вас ' 1000,еј 1000?
ja znam da uvijek ima gorih od nas :D
Za zivot cijeli!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 maj 2011, 20:53

Hajd ako nisi djecak onda si momak al mi ne izgledas kao neko ozbiljan,prvo puno lazes a nemas pokrica za ovo boldovano ,ja sam tek u posljednje vrijem aktivan na forumu a inace nisam dugo pisao,na domace idem svaku a na gostojucu ove blize i gdje su normalni uslovi ako znas sta su normalni uslovi u nasoj ligi ,ovo ti cisto odgovaram jer cijelo vrijem me nesto prozivas a ne odgovaras na konkretna pitanja ,a to sta imam protiv vas vjeruj nemam nista jer cisto ste mi "simpaticni" zbog mnogih nebuloza koji ste pisali po ovom forumu,od tipa kako su svi protiv vas,kako znate svaki rezultat unaprijed,kako niste zasluzili ispadanje .... a zapravo nikako da skontate u stvarnosti da jednostavno nemate ekipu za ovu ligu koja kakva-takva,licno bi najvise volio da ispadnu ekipe tipa leotar,travnik jer najvise muljaju al tako je kako je, i opet mi nije jasno odkud vam ideja za onakav naziv grupe al ono fakat
' $ је / ',? % не ' прогутат?
' & " " ' ? " свјестан ? " је " ' ? ? - за ?.% $ " " " " $ % $ су првенствене у ".
¥ ? ? % $ $ $ не ? $ " &. У " а то - " - ? " % & је $ " у ",$ су ? за госте ",$ " & ? на "," $ " све," су.& $ " та не " $.
E jbg dok ja tebi neke stvari objasnim ode mi zivvot :roll: :D nisam rekao konkretno za zvornik vec generalno za stadione u bh ligi,od tuzle,prijedora i banja luke gdje na skeli stojis :shock: ,lukavica katastrofa prilaz,vrapcici... pri tom kakvi su tretmani od domace policije i njihovog rada,od toga da pogledas samo 30 minuta utakmice, prema tome ti meni govorit gdje sam ja bio suti i poklopi se i sretno vam u cvajti :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 maj 2011, 21:02

' & " је то," то ' вађење на ову ",у ",$ " " " % ?,? " " " % " ' $ на & " $ " " " ? $,$ ' $,$ ' паре,све ? је ' ".
$ $ % $ 11 $ 16 ? " & не " " ' & " " & " ?-? те " " све " је јасно,жртвена $ се " '. ' $ је & " $ вас,не " " " ?,",¥ " " " % & " $,те ?,остајете " " " $ " ".? ? & је.
To je ta istina,koja boli,ali sta mozemo uraditi dok god je lopova,bit cemo medju zadnjim ligama na svijetu.
A kako cemo i mi i Travnik ostati,neko mora ispasti.
Iako ja mislim da ipak nece nista biti od izbacivanja Travnika,ali nase je da se nadamo,to nam je jedino ostalo.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 maj 2011, 21:11

tanzla je napisao/la:Asmir "Sejtan" Suljic, nije dijete FKS, mislim da je cak bio na probi kod nas, ali nije prosao. Koliko znam igrao je u nekom od prigradskih klubova, Butmir, Famos ili tako nesto.
Kao sto megamon rece, zna ponesto s loptom, al' malo jaci vjetar bi ga odnio, preporucujem da natrpa kamenje u dzepove kad je vjetrovito.

kao i visca padavicar.. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 22 maj 2011, 21:12

drinin vuk je napisao/la:' овај " све "," срце & ".
& јавно ",? " $ $ се $ " " ? ?," " оно % " знају ? " ' -,& је $ у " је застава &," војне ",? " % $ " ",& % & $ & (звао се он ? ? ") ' - $ " " су " ?,па & " $ $ су ? $ " " $ $ " основа " а & ? за јасно утврђене ". ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: $ се ",$ се зна & $ се $ о " војне ",% је знао " ? " то заставе оне & - "%" &.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

п.с. ? су $ $ се ? & ".

Drugo ime objektivnosti!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 22 maj 2011, 21:15

ComyZV je napisao/la:$' је - $ " % траје...

$ & $ ?...?-? ..

" & $ " ' " & је твоје " о ' ' ?,' $ је $ "?

Drugo ime objektivnosti!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 22 maj 2011, 21:20

Ono što me raduje danas što sam zapazio a to je da se konačno trava popravila
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 22 maj 2011, 21:23

a ovi sto gledaju tj moderatori sto dopustaju da ovu zastavu od nastanka pa do sad za koju smo vjekovima ginuli nek se stide eto gledajte Vukove iz Zvornika,a nas banujte nazalost Vukovi svako gostovanje je sa nama zastava pa uzivajte
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 22 maj 2011, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Fina Gradska sarajevska raja

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 maj 2011, 21:24

B o X je napisao/la:Ono što me raduje danas što sam zapazio a to je da se konačno trava popravila
' " ? " то је по " % ",а " је " """ ?. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 22 maj 2011, 21:24

$ & $ ?...?-? ..

%'о " " '...& па ја " $ " $ $ $....80 " ' & $,а 10 ' "$" " ?..." ја " не '," ја & $,$ $ :D
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 22 maj 2011, 21:25

ComyZV je napisao/la:

$ & $ ?...?-? ..

%'о " " '...& па ја " $ " $ $ $....80 " ' & $,а 10 ' "$" " ?..." ја " не '," ја & $,$ $ :D
' $ - се $ на ",$ " у $ ? " са &,%,$ " су ? " % $,$ " у $,за $ " ".

Drugo ime objektivnosti!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.