Potpis za ovo boldirano.Istina je sve to sto si rekao.drinin vuk je napisao/la:? "," се $ & ? посту," " ' $," ' вас & за ".neutralan__ je napisao/la:Pozdrav Zvornicani.
Vjerujte nije sramota primiti 5 golova od Sarajeva sa obzirom u kakvom je stanju vas klub.Mozda da se i u Zvorniku igra kao u pojedinim mjestima nebi bilo ovako stanje,ali jbg.
Zelim da vam dam podrsku jer znam kako vam je.I Drina i Buducnost su platile danak ne iskustvu i postenju.
Vjerujte mi da bi najsretniji bio kad bi izbacili i Travnik i Leotar uz duzno postovanje prema ovim klubovima,ali oni su to zasluzili,a da mi ostanemo.Danas slusam radio prijenos u 60 i nekoj minuti Leotar imao 7 zutih i uz to spiker govori da su sve bili grubi startovi.![]()
Nadam se da cemo se opet nekada sresti u PL, vjerovatno neko od ove 2 ekipe i ostane,a ko god da ostane nece biti ne zasluzeno.
Vi ste tokom sezone pokazali svoju velicinu,tako da ovih 5 golova ne mogu pokvariti drugim ljudima misljenje o Drini i opcenito Zvorniku.![]()
![]()
¥ & $ " $ су ' $,а " " ? се не ' " ",& ?,$ се по / све $.
% $ ? на " ",уз наравно / $ ",јер ' на тај " " се " ? $ '.
Shvatam da zelis da izgubimo i ja tako zelim da i vi izgubite,ipak i to je dio sporta.
Najgore od svega bi bilo da klubovi kao Travnik i dalje igraju u najvisem rangu BH-a fudbala.Ne moramo mi ostati neka udje ekipa iz Prve lige FBiH ili RS,ali da se vec jednom tome stane u kraj,a kada se to ucini tek tada cemo koracati naprijed,pa cemo imati klubove koji mogu napraviti nesto i u Evropi.