postenorodjak je napisao/la:trebali su napraviti da svakoga prenose po jedanput kod kuce i jedanput u gostima,a kad se igra neki derby da to bude kao druga utakmica kola na TV-u(i svi zadovoljni)

postenorodjak je napisao/la:trebali su napraviti da svakoga prenose po jedanput kod kuce i jedanput u gostima,a kad se igra neki derby da to bude kao druga utakmica kola na TV-u(i svi zadovoljni)
Ne. Samo na MojaTV Sloboda-Sarajevo.ŠB.TRN je napisao/la:Jel se danas prenosilo ista ne tv??
izašlo u Avazovom sportuvidovitadjemila je napisao/la: Ja sam isto trazio podatak o prenosima i nisam nasao nista.Ne znam da li je i komitet donio odluku o tome,jer koliko znam i oni se tu pitaju.Bas bi zamolio @ alo bola da nam kaze koji mu je izvor za ovo.Mozda zna covjek nesto vise...
U pravu su ljudi izgleda.alo_bola je napisao/la:izašlo u Avazovom sportuvidovitadjemila je napisao/la: Ja sam isto trazio podatak o prenosima i nisam nasao nista.Ne znam da li je i komitet donio odluku o tome,jer koliko znam i oni se tu pitaju.Bas bi zamolio @ alo bola da nam kaze koji mu je izvor za ovo.Mozda zna covjek nesto vise...
Kojih 13,5 kvota 8,70.... Nije 6 nego 5... Nije 4,75 nego je kvota 4,10... Ovo ostalo je manje vise dobro...benfica1923 je napisao/la:Pozdrav narode...............jel po vama namjesteno ovo zadnje kolo?????
Sarajevo-Gabela 2 13.50 kvota
Slavija-Velez 2 4 kvota
Siroki Brijeg-Gradacac X 6 kvota
Travnik-Olimpic 1 2.40 kvota
Zrinjski-Celik x 4.75 kvota
Kozara-Sloboda X 4.30 kvota
Leotar-Borac 1 2.45 kvota
Prijedor-Zeljeznicar 2 2.20 kvota
Ukupni koeficijent:85606 STRASNO...............PA OVO SE NIKAD NIJE DOGODILO!!!!!!!!Netko je uzeo dobre pare,jer samo se jedan par moze igrati,vidit ce te iduce kolo!!!!!!!
1. na pogresnoj temi si postavio pitanjebenfica1923 je napisao/la:Pozdrav narode...............jel po vama namjesteno ovo zadnje kolo?????
Slavija-Velez 2 4 kvota
Ukupni koeficijent:85606 STRASNO...............PA OVO SE NIKAD NIJE DOGODILO!!!!!!!!Netko je uzeo dobre pare,jer samo se jedan par moze igrati,vidit ce te iduce kolo!!!!!!!
Rosas7 je napisao/la:tko je slijedece kolo na tv prijenosu
gollum je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:tko je slijedece kolo na tv prijenosu
jao koja glupost kada igraš na kladionici BiH PL uz nas jedan par kao što reče @bob moraš igrat jos minimalno 4 para drugih liga tako da od toga nema nista jedino su mogli prodat utakmicu a da namjeste za kladionice nema sansebenfica1923 je napisao/la:Pozdrav narode...............jel po vama namjesteno ovo zadnje kolo?????
Slavija-Velez 2 4 kvota
Samo se moram nadovezati za ovo informacije radi.U kladionici MILLENIJUM se moze igrati nasa liga doduse ne u singlu ali se moze izabrati samo 5 parova iz nase lige ili vise moze npr citava nasa liga i samo to odigrati...Pa strucnjaci izvolite...mirza_rd je napisao/la:jao koja glupost kada igraš na kladionici BiH PL uz nas jedan par kao što reče @bob moraš igrat jos minimalno 4 para drugih liga tako da od toga nema nista jedino su mogli prodat utakmicu a da namjeste za kladionice nema sansebenfica1923 je napisao/la:Pozdrav narode...............jel po vama namjesteno ovo zadnje kolo?????
Slavija-Velez 2 4 kvota
znalci navalitevidovitadjemila je napisao/la:Samo se moram nadovezati za ovo informacije radi.U kladionici MILLENIJUM se moze igrati nasa liga doduse ne u singlu ali se moze izabrati samo 5 parova iz nase lige ili vise moze npr citava nasa liga i samo to odigrati...Pa strucnjaci izvolite...mirza_rd je napisao/la:jao koja glupost kada igraš na kladionici BiH PL uz nas jedan par kao što reče @bob moraš igrat jos minimalno 4 para drugih liga tako da od toga nema nista jedino su mogli prodat utakmicu a da namjeste za kladionice nema sansebenfica1923 je napisao/la:Pozdrav narode...............jel po vama namjesteno ovo zadnje kolo?????
Slavija-Velez 2 4 kvota