Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja jos sebi ne mogu doci koliko sam se vreline "nakupio". Svaka cast igracima sto su uopste mogli i potrcati u prvom, u drugom koliko-toliko prijatnije. Onog ko je odredio ovaj termin po zegavi treba upregnuti da bez prestanka trci pa vidi je li ugodno.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:46Svaka cast momcima ja u prvom pol. na istoku nisam mogao disati, a oni su trcali na max![]()
Ma ja ne znam sta je ono bilo,evo najezim se kad pomislim,nadam se da ce i narednu biti ista podrska
Ako se uzme Radnik, protiv Slobode bez problema 6k.
Bit će najbolji snimak kad 1921tv raja za dan-dva objavi Iza mreže
Taj sto je pljeskao je bio Redzic. Ja sam na prvu pomislio da nesto provocira, dugo je gledao prema istoku i smjeskao se, a mozda je fakat i provociraoBajramovic1999 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:46@Admir74 jel to ono Ja volim Zelju, za njega sve? nekoliko puta. Njihova sedmica Santos je gledao prema istoku kao da nije nikad cuo takvo navijanje. Jedan igrac Rudara je takodjer pljeskao.![]()
![]()
Svaka cast momcima ja u prvom pol. na istoku nisam mogao disati, a oni su trcali na max![]()
Da se vratimo iz Bijeljine neporazeni pa opet protiv Slobode punimo tribine i pravimo show![]()
Da da, ja volim Želju.....Bajramovic1999 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:46@Admir74 jel to ono Ja volim Zelju, za njega sve? nekoliko puta. Njihova sedmica Santos je gledao prema istoku kao da nije nikad cuo takvo navijanje. Jedan igrac Rudara je takodjer pljeskao.![]()
![]()
Svaka cast momcima ja u prvom pol. na istoku nisam mogao disati, a oni su trcali na max![]()
Da se vratimo iz Bijeljine neporazeni pa opet protiv Slobode punimo tribine i pravimo show![]()