Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne pratim druge klubove pa nisam u toku, jel fudbaleri Željezničara ne treniraju zbog virusa ili zbog neisplaćenih plata?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Fareus jedan je od nas.
P.S. Sta kaze danas delegat, bio trening haha
P.S. Sta kaze danas delegat, bio trening haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne treniraju komsinice.
Pustite ba, ne treba nikoga toliko gaziti i zajebavati kad je zdravlje u pitanju.
Pustite ba, ne treba nikoga toliko gaziti i zajebavati kad je zdravlje u pitanju.
- FKS -
Jesu objavili oficijelno za Vrhovca?
Ili cekaju nalaze jos?
Ili cekaju nalaze jos?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 sep 2020, 21:16Ne pratim druge klubove pa nisam u toku, jel fudbaleri Željezničara ne treniraju zbog virusa ili zbog neisplaćenih plata?

Ključaj temu.
💩💩
Gdje su negativni testovi?
Ja koliko vidim njih su ovi ministri sto su dosli na aerodrom uzeli na foru.Kao rekli im razidjite se idite kucama se pa do ponedeljka kao u samoizolaciju tj samo 2 dana do testova .
Medjutim na kraju ispade kako je i trebalo na pocetku ovi koji nisu zarazeni po 7 dana ovi zarazeni 14 ce kuci sjedit.
Medjutim na kraju ispade kako je i trebalo na pocetku ovi koji nisu zarazeni po 7 dana ovi zarazeni 14 ce kuci sjedit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ipak je tačna teza da nk zeljeznicar nikad nije uradio seroloske testove, a što je bio obavezan prije pocetka bilo kakvih treninga i priprema. Jer da jeste, test bi pokazao titar u serumu kod msnjeg uurks i ssmim tim, a i uz pravodobno djelovanje, sprječila bi se ovakva situacija.
Međutim, po ko zna koji put, zeljeznicar je izabrao plovidbu u sivoj zoni, sa osloncem na; tišu-mišu, mojne dasa, čajnoslu i slične mahalske floskule, te načine djelovanja.
Uvijek sam bio i bit ću navijač FKS, ali sam zeljeznicar smatrao kao svoje komsije, koji ce, kakvi god da su, ipak se naci pri ruci kada za to bude bilo potrebe. Tako sm mislio prije rata, u ratu još i više, zbog mojih divnih drugova zeljovaca. Ali, nakon namjestanja titula i kupova, a sve da bi se "babuka" kako mu oni tepaju, prodao u Katar, ili već gdje, a što mu je bila obaveza u CV-u, te nakon ovih zamračenih dešavanja oko Covida, stvarno, ni uz najbolju volju, ne mogu ništa lijepo misliti o njima. U prooteklih 10-15 godina, oni su, zajedno sa F/NSBiH, rak-rana našeg fudbala. Ne želim im ništa loše, ali što je još gore, u meni su probudili apsolutnu qurcobolju prema svom postojanju. Zapravo, mislim da bi čak i za njih najbolje bilo da krenu stopama Čelika.
Haj uzdravlje.
Međutim, po ko zna koji put, zeljeznicar je izabrao plovidbu u sivoj zoni, sa osloncem na; tišu-mišu, mojne dasa, čajnoslu i slične mahalske floskule, te načine djelovanja.
Uvijek sam bio i bit ću navijač FKS, ali sam zeljeznicar smatrao kao svoje komsije, koji ce, kakvi god da su, ipak se naci pri ruci kada za to bude bilo potrebe. Tako sm mislio prije rata, u ratu još i više, zbog mojih divnih drugova zeljovaca. Ali, nakon namjestanja titula i kupova, a sve da bi se "babuka" kako mu oni tepaju, prodao u Katar, ili već gdje, a što mu je bila obaveza u CV-u, te nakon ovih zamračenih dešavanja oko Covida, stvarno, ni uz najbolju volju, ne mogu ništa lijepo misliti o njima. U prooteklih 10-15 godina, oni su, zajedno sa F/NSBiH, rak-rana našeg fudbala. Ne želim im ništa loše, ali što je još gore, u meni su probudili apsolutnu qurcobolju prema svom postojanju. Zapravo, mislim da bi čak i za njih najbolje bilo da krenu stopama Čelika.
Haj uzdravlje.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
'Sta su se dogovoorili za publiku ?
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Malo sam gledao kakve nebuloze je Dinamo sebi upisao kao trofej a i CZ, dakle ljudi su legit upisali vasarski trofej sebi kao kup, i jos gomilu nekakvih kupova sa sjela, ako bude volje u savezu trebaju fakat i zeljovcima upisat ovo, jes da je nizerazredna nekakva ali sta je sebi Dinamo upisao pod trofeje ovo je takmicenje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A dobro, navikli su oni na te nižerazredne lige, kolko su proveli 11,12 godina.... Moraju nekako taj period označiti kao relevantan
Takmičenje u kojem se izbaci Juventus, Leeds, Eintracht, i koje su osvajali Barcelona, Valencia, Roma, Arsenal, Leeds, Newcastle nije neko nižerazredno takmičenje, u ostalom iz ovog natjecanja je nastao Kup Uefa. Uostalom otiđi na službenu stranicu Barcelone i vidi da se hvale sa 3 osvojena trofeja Velesajmaskih gradova pa zašto i Dinamo ne bi navelo taj trofejDenchi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 12:32Malo sam gledao kakve nebuloze je Dinamo sebi upisao kao trofej a i CZ, dakle ljudi su legit upisali vasarski trofej sebi kao kup, i jos gomilu nekakvih kupova sa sjela, ako bude volje u savezu trebaju fakat i zeljovcima upisat ovo, jes da je nizerazredna nekakva ali sta je sebi Dinamo upisao pod trofeje ovo je takmicenje...
audere est facere!
Vise sam mislio ono prije '45 sto ste zvali gradjanskispursman je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:05Takmičenje u kojem se izbaci Juventus, Leeds, Eintracht, i koje su osvajali Barcelona, Valencia, Roma, Arsenal, Leeds, Newcastle nije neko nižerazredno takmičenje, u ostalom iz ovog natjecanja je nastao Kup Uefa. Uostalom otiđi na službenu stranicu Barcelone i vidi da se hvale sa 3 osvojena trofeja Velesajmaskih gradova pa zašto i Dinamo ne bi navelo taj trofejDenchi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 12:32Malo sam gledao kakve nebuloze je Dinamo sebi upisao kao trofej a i CZ, dakle ljudi su legit upisali vasarski trofej sebi kao kup, i jos gomilu nekakvih kupova sa sjela, ako bude volje u savezu trebaju fakat i zeljovcima upisat ovo, jes da je nizerazredna nekakva ali sta je sebi Dinamo upisao pod trofeje ovo je takmicenje...
Tipa kup nacista, liga ubica civila i slicno

- svrakino1921
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:42Vise sam mislio ono prije '45 sto ste zvali gradjanskispursman je napisao/la: ↑03 sep 2020, 13:05Takmičenje u kojem se izbaci Juventus, Leeds, Eintracht, i koje su osvajali Barcelona, Valencia, Roma, Arsenal, Leeds, Newcastle nije neko nižerazredno takmičenje, u ostalom iz ovog natjecanja je nastao Kup Uefa. Uostalom otiđi na službenu stranicu Barcelone i vidi da se hvale sa 3 osvojena trofeja Velesajmaskih gradova pa zašto i Dinamo ne bi navelo taj trofejDenchi je napisao/la: ↑03 sep 2020, 12:32Malo sam gledao kakve nebuloze je Dinamo sebi upisao kao trofej a i CZ, dakle ljudi su legit upisali vasarski trofej sebi kao kup, i jos gomilu nekakvih kupova sa sjela, ako bude volje u savezu trebaju fakat i zeljovcima upisat ovo, jes da je nizerazredna nekakva ali sta je sebi Dinamo upisao pod trofeje ovo je takmicenje...
Tipa kup nacista, liga ubica civila i slicno![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.