Podrzavamtutankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:47Jeste uzjasili lika, svak ostavlja prognoze njega uhvatili jahat. Ko ce igrat nek igra, ko nece ne mora..tolko je jednostavno. A sta lik radi po inboxu ne zanima me, ko se da zalevatit pa placa "dojave" tako mu i treba
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zijano sam i ja, javio mu se, traži 35 kermi.forza_juve je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:52Ajde šta kukate, ja sam sinoć grohno 50€ na Brazilcima pa ne kukam. Tvoja volja hoćeš li igrati ili nećeš, da su prošli Brazilci danas bi opet all in ispratio i onda ako prodje nagradio bih momka. Nije prošlo i šta sada, nadam se da će sljedeći put proći
Da kaže ovo je moj tiket, moje predviđanje nikome ništa. Neko glumi dojavljivača tu. Svrha je da se postavi tip koji bi po mišljenju osobe koja postavlja trebao proći i da probamo zaraditi, a ne tu da zarađuje na nama.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma brate posteno..nisam se javljo u inbox, ne igram bas jace uloge i to. Vecinom lupam gluposti da ubijem vrijeme. Sinoc sam nesto dobio pa ispratio one brazilce na 20 eura..pao, **** ga. Nit si me tjero da igram, nit si reko da je sto posto prolaz. Opet kad vidim nesto sto mi pase ispratit cu, ne pada mi na pamet jahat nekog radi prijedloga..ili bar ja nisam nigdje vidio da pises da su dojave, nemam pojmaParadox99 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:49Druze...evo odbojka...kvota 4 ce proci.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:47Jeste uzjasili lika, svak ostavlja prognoze njega uhvatili jahat. Ko ce igrat nek igra, ko nece ne mora..tolko je jednostavno. A sta lik radi po inboxu ne zanima me, ko se da zalevatit pa placa "dojave" tako mu i treba
A inbox sam objasnio...dao na postenje kvotu 15...simbolicno 35 posle da plate...digli po 500-1000 moxda i vise...nista dali nisu..
Hoce opet..
Ja kazem...ove kvote ovako...te ogromne nedam vise niste ispali fer.
Jel posteno.
- forza_juve
- Kontakt:
Ako ne prodje niko ništa, ako prodje par puta onda što da ne nagraditi ybg. Ja prvi da uplatim 50 na kvotu 3 pa da opet 150 ponovim što ne bih simbolično nešto dao. Ako padnem onda yebaji ga svakako bih pao hahaha. Stvar je da se ne da uvezati dobitaksretan123 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:55Zijano sam i ja, javio mu se, traži 35 kermi.forza_juve je napisao/la: ↑08 apr 2021, 18:52Ajde šta kukate, ja sam sinoć grohno 50€ na Brazilcima pa ne kukam. Tvoja volja hoćeš li igrati ili nećeš, da su prošli Brazilci danas bi opet all in ispratio i onda ako prodje nagradio bih momka. Nije prošlo i šta sada, nadam se da će sljedeći put proći
Da kaže ovo je moj tiket, moje predviđanje nikome ništa. Neko glumi dojavljivača tu. Svrha je da se postavi tip koji bi po mišljenju osobe koja postavlja trebao proći i da probamo zaraditi, a ne tu da zarađuje na nama.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- kladionicar03
ma brate niko njega ne napada sto daje parove nego sto trazi pare preko inboxa. svrha foruma je da se pomozimo, da dijelimo nekad misljenja i dati parove ili korisne informacije, a ne upecat naivne ljude preko foruma, dosta ih ima po fb i instagramu.
evo i ja da stavim ovdje ukupno po 10 kvote i da trazim pare od vas, to mi ne pada na pamet, on ako zna nek odigra i uzme pare od kladionice a ne ovdje od nas. stavis brate svoje parove ovdje na forumu i kome se svidja neka odigra. niko njega zato ne napada nego sto preko inboxa trazi pare.
evo @zule koliko puta je stavio ovdje tenis parove i nijednom rijec nije reko da ce traziti pare. hvala mu i kad padnemo nikom nista. a kad prodje zaradimo svi koliko toliko.
evo i ja da stavim ovdje ukupno po 10 kvote i da trazim pare od vas, to mi ne pada na pamet, on ako zna nek odigra i uzme pare od kladionice a ne ovdje od nas. stavis brate svoje parove ovdje na forumu i kome se svidja neka odigra. niko njega zato ne napada nego sto preko inboxa trazi pare.
evo @zule koliko puta je stavio ovdje tenis parove i nijednom rijec nije reko da ce traziti pare. hvala mu i kad padnemo nikom nista. a kad prodje zaradimo svi koliko toliko.
- forza_juve
- Kontakt:
Ja sada pravim pauzu od klađenja jer je došao period kada ništa ne ide ma da jedan lik reče "Kada te ne ide igraj češće i žešće ".
Kada opet krenem ako od nekoga pokupim 3 puta zaredom dobitak onda ću ga i počastiti.
Kada opet krenem ako od nekoga pokupim 3 puta zaredom dobitak onda ću ga i počastiti.
❤️1946❤️
- crozzer
- Kontakt:
A odbojku isto fula...
Poenta je plusa na mhesecmom mivou drug.
Poenta je plusa na mhesecmom mivou drug.
- kladionicar03
to je tvoja dobra volja hoces li pocastit ili neces. drugo je to drugo je kad neko trazi pare.
- kladionicar03
- forza_juve
- Kontakt:
Pa pare unaprijed ni **** više ne traži kakav je vakat došao.Nikada nisam ko fol te neke dojave plaćao niti ću , mogu počastiti ako prodje a ako ne prodje više puta onda se okrenuti svom instinktu ili drugom izvoru.Da budemo realni da imaju te neke dojave ne bi niko postavljao iste ovdje na forumu. Ovdje ima stvarno dobrih momaka sa dobrim tipovima, samo treba malo pribrati i ne treba biti baksuz kao ja hehkladionicar03 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 19:20to je tvoja dobra volja hoces li pocastit ili neces. drugo je to drugo je kad neko trazi pare.
❤️1946❤️
Naslađivao si se i mogu ti reći da si mi pare donio (otišao sam odigrao da Berlin dobnija 3. set)
Isključi se i ako imaš obraza ne prijavljuj s novim računom. Vozdra
- forza_juve
- Kontakt:
@sretan123 Jesil uzeo pare na trećem setu?
Ko se sada odjavljuje sa foruma?
Ko se sada odjavljuje sa foruma?

❤️1946❤️
Moze li jedna molba
**** i Vas dvojicu i placanje i 35KM...zaboli me **** sta vi izmedju sebe raspravljate. Imate privatne poruke pa nastavite tamo, nemojte ovdje temu privatizovati.
Ko ima kakav par neka podijeli ako hoce, ko nece nek se ****.

Ko ima kakav par neka podijeli ako hoce, ko nece nek se ****.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- forza_juve
- Kontakt:
Tako je vučino, ajmo se uozbiljiti i vratiti temu u normalu
❤️1946❤️
- crozzer
- Kontakt:
Lyon vodi 0:1, da vidimo hoće li doći 2+ poluvrijeme 

Ljudi dragi Opustite se i dajte zajedno da uzmemo pare... Cuj da naplatim nekome nesto
da je meni uzeti 2000-3000 ja bi 500 podijelio po forumu iz zajebancija.
Nego CSKA live preko 5.5 kartona

Nego CSKA live preko 5.5 kartona
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- forza_juve
- Kontakt:
Evo probat ću Fener da pada još jedan gol 2 kvota, možda procepi
❤️1946❤️

I ovakvih 10 prijatelju raspodijeljeni.
Ali kako moj drug @Paradox99 kaže "da ti ne pokazujem koliki su ulozi ko tri tvoje mjesečne plaće", pa i ja sakrih da mu se ne zavrti šta para mi donese.
Počastio si nas svojim prisustvom, a sad begaj.
Ispričavam se ostalim forumašima na ovoj drami, ali mislim da je bolje da odhebemo ovakve likove. Normaliziramo temu odmah nakon Paradoxova pozdravnom posta ( valjda neće bez oproštajnog govora)
Odlazim odavdje jer sam obećao.
Sreten nek vam daje tipove.
Moji nisu profitabilni.
Sreten nek vam daje tipove.
Moji nisu profitabilni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.