BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Mislim da je vrijeme da se izabere domaci selektor (onaj sa najboljim referencama) koji poznajete odlicno nase prvenstvo, da se dadne sansa i domacim igracima koji ce u najmanju ruku biti kao i ovi prosjecni u reprezentaciji. Nemogu da vjerujem da mi izgubimo od Armenie i Finske ciji igraci vecinom igraju po' domacim prrvenstvima, ne samo izgubimo nego nas resetuju.Mislim da jedino domaci trener nam je spas.
Covjek dao otkaz prije mjesec dana, ovi to nisu prihvatili i vi hocete da sve bude bajno na terenu. Da se trci, da se bori, da se gine. Volja i motivacija nisu on/off prekidac da ukljucujes i iskljucujes kako hoces. Dosta je to kompleksnije od toga.
Kad se sjetim kakvi su recimo Francuzi bili na euru 2008. i sp 2010. Sve fudbaleri svjetske klase, al dzaba kad nesto unutar reprezentacije ne stima.
Kad se sjetim kakvi su recimo Francuzi bili na euru 2008. i sp 2010. Sve fudbaleri svjetske klase, al dzaba kad nesto unutar reprezentacije ne stima.
Prije kad je samo jedna reprezentacija isla direktno na EP bili smo vecinom drugi i borili se za baraz.Sad kad dvije idu direktno borimo se za trece-cetvrto mjesto...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prosječne reprezentacije će ići na EURO. Mi nećemo, znači da smo ispod prosjeka.
Pa oni skupa za vikend ne odigraju 90 minuta širom Evrope i svijeta, a ne da mogu u par dana dvije tekme. Dobili svi priliku nakon pet mjeseci da igraju fudbal od prve minute, zaletili se ko djeca da se izigraju i tri dana kasnije im dosadilo
Pa oni skupa za vikend ne odigraju 90 minuta širom Evrope i svijeta, a ne da mogu u par dana dvije tekme. Dobili svi priliku nakon pet mjeseci da igraju fudbal od prve minute, zaletili se ko djeca da se izigraju i tri dana kasnije im dosadilo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- IlProfessore
- Kontakt:
A nikad neću zaboraviti koliko sam se samo radovao kada sam čuo da će se na EP-u 2016. u Francuskoj takmičiti 24 reprezentacije umjesto dotadašnjih 6, bio sam uvjeren da ćemo od 2016. dolaziti nekako do tih grupa, a realnost danas govori da nećemo biti u stanju otići na EP još minimalno dva ciklusa ako nastavimo sa ovom tendencijom...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Nema sikirancije više, nemojte to sebi da dozvoljavate. Ljudi govore da su se umorili, pa sezona tek počela, svaka repka bez problema igra, samo se mi žalimo na neki umor, pizde materine. Smiješna repka, repka kolača i kafa i ništa više.
A najludje mi je ono, odigra igrac X utakmicu prvu ili dodje na okupljanje. Potpuno zdrav. Sljiedi sljedeca utakmica tri dana kasnije: "Nisu trenirali igrac A, igrac b, i igrac X. Dok je igrac Y odpao za susret sa Tunguzijom".anonymousHD je napisao/la:Nema sikirancije više, nemojte to sebi da dozvoljavate. Ljudi govore da su se umorili, pa sezona tek počela, svaka repka bez problema igra, samo se mi žalimo na neki umor, pizde materine. Smiješna repka, repka kolača i kafa i ništa više.
Hallo pa dosli su svi zdravi? Odigrao igrac X 90min najnormalnije. Y dosao zdrav iz kluba, povrjiedo se, da ce za tim 4 dana kasnije za klub opet igrat kao da nista nije bilo.
Treninzi su uglavnom ono "Reprezentativci su danas odradili laksi footing na Vrelo Bosne" u prevodu "setali su".
Nane ti odlazi i analiziraj kako da skines bojler da te Wide screen moze iz profila uhvatit !!!
Kad imas reprezentaciju osrednje kvalitete sa sumnjivom zadnjom linijom i sa mozda, dva, tri klasna igraca ,ti ne ides igrat ko City i Barcelona , vec pravis timsku atmosferu ,igras na brze kontre , svi moraju trcat , i pritisak mora bit uskladjen.
Ne moze on sa halfovima koji nisu neki tehnnicari i sa Saricem i Cimirotom igrat ko da ima, inestu, Pjanica i Modrica od noge do noge . Prilagodis se kvalitetu , nabijas moral, timsku igru i igras na kontre, osim protiv slabijih repki kuci i to je bio recept da se ova grupa lako prodje i zavrsi ko drugi .
AL broj jedan ako vec prica o nakoj igri od noge do noge ja ne znam sta rade na treningu , druga stvar njegov autoritet je 0 , onako da igraju ljudi drugo pol poslije razg u svlacionici. Znaci da on kao osoba ne impresionira, ne dize atmosferu a bicu i brutalno iskren , za sportiste danas je stvarno ruzno da ti dodje o borbi pricat covjek koji ne moze skinut stomak makar na pristojan bojler. Uzasno ga je vidjet iz profila za nekoga ko se bavi sportom. taktika ko da smo mi Spanija mi od starta nije bila jasna a ona istrcavanja da se napravi šrotisak gdje uvjek neko kasni , pitam se sta rade na treningu i jel Lulic stvarno rekao istinu da dodju na baklave ovdje
Znaci ja sam mislio da covjek kad je radio sa Bilicem je pokupio par folova ,al ovo sta je on uradio u najadnijoj grupi ikad ja mislim, izgubis sve utakmice na strani , primis 5 od one Armenije u 2 tekme , ona Finska igra upravo sto smo mi trebali igrat jer nemamo kvalitet da glumimo Barcelonu.
I ta Finska je hala od repke to ce se pokazat na Ezru samo su ljudi igrali ko tim i igrali brzo na ono sto imaju. Nasi nece da trce, to je odma do trenera, nema price , pa ti zoves te igrace iz utakmice u utakmicu i izbruko si nas u grupi cemera ko nijedan selektor do sada , cak bi i Mesa uradio bolje od ovog . I on ce nes analizirat .
Covjece onaj prva ostavka bi ti spasila obraz a nama mozda donjjela bolju atmosferu , sa tobom ne ide, ne jebu te igraci koje ti zoves , ja ne bi mogao zamislit repku i igrace da trce ovako ko veceras pod Cirom il Papetom da prodju bez sankcija. Odlazi Robi pusti nekog novog da odigra zadnje dvije da pokusa napravit tim i stil igre sa kojim mozemo proc jer Finska Armenija i ova Grcka su najsramotnijje predstave u zadnjih 10 god
Kad imas reprezentaciju osrednje kvalitete sa sumnjivom zadnjom linijom i sa mozda, dva, tri klasna igraca ,ti ne ides igrat ko City i Barcelona , vec pravis timsku atmosferu ,igras na brze kontre , svi moraju trcat , i pritisak mora bit uskladjen.
Ne moze on sa halfovima koji nisu neki tehnnicari i sa Saricem i Cimirotom igrat ko da ima, inestu, Pjanica i Modrica od noge do noge . Prilagodis se kvalitetu , nabijas moral, timsku igru i igras na kontre, osim protiv slabijih repki kuci i to je bio recept da se ova grupa lako prodje i zavrsi ko drugi .
AL broj jedan ako vec prica o nakoj igri od noge do noge ja ne znam sta rade na treningu , druga stvar njegov autoritet je 0 , onako da igraju ljudi drugo pol poslije razg u svlacionici. Znaci da on kao osoba ne impresionira, ne dize atmosferu a bicu i brutalno iskren , za sportiste danas je stvarno ruzno da ti dodje o borbi pricat covjek koji ne moze skinut stomak makar na pristojan bojler. Uzasno ga je vidjet iz profila za nekoga ko se bavi sportom. taktika ko da smo mi Spanija mi od starta nije bila jasna a ona istrcavanja da se napravi šrotisak gdje uvjek neko kasni , pitam se sta rade na treningu i jel Lulic stvarno rekao istinu da dodju na baklave ovdje
Znaci ja sam mislio da covjek kad je radio sa Bilicem je pokupio par folova ,al ovo sta je on uradio u najadnijoj grupi ikad ja mislim, izgubis sve utakmice na strani , primis 5 od one Armenije u 2 tekme , ona Finska igra upravo sto smo mi trebali igrat jer nemamo kvalitet da glumimo Barcelonu.
I ta Finska je hala od repke to ce se pokazat na Ezru samo su ljudi igrali ko tim i igrali brzo na ono sto imaju. Nasi nece da trce, to je odma do trenera, nema price , pa ti zoves te igrace iz utakmice u utakmicu i izbruko si nas u grupi cemera ko nijedan selektor do sada , cak bi i Mesa uradio bolje od ovog . I on ce nes analizirat .
Covjece onaj prva ostavka bi ti spasila obraz a nama mozda donjjela bolju atmosferu , sa tobom ne ide, ne jebu te igraci koje ti zoves , ja ne bi mogao zamislit repku i igrace da trce ovako ko veceras pod Cirom il Papetom da prodju bez sankcija. Odlazi Robi pusti nekog novog da odigra zadnje dvije da pokusa napravit tim i stil igre sa kojim mozemo proc jer Finska Armenija i ova Grcka su najsramotnijje predstave u zadnjih 10 god
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Meni je nepojmljiv jaz između one igre u petak i ove danas. Nepojmljiv!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Uz to dodaj da bi trebo biti animalnog izgleda, onako brkat i neuredan. Da je strasilo pri samoj pojavi. Da na najobicnija pitanja zastajkuje, ne zna sastavljat recenice. Da se krevelji. Treba nam takav da nas reprezentuje.mirza_it je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se izabere domaci selektor (onaj sa najboljim referencama) koji poznajete odlicno nase prvenstvo, da se dadne sansa i domacim igracima koji ce u najmanju ruku biti kao i ovi prosjecni u reprezentaciji. Nemogu da vjerujem da mi izgubimo od Armenie i Finske ciji igraci vecinom igraju po' domacim prrvenstvima, ne samo izgubimo nego nas resetuju.Mislim da jedino domaci trener nam je spas.
Jedan je morz.
FliX je napisao/la:Uz to dodaj da bi trebo biti animalnog izgleda, onako brkat i neuredan. Da je strasilo pri samoj pojavi. Da na najobicnija pitanja zastajkuje, ne zna sastavljat recenice. Da se krevelji. Treba nam takav da nas reprezentuje.mirza_it je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se izabere domaci selektor (onaj sa najboljim referencama) koji poznajete odlicno nase prvenstvo, da se dadne sansa i domacim igracima koji ce u najmanju ruku biti kao i ovi prosjecni u reprezentaciji. Nemogu da vjerujem da mi izgubimo od Armenie i Finske ciji igraci vecinom igraju po' domacim prrvenstvima, ne samo izgubimo nego nas resetuju.Mislim da jedino domaci trener nam je spas.
Jedan je morz.
Haahahahaahhahah

ali FAKAT Amar bi znao najbolje nas mahalski mentalitet, jer je i on iz mahale. Rekao bi stvari igracima tako kakve jesu, ne bi se pravio previse pametan...
Ovi što žele da novi selektor bude Morž ne žele ništa bolje nego što je sad...
Uuuu strašni Amar bi rekao istinu jednom Edinu Džeki ili Miralemo Pjaniću.Amarinho je napisao/la:FliX je napisao/la:Uz to dodaj da bi trebo biti animalnog izgleda, onako brkat i neuredan. Da je strasilo pri samoj pojavi. Da na najobicnija pitanja zastajkuje, ne zna sastavljat recenice. Da se krevelji. Treba nam takav da nas reprezentuje.mirza_it je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se izabere domaci selektor (onaj sa najboljim referencama) koji poznajete odlicno nase prvenstvo, da se dadne sansa i domacim igracima koji ce u najmanju ruku biti kao i ovi prosjecni u reprezentaciji. Nemogu da vjerujem da mi izgubimo od Armenie i Finske ciji igraci vecinom igraju po' domacim prrvenstvima, ne samo izgubimo nego nas resetuju.Mislim da jedino domaci trener nam je spas.
Jedan je morz.
Haahahahaahhahah![]()
![]()
![]()
ali FAKAT Amar bi znao najbolje nas mahalski mentalitet, jer je i on iz mahale. Rekao bi stvari igracima tako kakve jesu, ne bi se pravio previse pametan...
Ma nema šta, garant bi ga poslušali.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- anonymousHD
- Kontakt:
Pili sa Džekom poslije utakmice.JonSnow je napisao/la:Meni je nepojmljiv jaz između one igre u petak i ove danas. Nepojmljiv!

Hahahaha, ma dajte priliku i Amaru, nek izgubi od Luksemburga u oba duela, pa nek ušute već jednom, kao što se sad pokrivaju po ušima zbog Hajrovića, Jajala itd.
I ta prepucavanja željovci, sarajOvci u repki, koga ba zaboli za to jadnici jedni, kad je repka u pitanju to uopšte ne treba nikom ni na umu da bude, kamo li da se raspravlja o tome, smiješno je što uopšte moram pisati to. Repka je iznad toga, kad su tu, onda su oni BiH, a ne ni željo ni sarajvo niti ijedan drugi klub.
I ta prepucavanja željovci, sarajOvci u repki, koga ba zaboli za to jadnici jedni, kad je repka u pitanju to uopšte ne treba nikom ni na umu da bude, kamo li da se raspravlja o tome, smiješno je što uopšte moram pisati to. Repka je iznad toga, kad su tu, onda su oni BiH, a ne ni željo ni sarajvo niti ijedan drugi klub.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hrvati prosle kvalifikacije igrali jadno ova ista Finaka im uzela bod u gostima i ljudi smjenili onu spodobu od trenera Cacica doveli Dalica i kroz baraz dosli do finala svjetskog prvenstva..mi nemamo igrace da se borimo za visok plasman na svjetskim i evropskim prvenstvima ali brate mili da se ne moze izborit drugo mjesto u ovakvoj grupi je dno dna..odlazi zuti alkosu
Čačić je za Dalića strateški mag.Jusko00 je napisao/la:Hrvati prosle kvalifikacije igrali jadno ova ista Finaka im uzela bod u gostima i ljudi smjenili onu spodobu od trenera Cacica doveli Dalica i kroz baraz dosli do finala svjetskog prvenstva..mi nemamo igrace da se borimo za visok plasman na svjetskim i evropskim prvenstvima ali brate mili da se ne moze izborit drugo mjesto u ovakvoj grupi je dno dna..odlazi zuti alkosu
Osim par utakmica gdje su rasuli protivnike, igra Hrvatske se može svest na dva slučaja.
1. Zabij gol, povuci se i primi gol.
2. Povlači se po terenu, primi gol i tek onda kreni napadat.
Za ono što se dogodilo na SP zaslužni su isključivo igrači i jednim manjim dijelom sreća da su se našli na mekanoj strani žrijeba.
I kod njih, kao i kod nas vrijedi pravilo da kad se igračima ne igra, ne možeš ih puškom natjerat da igraju.
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 16 okt 2019, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nemojte napadati Dzeku i Pjanketa ipak su od mladih dana u repki nauceni disciplini.

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.