NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Na portalu je već zaboravljeno:
- napad na Gocu za vrijeme utakmice
- napad na Gocu pri izlasku s terena
- upad nekog klošara za vrijeme utakmice
- suđenje za zatvor
- pljuvanje, gađanje, pozivanje...
Fokus je na Gabelu prebačen
. Nema razloga čuditi se na sve to. Ne daj Bože da je ovo sve bilo na Pecari, pa bilo bi 80 članaka o fašistima iz Širokog. Vi držite pdf živim i bez problema vam upada na njega tko god želi i piše što god želi, moš mislit da je netko kažnjen zbog toga.
- suđenje za zatvor
Fokus je na Gabelu prebačen

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- Evolve
- Kontakt:
Ja sam osobno pitao/trazio od admina da nam da nekom od ovdje ekipe interni moderator, ali...kksiroki je napisao/la:Na portalu je već zaboravljeno:
- suđenje za zatvor
Fokus je na Gabelu prebačen. Nema razloga čuditi se na sve to. Ne daj Bože da je ovo sve bilo na Pecari, pa bilo bi 80 članaka o fašistima iz Širokog. Vi držite pdf živim i bez problema vam upada na njega tko god želi i piše što god želi, moš mislit da je netko kažnjen zbog toga.
NK Široki Brijeg
- UstanikSBII
- Kontakt:
Zato ga i treba držati živim i ovako ukazivati na istinu! Kulturno im reći sve! Nema namjeru se raspravljati sa pojedinim budalama al isto tako ne može im se sve prešućivali!Evolve je napisao/la:Ja sam osobno pitao/trazio od admina da nam da nekom od ovdje ekipe interni moderator, ali...kksiroki je napisao/la:Na portalu je već zaboravljeno:
- suđenje za zatvor
Fokus je na Gabelu prebačen. Nema razloga čuditi se na sve to. Ne daj Bože da je ovo sve bilo na Pecari, pa bilo bi 80 članaka o fašistima iz Širokog. Vi držite pdf živim i bez problema vam upada na njega tko god želi i piše što god želi, moš mislit da je netko kažnjen zbog toga.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ta nisi se valjda ponadao da će ti pozitivno odgovoriti, ja sam ovdje od prvih dana i obzirom da znam kako stvari funkcioniraju i ne pišem skoro nikako.Evolve je napisao/la:Ja sam osobno pitao/trazio od admina da nam da nekom od ovdje ekipe interni moderator, ali...kksiroki je napisao/la:Na portalu je već zaboravljeno:
- suđenje za zatvor
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ja rijetko nesto vele pisem po forumu, ali sam svakako za to da vam se dozvoli da sami izaberete moderatora na vasem pdf, ja bi predlozio evolvea, nije mi jasno zasto se admini ili ko vec oglusuje na to, ali da bi to bilo najbolje rjesenje bi svakako.
slažem se za sve napisanokeno83 je napisao/la:Ja rijetko nesto vele pisem po forumu, ali sam svakako za to da vam se dozvoli da sami izaberete moderatora na vasem pdf, ja bi predlozio evolvea, nije mi jasno zasto se admini ili ko vec oglusuje na to, ali da bi to bilo najbolje rjesenje bi svakako.
audere est facere!
Vidiš ti balijskih poslova.
Izvještavanje iz Gabele, Mostara i Širokog sa jedne strane a sa druge iz Sarajeva (Ahmetović nnajvjerojatnije isprovociran).
Dajte netko tko se razumije u to da napravimo vlastiti forum i svi kolektivno istupima sa ovog šugavog portala.
Izvještavanje iz Gabele, Mostara i Širokog sa jedne strane a sa druge iz Sarajeva (Ahmetović nnajvjerojatnije isprovociran).
Dajte netko tko se razumije u to da napravimo vlastiti forum i svi kolektivno istupima sa ovog šugavog portala.
Široki u srcu........
It's better when it's live
Smijesni likovi, pola nasih stvari koje stete nas nikad ni ne ubace, proslo kolo ako se dobro sjecam, onu situaciju oko Bagarica gdje je izgledalo s tribine da je penal nisu ni stavili kao sumnjivu
Ne mozes yebeno vjerovat...
Nek si ga Luka obranio, volim vise nego sve na svijetu
Nek si ga Luka obranio, volim vise nego sve na svijetu
SAMO ŠIROKI!
Iskreno ja nisam ništa bolje očekivao,čak su i neki igrači Sarajeva našima priznali da je Handzic pao i prije neg sto je ičeg bilo.. al kakva država,takva i liga i pravda i ostalo.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Ma ovo je u rangu sudackog uvjerenja kakvo je prevladavalo 2005. Pa kako ih nije stid ljudi moji, kako.... Pa...
NK Široki Brijeg
- siroki1991
- Kontakt:
Tko je uopce ova seljacina? Hrvatska liga je imala Oko sokolovo, u nas je ocito Oko konjine
Predsjednik sudačke iz RSa.. Naravno da će svoje pulene pravdat. Ako se pogleda kroz povijest suci iz RSa najviše repova imajusiroki1991 je napisao/la:Tko je uopce ova seljacina? Hrvatska liga je imala Oko sokolovo, u nas je ocito Oko konjine
It's better when it's live
Pekija,Skakić,Bjelica,Petrović...ne bi daljehlive je napisao/la:Predsjednik sudačke iz RSa.. Naravno da će svoje pulene pravdat. Ako se pogleda kroz povijest suci iz RSa najviše repova imajusiroki1991 je napisao/la:Tko je uopce ova seljacina? Hrvatska liga je imala Oko sokolovo, u nas je ocito Oko konjine

Samo jedno ime
Prate li nasi onog crnog sto igra u Neretvancu, napadac 18 godina, treba ga na posudbu uzet kad vec saljemo nase dole.. Da se ne bi ponovio Nikola Katic i propuštene pare
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
[quote="LoveSB96"]Prate li nasi onog crnog sto igra u Neretvancu, napadac 18 godina, treba ga na posudbu uzet kad vec saljemo nase dole.. Da se ne bi ponovio Nikola Katic i propuštene pare[/quo
Hajduk je bio zainteresiran, imaju dvojica a ne jedan, ovaj drugi je obrambeni igrač.
Hajduk je bio zainteresiran, imaju dvojica a ne jedan, ovaj drugi je obrambeni igrač.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Mislim da Hajduk i Neretvanac imaju potpisan ugovor, tako da ce ti taj crni vrlo vjerovatno u Hajduk, u B ekipu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, Combattente87, Resolute i 20 gostiju.