FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A press mahalski mediji u vlasnistvu NIPotizma, Mirva samo jako.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bolje da ju je muž zaposlio u optičku radnju, nego da radi kod nasBegovicRamiz je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:02https://pressmedia.ba/vijesti/2021/08/01/aa/
reko da vidim imal sta zanimljivo za novu direktoricu
i oglasavanje za Ukrajinu prije 3 dana
ovo na prvu sto se moze naci

Sve tacno od rijeci do rijeci. Ali bosnjo ce reci , kakva stimaljka,kakav BoracPitar6785 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:05Trebali su se privizat po hrasnici, da se Mirvicu zahvale..
Ovo ce bit tvrda utakmica i mislim da ce sudija svirnut il crveni il nepistojeci penal za zeljkana..
Prolazak u kupu
Sarajevo
Borac
Velez
Igman
Najvjerovatnije u 1/2 finalu velez SARAJEVO BORAC IGMAN,
Ovu utakmicu ce VICO zavrsit VELEZU (ako bude trebalo) borac ce igman uzet i bez vica..
Velez je dobio 6 kartona i svaki karton je znacio da taj igrac nece igrat protiv borca, dudlic fedja i igraci veleza nisu a prigovorili ni najednu odluku, (kao cistiki kartone a igraju protiv Vice) bodovice bit pusteni borac ce uzet velez sa 18% snage samim tim omogucice borcu mjesto u evropi kroz ligu. Velez ako ne uspije kroz ligu borac ce ga u finalu kupa pustit da osvoji..
VICO nije dzaba sjedio sa vrapcicanima, Velez ih dobio na sudu sace velez povuc tuzbu dobice izlazak u evropu preko nasih ledja..
Jedino nam moze bit spas da FK GLOGOVA SISA bude kriminalna ko dosad i da njihovo mjesto mi preuzmemo..
Sutra ocekujem 8 zuti za nas 1 crveni i 1 penal zeljo 3 zuta
Borac je posle zeljane
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mislim da nije moguce povuci tuzbu CAS- aFCUM je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:36Sve tacno od rijeci do rijeci. Ali bosnjo ce reci , kakva stimaljka,kakav BoracPitar6785 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:05Trebali su se privizat po hrasnici, da se Mirvicu zahvale..
Ovo ce bit tvrda utakmica i mislim da ce sudija svirnut il crveni il nepistojeci penal za zeljkana..
Prolazak u kupu
Sarajevo
Borac
Velez
Igman
Ovu utakmicu ce VICO zavrsit VELEZU (ako bude trebalo) borac ce igman uzet i bez vica..
Velez je dobio 6 kartona i svaki karton je znacio da taj igrac nece igrat protiv borca, dudlic fedja i igraci veleza nisu a prigovorili ni najednu odluku, (kao cistiki kartone a igraju protiv Vice) bodovice bit pusteni borac ce uzet velez sa 18% snage samim tim omogucice borcu mjesto u evropi kroz ligu. Velez ako ne uspije kroz ligu borac ce ga u finalu kupa pustit da osvoji..
VICO nije dzaba sjedio sa vrapcicanima, Velez ih dobio na sudu sace velez povuc tuzbu dobice izlazak u evropu preko nasih ledja..
Jedino nam moze bit spas da FK GLOGOVA SISA bude kriminalna ko dosad i da njihovo mjesto mi preuzmemo..
Borac je posle zeljane
Ako je tacno, onda sto igramo? Kakvog smisla ima i liga i kup i ulaganje u ekipu, sport uopste?! . Kad si bolji, jaci, kvalitetniji i zelis vise, sve to stimanje (kojeg je uvjek bilo) pada u vodu…FCUM je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:36Sve tacno od rijeci do rijeci. Ali bosnjo ce reci , kakva stimaljka,kakav BoracPitar6785 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:05Trebali su se privizat po hrasnici, da se Mirvicu zahvale..
Prolazak u kupu
Sarajevo
Borac
Velez
Igman
Borac je posle zeljane
cuj sto igramobadboy je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:48Ako je tacno, onda sto igramo? Kakvog smisla ima i liga i kup i ulaganje u ekipu, sport uopste?! . Kad si bolji, jaci, kvalitetniji i zelis vise, sve to stimanje (kojeg je uvjek bilo) pada u vodu…FCUM je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:36Sve tacno od rijeci do rijeci. Ali bosnjo ce reci , kakva stimaljka,kakav BoracPitar6785 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:05Trebali su se privizat po hrasnici, da se Mirvicu zahvale..
Prolazak u kupu
Sarajevo
Borac
Velez
Igman
Borac je posle zeljane

FC United Of Manchester !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Planule ulaznice k'o da ih je 100 bilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvo je ovo okupljanje igrackog kadra u Hollywoodu? Dosta njih sam vidio na parkingu ispred. Izgleda neka
pred derbi. 

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Karantin vjerovatno pred tekmu
Inace sta ovo nema press Zeljeznicara,nikakvih info kad se kapije otvaraju i te stvari.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
INFORMACIJE ZA NAVIJAČE SARAJEVA O PRISTUPU STADIONU GRBAVICA

Sutra je na rasporedu utakmica 21. kola m:Tel Premijer lige Bosne i Hercegovine. Fudbalski klub Sarajevo gostovati će Željezničaru na Grbavici.
Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo organizovano će pristupiti stadionu “Grbavica”. Utakmica počinje u 17 sati, a okupljanje navijača našeg kluba predviđeno je u period od 14.30 do 15 sati na mostu “Suade i Olge” (Vrbanja Most).
Kapije stadiona “Grbavica” biti će otvorene od 14.30 sati, a ulazi B5, B6 i B7 na tribini “Sjever” namijenjeni su za navijače Fudbalskog kluba Sarajevo.
Kontrola ulaznica vršit će se kod dvorane “Goran Čengić” u zvorničkoj ulici iz pravca Kovačića, kao jedino mjesto kontrole za navijače Sarajeva s obzirom na to da su za njih printane posebne ulaznice.
Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje navijače na gromoglasnu podršku za izabranike trenera Vasoskog, kako bi zajedno slavili pobjedu na predstojećem gradskom derbiju.

Sutra je na rasporedu utakmica 21. kola m:Tel Premijer lige Bosne i Hercegovine. Fudbalski klub Sarajevo gostovati će Željezničaru na Grbavici.
Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo organizovano će pristupiti stadionu “Grbavica”. Utakmica počinje u 17 sati, a okupljanje navijača našeg kluba predviđeno je u period od 14.30 do 15 sati na mostu “Suade i Olge” (Vrbanja Most).
Kapije stadiona “Grbavica” biti će otvorene od 14.30 sati, a ulazi B5, B6 i B7 na tribini “Sjever” namijenjeni su za navijače Fudbalskog kluba Sarajevo.
Kontrola ulaznica vršit će se kod dvorane “Goran Čengić” u zvorničkoj ulici iz pravca Kovačića, kao jedino mjesto kontrole za navijače Sarajeva s obzirom na to da su za njih printane posebne ulaznice.
Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje navijače na gromoglasnu podršku za izabranike trenera Vasoskog, kako bi zajedno slavili pobjedu na predstojećem gradskom derbiju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Prenos na mytv ili areni?
AS1 BiH radi naše naredne 3 utakmice počevši od sutra
Neznam dalije moguce povuc tuzbu, al sigurno ima nesto da je smanji ubpazi i da nema nikakav efekat po PICU ZELJKOVICA..
Prvo u vrapcicima prave teren, pa to nebi dao VICO da nije moro (tuzba)
6 suspendovani igraca protiv borca (brac i SARAJEVO ) su jedine dvije ekipe sa kojim se takmice za evropu (ne odlazak veleza u evropu= 10 godina 9 mjesto u prvenstvu)
Borac ce izac ne okrnjen ne izmorenni sa 1/4 snage ce uzet 3 bobe, dok je nama uvalio sudiju koji i ako dobije losu ocjenu nije problem ako ne sudi 5-6 utakmica vico je spreman njemu to izkesirat samo je bitno da se borac odlijepi a da velez nebude zaostajao puno..
Posto sb zeljo sloboda nisu nikakva prepreka za velez..
Mislim ako budemo igrali dobro i budemo doveli velez i borac u opasnost da cemo imat najgore sudjenje u histori pl bh.. ( mislim nas klub striktno)
Prvo u vrapcicima prave teren, pa to nebi dao VICO da nije moro (tuzba)
6 suspendovani igraca protiv borca (brac i SARAJEVO ) su jedine dvije ekipe sa kojim se takmice za evropu (ne odlazak veleza u evropu= 10 godina 9 mjesto u prvenstvu)
Borac ce izac ne okrnjen ne izmorenni sa 1/4 snage ce uzet 3 bobe, dok je nama uvalio sudiju koji i ako dobije losu ocjenu nije problem ako ne sudi 5-6 utakmica vico je spreman njemu to izkesirat samo je bitno da se borac odlijepi a da velez nebude zaostajao puno..
Posto sb zeljo sloboda nisu nikakva prepreka za velez..
Mislim ako budemo igrali dobro i budemo doveli velez i borac u opasnost da cemo imat najgore sudjenje u histori pl bh.. ( mislim nas klub striktno)
-
- Kontakt:
Ma nek izgori dolina cupova

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Izgelda ozbiljna prica ce ovo sve da bude a i krupan zalogaj u isto vrijeme.Nase je da podržimo kako god.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 mar 2022, 20:05https://www.face.ba/sport/fudbal/ajla-a ... end/135125
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Giuseppe1, Kyle88 i 64 gosta.