Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Torino, fiorentina i oni portugalci su se morali dobiti...tesko se vaditi na napoli, bologna i roma jbg
Djelovalo je ko istegnuce prepone u jednom sutu lijevom nogom....nisam dalje upratio jel to to ili je nesto drugo ipak, mada se za preponu drzao kad je izlazio
Donio je Spalleti odredjeno osvjezenje, Juventus pod Tudorom je znao ne sutirati na gol praktično, sa Lucianom se jako puno sansi stvara. No, vezni red i odbrana su kritični, ekipa ne moze ostvariti clean sheet ni pod razno. U apsolutno najgorem momentu povreda Dusana i 3 prebitna meca (Napoli, Pafos, Bologna) ne računajući kup. Bojim se da u Napulju nemamo sta tražiti, nemamo solidnost ni sigurnost da tamo nesto ostvarimo. Da stvar bude gora, zadnje 2 sezone smo tamo vodili i igrali dobro i svaki put preokrenuti i porazeni, a s Allegriem primili peticu. Ne sjecam se zadnje pobjede. Je li ono kad im je Pogba zabio golcinu?
U kupu je krajnje vrijeme da startaju Mario i Zhegrova te da odigramo 4-3-3. Ako tu ne promijeni formaciju sigurno je neće mijenjati u ovim bitnim tekmama. Iskreno, kup me ne zanima, ali valjalo bi da igraju svi koji malo igraju i zbog morala da prodju.
Ovo s Koopom nazad je osuđeno na propast i minimiziranje stete, dati 60M na veznjaka koji je trebao da ti rijesi probleme, a on flopirao i jos ga koristis na stoperu. 60 M košta elitni stoper, eliti vezni, on je tragicna kupovina, ali znali smo mnogi to i prije nego se transfer desio.
Kod ozbiljnih rivala ce on ispadati samo tako, vec smo vidjeli danas jednom ili 2x, jednom protiv Keana gdje se povlači nazad i pusta da sutira - Bonnuci style odbrana. Nema tu budućnosti, vec u kupu ne zelim to da gledam.
Cabal - Gatti - Kalulu ili mali brazilac - Mario; nece mu kruna s glave pasti da proba.
U januaru najmanje jedan veznjak i desni bek su pod moranjem.
Muka mi je od amera i kostica btw. Juventusu su neupitni igrači koje je potjerao prije 2 odnosno 3 godine u fucking Leeds i Fener.
U kupu je krajnje vrijeme da startaju Mario i Zhegrova te da odigramo 4-3-3. Ako tu ne promijeni formaciju sigurno je neće mijenjati u ovim bitnim tekmama. Iskreno, kup me ne zanima, ali valjalo bi da igraju svi koji malo igraju i zbog morala da prodju.
Ovo s Koopom nazad je osuđeno na propast i minimiziranje stete, dati 60M na veznjaka koji je trebao da ti rijesi probleme, a on flopirao i jos ga koristis na stoperu. 60 M košta elitni stoper, eliti vezni, on je tragicna kupovina, ali znali smo mnogi to i prije nego se transfer desio.
Kod ozbiljnih rivala ce on ispadati samo tako, vec smo vidjeli danas jednom ili 2x, jednom protiv Keana gdje se povlači nazad i pusta da sutira - Bonnuci style odbrana. Nema tu budućnosti, vec u kupu ne zelim to da gledam.
Cabal - Gatti - Kalulu ili mali brazilac - Mario; nece mu kruna s glave pasti da proba.
U januaru najmanje jedan veznjak i desni bek su pod moranjem.
Muka mi je od amera i kostica btw. Juventusu su neupitni igrači koje je potjerao prije 2 odnosno 3 godine u fucking Leeds i Fener.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 30 nov 2025, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Evo spaleti rece ovo sto sam ranije pisao:
“We went into their box 14 times… if you don’t score when you have those situations, the others grow in confidence.”
“We went into their box 14 times… if you don’t score when you have those situations, the others grow in confidence.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Danilo uze sinoc Juznoamericku LP, dao gol za pobjedu, bio dobar.
Alex Sandro krsina kao i uvijek.
Danilo zabio pa se o njemu prica, Sandro cijela sezona top!tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 nov 2025, 10:06Danilo uze sinoc Juznoamericku LP, dao gol za pobjedu, bio dobar.![]()
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I Kup je bitan, to je jedini trofej koji možemo osvojiti ove godine, titula je naučna fantastika a Liga šampiona bajka tu će nas neko rasuti pošteno za sva vremena.
Minimalne rotacije u utorak, Kenana odmoriti poluvrijeme, pa ga uvesti u drugom kao protiv Bodea.
Kabala lijevo od prve umjesto Kostića valjda ne napravi glupost, Kambijazo desno.
Gati bi trebao biti spreman, oporavio se od gripe, Mireti i Kapitano u vezi, ne vjerujem da će sistem Spaleti mijenjati, nažalost.
Ide opet ova 3-4-3 sa Opendom i Dejvidom, koji se mora dohavizati ili ga brate prodati u Januaru pod hitno
Minimalne rotacije u utorak, Kenana odmoriti poluvrijeme, pa ga uvesti u drugom kao protiv Bodea.
Kabala lijevo od prve umjesto Kostića valjda ne napravi glupost, Kambijazo desno.
Gati bi trebao biti spreman, oporavio se od gripe, Mireti i Kapitano u vezi, ne vjerujem da će sistem Spaleti mijenjati, nažalost.
Ide opet ova 3-4-3 sa Opendom i Dejvidom, koji se mora dohavizati ili ga brate prodati u Januaru pod hitno
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kad bi pazljivi statističari pronasli krivce za primljene golove Sandro bi isplivao kao historijski br 1. Ovom je Allegri produžio ugovor tako sto ga je ubacivao da skupi nastupe za automatsko produženje dok je bio na izdisaju.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovako pricati o igracu koji je 10 godina bio u klubu. Kakav god bio na kraju, najmanje 5 godina je bio jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Odigrao utakmica za Juventus koliko su i Trezeguet, Nedved, Camoranesi.
Jos na kraju nije ni napustio klub (kada je mogao, kada je trebao).
E to je taj stav tih “talijana”, mahalaca , istih kao i kod nas. Zbog toga su i Juventus, i repka Italije, i Serie A, i Ferrari u kurcu. Mahalci kroje politiku.
Da ustanes i kazes Alex Sandro
Jos na kraju nije ni napustio klub (kada je mogao, kada je trebao).
E to je taj stav tih “talijana”, mahalaca , istih kao i kod nas. Zbog toga su i Juventus, i repka Italije, i Serie A, i Ferrari u kurcu. Mahalci kroje politiku.
Da ustanes i kazes Alex Sandro
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma sranje za Vlahovića neće ga sigurno do Februara biti, a sad nam najteži period utakmica dolazi
Sa onim debelim Dejvidom daj Bože da išta mognemo, jedino pozitivno da je Kenan u formi ali ga dozirati nema on još stamine za utakmice svako tri dana.
Sa onim debelim Dejvidom daj Bože da išta mognemo, jedino pozitivno da je Kenan u formi ali ga dozirati nema on još stamine za utakmice svako tri dana.
MANIJACI JUG 1987

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dusan 3 mjeseca out.
Svake sezone po 2 ključna igrača s ozbiljnim povredama uz sijaset drugih. Sjetimo se lani samo, najdugotrajnije povrede u Evropi.
Svake sezone po 2 ključna igrača s ozbiljnim povredama uz sijaset drugih. Sjetimo se lani samo, najdugotrajnije povrede u Evropi.
#MaxOUT
#MaxOUT
Milik? Sad ce on uskrsnuti 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nema ga do Marta, onda, da li ga uopšte igrati ako mu ugovor ističe u Junu, šta ako ne produži neće ni on rizikovati da igra pa da se opet povrijedi i propadne mu besplatan transfer u neki drugi klub.
Nadati se da će Spaleti neku formaciju izmadžijati da imamo koristi od debelog Kanađanina, inače crno nam se piše s njim u napadu.
Nadam se da griješim i da proradi već sutra protiv Udinezea zajedno sa Opendom.
Nadati se da će Spaleti neku formaciju izmadžijati da imamo koristi od debelog Kanađanina, inače crno nam se piše s njim u napadu.
Nadam se da griješim i da proradi već sutra protiv Udinezea zajedno sa Opendom.
MANIJACI JUG 1987
Neće srpski Rabiot izvući novi ugovor ili novu dobru destinaciju ako ne bude igrao,baš šteta!! Lik se ispromašivao zicera u Juventusu kao nitko nikad,ali eto ključan je igrač!!
Italijanski novinari su rinake koje pitanje postaviti ne znaju. Maria ni da spomenu. Ne bude li igrao ni u kupu onda stvarno nema smisla.
Maksimalno 45 min da očekujemo.Ha poi fatto il punto su Zhegrova: "È reduce da un lungo infortunio: è una miccia accesa, quando parte può fare male palla al piede. Ha l’estro della giocata, ma deve riuscire ad allargare il suo raggio d’azione: al momento riesce a rendere solo negli ultimi 20 metri per ragioni fisiche, per quello lo vedo più adatto a entrare a gara in corso".
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pogba je napisao/la: ↑01 dec 2025, 18:45Italijanski novinari su rinake koje pitanje postaviti ne znaju. Maria ni da spomenu. Ne bude li igrao ni u kupu onda stvarno nema smisla.
Maksimalno 45 min da očekujemo.Ha poi fatto il punto su Zhegrova: "È reduce da un lungo infortunio: è una miccia accesa, quando parte può fare male palla al piede. Ha l’estro della giocata, ma deve riuscire ad allargare il suo raggio d’azione: al momento riesce a rendere solo negli ultimi 20 metri per ragioni fisiche, per quello lo vedo più adatto a entrare a gara in corso".
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.