Nemoj tako ja bas mislio malo diskutovat! jer u pravu je on za Zelju bi bilo najbolje da se on vrati!mandraX je napisao/la:Vidiš jarane da te niko ne fura ni 2%, ne znam čemu ova priča da upadneš u centar pažnje, čemu provokacija...ulinsky je napisao/la:A možda bi ipak bilo najbolje da se dijamant, "napadač svjetskog kalibra" vrati u Želju, tu su negdje po kvaliteti on i Eldin Adilović.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa prije će Željo proć grupu u LP nego City 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kažeš da nema provokacije, a ovo si napisao, a znaš da od toga nema ništa.ulinsky je napisao/la: Već vidim naslov iz Avaza sljedeće godine: "Edin Džeko, najbolji strijelac premijer lige BIH!" Je*iga, i to je neki uspijeh
Dakle, ipak ima provokacija.

Bez obzira gdje bude igrao, opet je bolji i od Mandžukića, Olića, Jelavića, Petrića, Da Silve, Kalinića (Croatia), te Pantelića, Žigića, Jovanovića, Sulejmanija, Markovića, Šćepovića itd.
Dakle ako ti tvrdiš da je Vitesse njegov rang, onda gdje bi trebali ovi gore nabrojani....

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Za njega je Vitesse, dok je za tebe:ulinsky je napisao/la:
Ja nisam tvoj jaran, a ni ne zanimaju me ostali. Forum je mjesto gdje svi možemo komentarisati u granicama normale. Uopšte nije uvreda kada ja kažem da je Džeko zreo za na primjer Vitesse. To je njegov rang i skroz OK. Nije to provokacija, a ne patim od povišenog ega tako da mi je svejedno šta vi mislili..
Već vidim naslov iz Avaza sljedeće godine: "Edin Džeko, najbolji strijelac premijer lige BIH!" Je*iga, i to je neki uspijeh

ulinsky je napisao/la:uspijeh

Mora da si imao burno djetinjstvo, il' te Džeko možda nekad' maltretirao.ulinsky je napisao/la:Džeko će gdje mu je realno i mjesto, recimo klubovi kao što su NAC Breda, FC Groningen, SC Heerenveen, Vitesse..
Ili najrealnije, smeta ti to što je čovjek uspio u životu, pa pokušavaš ispasti zanimljiv.
Sve u svemu isp'o si najmanje ušlogiran sa takvim razmišljanjem.
Edin je privremeno kapiten fudbalske reprezentacije BiH, paćeniče.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ljudi nemojte se zahebavati.Dzeko je u onih par godina u Njemackoj ostvario nesto sto poneki njegovi kolege suigraci i pojedini navijaci mogu samo sanjati.To su cinjenice.Drugacije se igralo u vukovima,imo je i Misketa kraj sebe..to govori sve...*p!p!t@* je napisao/la:Mora da si imao burno djetinjstvo, il' te Džeko možda nekad' maltretirao.ulinsky je napisao/la:Džeko će gdje mu je realno i mjesto, recimo klubovi kao što su NAC Breda, FC Groningen, SC Heerenveen, Vitesse..
Ili najrealnije, smeta ti to što je čovjek uspio u životu, pa pokušavaš ispasti zanimljiv.
Sve u svemu isp'o si najmanje ušlogiran sa takvim razmišljanjem.
Edin je privremeno kapiten fudbalske reprezentacije BiH, paćeniče.

Ocito je da se joj nije uklopio u Engleski stil igre a mozda mu i trener ne lezi,jednostavno konkurencija mu je golema i sta je tu je sada.Volio bih zbog Dzekija da City osvoji titulu(ko sto i hoce) ali kad se sjetim onog kobajagi strucnjaka Mancinija i psihopate Ballotelija dodje mi da placem i da ih sve posaljem u pm na kvadrat.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
kanite se "co'jka" jbt, mrljo neki koji i sad doji, a vi se palite na njegove postove...gori ste od njega...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- inacefindecko
- Kontakt:
Odbrambeni fudbaler Manchester Citya Joleon Lescott u dobrim je odnosima sa svim svojim saigračima, ali priznaje da ne dijele svi isti ukus u muzici.
Lescottu ponajviše smeta muzika koju slučaju reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko i njegov najbolji prijatelj na Etihadu, srbijanski reprezentativac Aleksandar Kolarov.
"Ko ima najgori muzički ukus u Manchester Cityu? Ma ne moram mnogo razmišljati da bih odgovorio na to pitanje! Definitivno Edin Džeko i Aleksandar Kolarov. Ono što oni slušaju nije muzika, već nekakva buka", kazao je Lescott.
šta zna Lescott ko je Sejo Kalač

Lescottu ponajviše smeta muzika koju slučaju reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko i njegov najbolji prijatelj na Etihadu, srbijanski reprezentativac Aleksandar Kolarov.
"Ko ima najgori muzički ukus u Manchester Cityu? Ma ne moram mnogo razmišljati da bih odgovorio na to pitanje! Definitivno Edin Džeko i Aleksandar Kolarov. Ono što oni slušaju nije muzika, već nekakva buka", kazao je Lescott.
šta zna Lescott ko je Sejo Kalač

To možemo samo mi govoriti da je bolji, dok objektivno gledamo ima par njih koji su bolji od Džeke, što realna situacija i može potvrditi...Semir bvb je napisao/la:Kažeš da nema provokacije, a ovo si napisao, a znaš da od toga nema ništa.ulinsky je napisao/la: Već vidim naslov iz Avaza sljedeće godine: "Edin Džeko, najbolji strijelac premijer lige BIH!" Je*iga, i to je neki uspijeh
Dakle, ipak ima provokacija.![]()
Bez obzira gdje bude igrao, opet je bolji i od Mandžukića, Olića, Jelavića, Petrića, Da Silve, Kalinića (Croatia), te Pantelića, Žigića, Jovanovića, Sulejmanija, Markovića, Šćepovića itd.
Dakle ako ti tvrdiš da je Vitesse njegov rang, onda gdje bi trebali ovi gore nabrojani....
Da pitaš nekog Hrvata za mišljenje reko bi ti da su svi ti nabrojani "vatreni" klase za Džeku...
mi jednostavno ne možemo da se pomirimo sa činjenicom da Edin nije nikakav Batistuta, Trezege, ili ne znam ti šta lupamo ovdje reko bi čovjek on "debeli" Ronaldo svi se bore za njega, a on u svom timu tek 4. napadač.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
A ko je to realno od nabrojanih bolji od Dzeke?muXmania je napisao/la:To možemo samo mi govoriti da je bolji, dok objektivno gledamo ima par njih koji su bolji od Džeke, što realna situacija i može potvrditi...Semir bvb je napisao/la:Kažeš da nema provokacije, a ovo si napisao, a znaš da od toga nema ništa.ulinsky je napisao/la: Već vidim naslov iz Avaza sljedeće godine: "Edin Džeko, najbolji strijelac premijer lige BIH!" Je*iga, i to je neki uspijeh
Dakle, ipak ima provokacija.![]()
Da pitaš nekog Hrvata za mišljenje reko bi ti da su svi ti nabrojani "vatreni" klase za Džeku...
mi jednostavno ne možemo da se pomirimo sa činjenicom da Edin nije nikakav Batistuta, Trezege, ili ne znam ti šta lupamo ovdje reko bi čovjek on "debeli" Ronaldo svi se bore za njega, a on u svom timu tek 4. napadač.
Otkud te ranije, to u ludnici vrijeme za doručak, pa si iskoristio da prospeš koji biser ovdje? Idi bola jedi, gubiš vrijeme...ulinsky je napisao/la:Možda svi? Nisam ja psihopata, Džeko je bio u zenitu svoje karijere, to je realnost. Šta je bilo bilo je. Pošto su tu negdje sad bi i Adilović iz Želje mogao konkurisati za njegovo mjesto. I realno, Džeko ne vrijedi onih para koje su dali šeici, maksimalno 10-ak miliona, taman za klub kao što je SC Heerenveen
AkoBogda ako pređe sad na ljeto negdje, evo recimo npr. Juventus, gdje će dobit svoju pravu priliku da pokaže šta zna, onda dođi ti i slični tebi da komentarišete. Bilo je takvih ovdje i u vezi Vedada dok je bio u Hoffenheimu, slično se pisalo ovuda, pa čovjek pređe u Sttutgart, počeo razvaljivat' onako kako zna pa se ti isti likovi povukli u svoje mišje rupe, isti scenario očekujem i kod vas što Edina pljujete.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
admin je gori od ovog ulinskog...kakve mizerne banove je dijelio, a ev ova momcina nam izvlaci zivce i pljuje po reprezentativcima, al i dalje je tu...al nema veze...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bas...Papastathopoulos je napisao/la:admin je gori od ovog ulinskog...kakve mizerne banove je dijelio, a ev ova momcina nam izvlaci zivce i pljuje po reprezentativcima, al i dalje je tu...al nema veze...
Pa lik isto sto je provocirao na temi repke, ja mu fino kazem kreten si i ja dobijem ban... A ovi sto su psovali dobili upozorenje..
Ma to je još jedan u nizu banovanih i ovo mu je 145-a registracija na forum. Riješit će oni njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa za mene i za tebe niko nije bolji kao i za vecinu nas Bosanaca i Hercegovaca, ali pitaj nekog Hrvata ili Srbina recice da je svaki od njih klasa za Dzeku, subjektivno gledamo na ove stvari...puding je napisao/la:
A ko je to realno od nabrojanih bolji od Dzeke?
Za njih je Modrić recimo najbolji veznjak na svijetu, što se ti, ja, peti, deseti nebi složili i čak bi nabrojali 20 veznjaka što su kao bolji od Modrića.
Jednostavno ne gledamo objektivno fudbal, i uopšte ne treba da se kačimo na ove provokacije, svako ima svoje mišljenje i ima pravo da ga iznese, pa kakvo god da je!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
muXmania je napisao/la:pa za mene i za tebe niko nije bolji kao i za vecinu nas Bosanaca i Hercegovaca, ali pitaj nekog Hrvata ili Srbina recice da je svaki od njih klasa za Dzeku, subjektivno gledamo na ove stvari...puding je napisao/la:
A ko je to realno od nabrojanih bolji od Dzeke?
Za njih je Modrić recimo najbolji veznjak na svijetu, što se ti, ja, peti, deseti nebi složili i čak bi nabrojali 20 veznjaka što su kao bolji od Modrića.
Jednostavno ne gledamo objektivno fudbal, i uopšte ne treba da se kačimo na ove provokacije, svako ima svoje mišljenje i ima pravo da ga iznese, pa kakvo god da je!
Bravo majstore!!!! To je to ...
Npr. ako gledamo realno Dzeko ne spada u prvu klasu napadaca ovi iz 1. klase su svi bolji , pa mozda cak i da jedva upada i u ovu drugu klasu al ok... Isto tako i Modric gdje ces njega porediti sa Xavijem , Fabregasom ili Iniestom mislim smijesno , tako i mi gledamo na Dzeko al ova tabela ispod je realnost...
1.klasa: Messi , Rooney, Drogba , Aguero , Ronaldo (on je ustvari vezni al ok spada u taj red igraca) , Ibrahimovic itd...
2.klasa: Higuain , Gomez , Dzeko , Balotelli , Benzema , Milito itd...
LP
>>No body likes us but we dont care<<
-
- Kontakt:
Po meni Dzeko ostaje u Cityu i sljedece sezone a ide Balloteli i Tevez. Bice opet drugi ili treci izbor Mancinia al **** potreban im je jedan takav napadac koji je suprotnost ostalih i mislim da ce ga zadrzat. I Mancini u zadnjem intervjuu kaze sto se mene tice svi mogu ostat.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ima mogucnost da Tevez igra da ga lakse prodaju.. neznam. Nemozes biti pametan.robijas_Ri je napisao/la:Po meni Dzeko ostaje u Cityu i sljedece sezone a ide Balloteli i Tevez. Bice opet drugi ili treci izbor Mancinia al **** potreban im je jedan takav napadac koji je suprotnost ostalih i mislim da ce ga zadrzat. I Mancini u zadnjem intervjuu kaze sto se mene tice svi mogu ostat.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.