Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mandraX
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mandraX » 10 maj 2012, 01:02

slika

:mrgreen:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 maj 2012, 10:15

Raphael Honigstein o Dzekinoj situaciji u Manchesteru
U pocetku klipa 0:20-2:05...mislim da je dosta dobro rekao sve o Dzeki
[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 10 maj 2012, 15:47

Ma sasvim je izvjesno da Dzeko napusta City. . . Toliko glasina o njegovom odlasku, svi bruje, a niko ne demantuje, dakle sve je jasno. . .

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 maj 2012, 15:48

Pauk je napisao/la:Raphael Honigstein o Dzekinoj situaciji u Manchesteru
U pocetku klipa 0:20-2:05...mislim da je dosta dobro rekao sve o Dzeki
[youtube][/youtube]
Ubo čo'ek... :D Neće napustiti City zbog toga što nema klubova koji bi ga mogli plaćati kao City.On je igrač kojem ne pasu rotacije.Mancini ne prica i ne komunicira toliko sa svojim igracima.Eto,covijek lijepo kaze :D
Keep walking.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 maj 2012, 16:29

Ako ce ic igdje nek ide u Njemacku ili Italiju te mu lige pašu :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 10 maj 2012, 16:44

Džeko ide u Real ili Juve, vele u sport centru ... Šta sve neću pročitati.

Ne bi rek'o klasa od igrača da je sposoban izbaciti Benzemu iz prve.

Uzmi me Bože!
CAMP MOU!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 maj 2012, 16:47

Namiks je napisao/la:Džeko ide u Real ili Juve, vele u sport centru ... Šta sve neću pročitati.

Ne bi rek'o klasa od igrača da je sposoban izbaciti Benzemu iz prve.

Uzmi me Bože!
Nisu rekli da ce u Real, nego da se u medijima povezuje sa Realom i Juventusom ;)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 maj 2012, 17:34

Po meni najrealnija opcija za odlazak bi bila Juve.Oni očajnički trebaju napadača velikog kalibra,vidjeli smo to u zadnje 2-3 utakmice.One Pirlove lopte,i lopte Vidala i Marchisia bi jedan napadač tipa Edin Dzeko ko od šale zabijao.Plus : Snažan je u duelu i u zraku,visok je,zna i prijeći igrača,malo izdriblati,dobar je i u asistencijama.Savršen za Juventus.
Dok naprimjer Bayern: Ako ga nije Olić mogao,nevijerujem ni da ce Dzeko moći izbaciti jednog Super Maria iz prve postave.Bayern igra sa jednim jedinim napadačem i dva krila.Gdje se tu Dzeko uklapa? Nit je krilo,nit moze Gomezu zaprijetiti,koji je u Njemačkoj božanstvo.Jedino ako se ne desi čudo,pa Bayern zbog mogućeg dolaska Dzeke promijeni sustav igre i stavi Dzeku,ali cisto sumnjam.Nisu ga mijenjali ni zbog Olića,neće ni zbog Dijamanta.Predviđam da ako dođe da ce grijat klupu.Treća opcija,o kojoj se isto priča je Real.Ista stvar.Nit Dzeko ima petlje izbaciti jednog Benza i Higsa iz prve momčadi,nit mu ikako može pasati Realov sustav igre.Realu su potrebni poletni napadači,brzi i prodorni.Tu se Dzeko ne uklapa.Zato Real toliko gleda igrače tipa Falcao (vidjeli smo ga sinoć) i Aguero (ono sto je pokazivao cijele sezone)
Keep walking.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 10 maj 2012, 17:51

Cautinho je napisao/la:Ako ga nije Olić mogao,nevijerujem ni da ce Dzeko moći izbaciti jednog Super Maria iz prve postave.
Dosta od tebe.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 maj 2012, 18:01

malta071 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Ako ga nije Olić mogao,nevijerujem ni da ce Dzeko moći izbaciti jednog Super Maria iz prve postave.
Dosta od tebe.
Dobro,dobro.Dzeko je bolji igrač od Olica ali opet...To je Gomez...medju top 5 napadača Europe u trenutku.Nemozes porediti Dzeku i Gomeza.Dzeko je pao fizicki,psihički i mentalno.Dok Gomez uziva potpuno postovanje od trenera,igra svaku utakmicu,njegov Bayern igra finale LP na svom stadionu...Dzeko se muci izvuci barem 5-10 zadnjih minuta utakmice.I to rijetko kad uspije.Volili bi svi da je tako,ali nije.
Keep walking.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 maj 2012, 18:02

To Olic bolji od Dzeke ? :mrgreen:

Bayern ima trenutno napadaca koji zabija kao na traci, sad kakav god bio Gomez, on ima fantastican ucinak ove sezone u LP i Bundesligi, sto bi mu sada Hoeness pravio konkurenciju, pa doveo Dzeku za 25 Mio. €, iako bi ga stavio na klupu, a potrebnije im je na nekim drugim pozicijama dovesti malo jace igrace. Od Dzeke i Bayerna (zasad) nista nema.

Real Madrid je jedan od rijetkih, koji su u dobroj financiskoj situaciji da dovedu Dzeku, samo steta, sto im Edin ne treba, jer ima Higuaina i Benzemu, mada je i Adebayor prije 1-2 god. iz City-a otisao u posudbu na Real, gdje je zabio 5 golova u 14 utakmica, ali ipak, svrstavam jako nerealno tu opciju da Edin ode u Real.

Znaci ostaje Juventus, koliko sam skontao koji traze jos jednog napadaca (zainteresovani su za RVP-a, a i navodno za Dzeku). Pitanje je samo jesu li spremni dati tu odredjenu sumu novca sto City zahtjeva za njega, skeptican sam dosta sto se tice toga.

Uglavnom, ako se naprave kakvi pomaci na ''transfermatku'' ili neki supertransferi npr. da Ibra napusti Milan ili Robin Van Persie ode iz Arsenala, tu ce se Dzeko sigurno spominjati kao potencijalni nasljednik za te, vidjecemo, predstoji nam jako interesantan prelazni rok.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 maj 2012, 18:07

Nešto imam osjećaj da će Ibrahimović put Reala ovo ljeto a Džeko u Milan, gdje bi opet pokazao šta zna i umije.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 maj 2012, 18:08

Nemojte me sada za tu jednu rečenicu handrit.Olić se koliko toliko dokazao u Bayernu,ali nema mu vise mjesta.I Olić i Dzeko ne igraju.Nema ih smisla poredit.
EDIT: Ibra u Real ? HAHAHAHAHHA :lol: :lol: :lol:
Keep walking.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 10 maj 2012, 18:09

O Bože ovih kvaziznalaca, k'o da sam rek'o da će Ibra u Kozaru preći pa pokušava ispast smiješan.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ulinsky
Kontakt:

Post Postao/la ulinsky » 10 maj 2012, 18:12

.
Zadnja izmjena: ulinsky, dana/u 14 jan 2014, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 10 maj 2012, 18:17

Toxicity je napisao/la:O Bože ovih kvaziznalaca, k'o da sam rek'o da će Ibra u Kozaru preći pa pokušava ispast smiješan.
Šta ste napeti danas Bože sačuvaj...Ne smije čovijek izrazit svoje misljenje o tom mogucem transferu,vi odman napadate...smirite tenzije.
Keep walking.

emir_

Post Postao/la emir_ » 10 maj 2012, 18:26

Ja mislim da SportSport.ba zna šta je najbolje za Džeku, također i Sušić ima punomoć da odluci sta je najbolje za Edina.

ostavite čovjeka na miru idioti!!!
4-IN-A-ROW

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 10 maj 2012, 18:54

Cautinho je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:O Bože ovih kvaziznalaca, k'o da sam rek'o da će Ibra u Kozaru preći pa pokušava ispast smiješan.
Šta ste napeti danas Bože sačuvaj...Ne smije čovijek izrazit svoje misljenje o tom mogucem transferu,vi odman napadate...smirite tenzije.
Pa jbg zezno si se sam za ovo sa Olicem.
Sto se tice Gomeza, dobar je on igrac to svi znamo ali da je bolji od Dzeke to nisam siguran.Ne mozes gledati trenutnu situaciju kad ih poredis jer i sam znas da je Gomez u klubu koji igra njegovu igru a Dzeko nije.
Oba su bili zvjeri kad je Dzeko igrao u BL, i da je Dzeko u Bajernu umjesto njega siguran sam da bi razvaljivao kao i Gomez.

Nadam se da ce se admini pobrinuti za ovog balavca gore.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

ulinsky
Kontakt:

Post Postao/la ulinsky » 10 maj 2012, 18:58

.
Zadnja izmjena: ulinsky, dana/u 14 jan 2014, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 maj 2012, 19:01

ulinsky je napisao/la:A možda bi ipak bilo najbolje da se dijamant, "napadač svjetskog kalibra" vrati u Želju, tu su negdje po kvaliteti on i Eldin Adilović.
Vidiš jarane da te niko ne fura ni 2%, ne znam čemu ova priča da upadneš u centar pažnje, čemu provokacija...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.