Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ubo čo'ek...Pauk je napisao/la:Raphael Honigstein o Dzekinoj situaciji u Manchesteru
U pocetku klipa 0:20-2:05...mislim da je dosta dobro rekao sve o Dzeki
[youtube][/youtube]
Nisu rekli da ce u Real, nego da se u medijima povezuje sa Realom i JuventusomNamiks je napisao/la:Džeko ide u Real ili Juve, vele u sport centru ... Šta sve neću pročitati.
Ne bi rek'o klasa od igrača da je sposoban izbaciti Benzemu iz prve.
Uzmi me Bože!
Dosta od tebe.Cautinho je napisao/la:Ako ga nije Olić mogao,nevijerujem ni da ce Dzeko moći izbaciti jednog Super Maria iz prve postave.
Dobro,dobro.Dzeko je bolji igrač od Olica ali opet...To je Gomez...medju top 5 napadača Europe u trenutku.Nemozes porediti Dzeku i Gomeza.Dzeko je pao fizicki,psihički i mentalno.Dok Gomez uziva potpuno postovanje od trenera,igra svaku utakmicu,njegov Bayern igra finale LP na svom stadionu...Dzeko se muci izvuci barem 5-10 zadnjih minuta utakmice.I to rijetko kad uspije.Volili bi svi da je tako,ali nije.malta071 je napisao/la:Dosta od tebe.Cautinho je napisao/la:Ako ga nije Olić mogao,nevijerujem ni da ce Dzeko moći izbaciti jednog Super Maria iz prve postave.
Šta ste napeti danas Bože sačuvaj...Ne smije čovijek izrazit svoje misljenje o tom mogucem transferu,vi odman napadate...smirite tenzije.Toxicity je napisao/la:O Bože ovih kvaziznalaca, k'o da sam rek'o da će Ibra u Kozaru preći pa pokušava ispast smiješan.
Pa jbg zezno si se sam za ovo sa Olicem.Cautinho je napisao/la:Šta ste napeti danas Bože sačuvaj...Ne smije čovijek izrazit svoje misljenje o tom mogucem transferu,vi odman napadate...smirite tenzije.Toxicity je napisao/la:O Bože ovih kvaziznalaca, k'o da sam rek'o da će Ibra u Kozaru preći pa pokušava ispast smiješan.
Vidiš jarane da te niko ne fura ni 2%, ne znam čemu ova priča da upadneš u centar pažnje, čemu provokacija...ulinsky je napisao/la:A možda bi ipak bilo najbolje da se dijamant, "napadač svjetskog kalibra" vrati u Želju, tu su negdje po kvaliteti on i Eldin Adilović.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.