Razumijem bojaznost po pitanju sudija, ali malo se počelo kmečati, kao zadnje pickice. Nije ni počela tekma, mi se ponašamo da je sve gotovo samo zbog sudija.Torino je napisao/la: ↑04 mar 2022, 01:42Kako god da uđemo, kartoni nam ne ginu. Ko god igra protiv Borca iduću, osakate ga kartonima. 6+ žutih za nas.GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 mar 2022, 00:37Mi ako budemo nasjedali na provokacije i krenuli kao oni, tu smo gotovi. Znam da je derbi i nabrijani su svi, ali jednostavno se moraju zanemariti provokacije, nepotrebni startovi, glupi kartoni i ostalo. Gdje nema potrebe da se neko ruši, ne treba ga rušiti. Nema potrebe nabijati lopte i takve ciganske stvari, jer ćemo bezveze dobijati bezazlene kartone. Prošlo kolo se Đokanović kurcio, pa dobio karton zbog nabijanja i presseravanja.
Treba ući smireno, hladne glave i skoncentrisano. Želja, borba i trka moraju biti na nivou. Sve ignorisati i gledati samo loptu. Tako ako se postavimo od prve minute, neće biti problema. Ukoliko nasjednemo i krenemo i mi s udaranjem, tu smo gotovi, jer protiv Mulalićeve seljane niko nema šanse.
Ponavljam, ovaj meč je važan da se uzme iz tri razloga - zbog tabele i bodova, zbog psihe i samopouzdanja, te zbog toga što imaš šansu da ih baciš u još veći ambis.
Ja opet ponavljam ono što sam davno rekao, ti kad dođeš, odigraš dobru i pametnu utakmicu, pokažeš želju i borbu, nema šanse da te iko "prikolje". Tebe neki kloc može satrati jedino ako si egal s nekim, tad će te to pogoditi.