@robovi88,nemogu ti odg na poruku nezz sto,uglavnom da ti ovdje kazem i ja bi se za isti odlucio kao ti..nisam bio prije na forumu pa nisam ni vidio poruku tek sada... eto da ne kazes da nisam procito poruku
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
robovi88 je napisao/la:Ma reko sam neću nigdje dok se ne ujedinimo
Zvali su me i oni iz WILD-a al sve narkomani
Ma ja se zajebavam
A za njih ne znam,samo znam da su momci odlicni
P.S Jesil me to izbrisao iz prijatelja
Reko da nebi slucajno slike postavljo ovdje i tako do sad sam prico s Chuzetom ako ga znas iz Bt'd kaze da on tebe zna i da si dobar lik ... otiću snjima sad protiv Želje da vidim kakvi su
@DAVID VILLA ok
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
robovi88 je napisao/la:
Reko da nebi slucajno slike postavljo ovdje i tako do sad sam prico s Chuzetom ako ga znas iz Bt'd kaze da on tebe zna i da si dobar lik ... otiću snjima sad protiv Želje da vidim kakvi su
Nisi se valjda prepao Pa ne ujedam jbt
Ma znam ja njih sve,rega momci malo im pomazemo
Sad na Grbavicu,nemoj iznevjeriti,nema jos putno buseva
robovi88 je napisao/la:
Nisi se valjda prepao Pa ne ujedam jbt
Ma znam ja njih sve,rega momci malo im pomazemo
Sad na Grbavicu,nemoj iznevjeriti,nema jos putno buseva
Ma iću s burazom i ekipom vjerovatno mi znas i buraza Arslan Žuna iso je na tekme Celikove dok je zivio ovdje 91. je godiste ... sad je u Sarajevu zbog fakulteta
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
robovi88 je napisao/la:
Ma iću s burazom i ekipom vjerovatno mi znas i buraza Arslan Žuna iso je na tekme Celikove dok je zivio ovdje 91. je godiste ... sad je u Sarajevu zbog fakulteta
Vjerovatno znam,ne sjecam se ba :dD
Sta je upisao gore ?
Pravo ?
robovi88 je napisao/la:
Vjerovatno znam,ne sjecam se ba :dD
Sta je upisao gore ?
Pravo ?
Elektrotehniku
S-Y-L-A-R je napisao/la:E robovi88 zna ti moj brat brata
hahah koji ??? mozda ga i ja znam ... možda smo familija
On je Mirzet(iako ne znam da ga 2 covjeka na planeti tako zovu )-svi ga zovu ono Mirza klasika,a nije on ovdje sad da mi kaze kako ga zna al ako se ne varam sa treninga je nesto-zajedno trenirali mozda,nisam siguran,uglavnom znam da mi je pricao o tvom burazu podavno
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
S-Y-L-A-R je napisao/la:E robovi88 zna ti moj brat brata
hahah koji ??? mozda ga i ja znam ... možda smo familija
On je Mirzet(iako ne znam da ga 2 covjeka na planeti tako zovu )-svi ga zovu ono Mirza klasika,a nije on ovdje sad da mi kaze kako ga zna al ako se ne varam sa treninga je nesto-zajedno trenirali mozda,nisam siguran,uglavnom znam da mi je pricao o tvom burazu podavno
jest-jest treniro je moj buraz fudbal 8 godina u Čeliku i syebe meniskus a taman trebo preć u prvi tim Čelika i sad nemoze igrat fudbala nikako, može al kad bude imo 35 god. hodace sa štakama al et opet ide vako po turnirima bere pare i takk btw imaju tamo na Elektro fakultetu u SA takmicenje u fudbalu on najbolji strijelac u 3 tekme 19 golova
Znam ti i ja brata , legenda lik i znam da je najbolji strijelac te njihove univerzitetske lige. A ako je taj Mirza što ti zna brata student Mašinstva i svira gitaru znam onda i njega. Svijet je zaista mali.
Bosco je napisao/la:Znam ti i ja brata , legenda lik i znam da je najbolji strijelac te njihove univerzitetske lige. A ako je taj Mirza što ti zna brata student Mašinstva i svira gitaru znam onda i njega. Svijet je zaista mali.
To je taj
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bosco je napisao/la:Znam ti i ja brata , legenda lik i znam da je najbolji strijelac te njihove univerzitetske lige. A ako je taj Mirza što ti zna brata student Mašinstva i svira gitaru znam onda i njega. Svijet je zaista mali.
Kako znas, iz kojeg si ti djela Zenice ??? Prezime ?
Možda te znam
Šta pohađaš
To je taj
Dobar sam ti s bratom pravo. Jesi li ti mlađi ili stariji ? On me i navuko na forum ovaj dok je igro SS.ba ligu i hvalio se kako pogađa i ja se regam da vidim jel me "munta" i tako i ostanem na forumu.
@robovi88
Ne znaš me, ja ti znam brata jer on stalno izlazi sa mojim jaranima iz srednje, odnosno druže se skupa.