Pretjerujes zestoko, zanemarujes mnogo dobrih stvari koje je Susic napravio i navodis uglavnom stvari koje nemaju veze sa igrom, sto je ustvari njegov glavni posao. Koga boli qrac za jakne, suskavce i izjave, to neka mu modne macke i novinari zamjeraju a nas koji pratimo i volimo reprezentaciju treba da zanima da se igra dobro i da ostvarujemo dobre rezultate.drummer je napisao/la:Previse aferima e nakupio selektor,prakticno jedina stvar koja mu ide u prilog je sam plasman na SP,sve ostalo,od pozivanja odredjenih igraca,kasnjenja na izvlacenja,tvrdoglavosti ili taktickog neznanja,potpuno indolentnosti kad je u pitanju pracenje potencijalnih pa i aktualnih reprezentativaca,losa komunikacija sa igracima(putem medija im salje poruke),odnos s javnoscu katastrofa.nedosljednost i mjenjanje misljenja,jednu stvar kaze danas,drugu sutra a trecu uradi.Nepotizam(klasicni i neprikriveni)uz vrijedjanje zdravog razuma prosjecnog covjeka(zadnji vezni,igra u jakom klubu,treba nam itd)je ono sto ce mu,ja mislim,presuditi kada je u pitanju klupa reprezentacije.
Istina da ima zavidnu medijsku masineriju koja skrece i spinuje ali tesko ce mu i to pomoci,ljudi su najosjetljiviji na to,pogotovo sto su reprezentaciju idealizirali i zamisljaju je savrsenom,bez takvih stvari.
Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Beres lubenice znaci, znao sam.1988risha je napisao/la:Tebi stvarno nije jasno da ja s makedonskim grahom nemam ništa,a to ti je bio jedini argument protiv meneharishp je napisao/la:A zato si ti tako tvrd na usima.
Ja ne znam kako tvoj mozak ne može skontat da ako imaš neke pretke od strane jednog roditelja sa područja Makedonije,da to ne znači da oni nisu Bošnjaci,a niti znači da prave Ajvar,grah i tako to![]()

Salim se. Poznajem neke makedonske Bosnjake, cas su Bosnjaci cas makedonci, ni sami ne znaju. Nije im se lako opredjeliti vjerovatno jer tamo zive decenijama, neki mozda i vjekovima. Ali drze se jedni uz drugi, kazu uglavnom se zene i udaju izmedju sebe.
- 1988risha
- Kontakt:
''damire'' o tome i govorimo cijelo vrijeme,Ibišević baš zbog toga i ne može uraditi ništa protiv jakih repki,istroši se ko lud,jer mi nemamo defanzivnog veznog... a Vedo se troši a ne može odigrat toliko kvalitetno defanzivno kao što npr mogu pravi defanzivci,to pali protiv slabijih repki,al na SP to je potop... On se bori u defanzivi i onda mora ići na krilo,a nema brzinu,nema dribling... I onda faktički imaš na terenu napadača koji ti igra defanzivu,bez ikakve potrebe ga držiš na terenu i gušiš... Vedo može igrat s Džekom ali u tekmama tipa Latvija,jer njih Medunjanin i Salihović mogu držat u svojim rukama,i Vedo nema potrebe da se vraća i troši,al kad dođe neka ozbiljna repka bez jednog DM ili čak 2 DM,mi smo propali...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
A zaboravlja se da je od pozvanih 24 igraca, njih 15 upravo on promovisao u reprezentativce, a nekima koji su bili tu i ranije (na klupi) dao odgovarajucu minutazu.....calcio je napisao/la:Pretjerujes zestoko, zanemarujes mnogo dobrih stvari koje je Susic napravio i navodis uglavnom stvari koje nemaju veze sa igrom, sto je ustvari njegov glavni posao. Koga boli qrac za jakne, suskavce i izjave, to neka mu modne macke i novinari zamjeraju a nas koji pratimo i volimo reprezentaciju treba da zanima da se igra dobro i da ostvarujemo dobre rezultate.drummer je napisao/la:Previse aferima e nakupio selektor,prakticno jedina stvar koja mu ide u prilog je sam plasman na SP,sve ostalo,od pozivanja odredjenih igraca,kasnjenja na izvlacenja,tvrdoglavosti ili taktickog neznanja,potpuno indolentnosti kad je u pitanju pracenje potencijalnih pa i aktualnih reprezentativaca,losa komunikacija sa igracima(putem medija im salje poruke),odnos s javnoscu katastrofa.nedosljednost i mjenjanje misljenja,jednu stvar kaze danas,drugu sutra a trecu uradi.Nepotizam(klasicni i neprikriveni)uz vrijedjanje zdravog razuma prosjecnog covjeka(zadnji vezni,igra u jakom klubu,treba nam itd)je ono sto ce mu,ja mislim,presuditi kada je u pitanju klupa reprezentacije.
Istina da ima zavidnu medijsku masineriju koja skrece i spinuje ali tesko ce mu i to pomoci,ljudi su najosjetljiviji na to,pogotovo sto su reprezentaciju idealizirali i zamisljaju je savrsenom,bez takvih stvari.
To sto je od prve utakmice poceo da daje nesto svoje reprezentaciji, sto smo neke od najboljih utakmica odigrali pod njegovom palicom...
To sto smo od "izbij-nabij" ekipe postali ekipa koja drzi loptu....Sto je promijenio filozofiju i stil nase igre u skladu sa mogucnostima....To ne rade amateri i neznalice, vec se grcevito brane, pa taman stavili najboljeg strijelca Bundeslige na mjesto libera....Al je problem kad se Ibisevic izvuce iz sesnaesterca....odmah je krilo...

Mene zanima prvo cime raspolazemo, kako postava izgleda na terenu, i da vidim da igraci natope dres znojem...
Kad to uporedim sa protivnikom i rezultatom onda mogu reci da li sam zadovoljan ili ne....
Susic eto ne valja iz milion razloga, navodi se cak i manjak patriotizma, kako je dosao da preuzme ekipu onda kad je vidio da ekipa ima potencijal...a u isto vrijeme se priziva recimo Vaha ili Bajevic koji ni pored tog potencijala nisu zeljeli da se hvataju posla, (il su kao bolji strucnjaci uvidjeli da bas i nemamo toliki kvalitet) a nesto se ne sjecam njihovog angazmana i poruka BiH za vrijeme rata....
Ponavljanje stvari kao po matrici, a evo neki su naucili sta znaci rijec "spinovanje" pa je koriste u skoro svakom postu, a i djelom pokazuju da su naucili definiciju....
- 1988risha
- Kontakt:
Ma teško je ''harisu'' objasnit da u Makedoniji imaš Hadžića,Hodžića,Jahovića itd... teško bi njemu bilo pojasnit da ima osnovna škola FATA ORLOVIĆ u Makedonijicalcio je napisao/la:Beres lubenice znaci, znao sam.1988risha je napisao/la:Tebi stvarno nije jasno da ja s makedonskim grahom nemam ništa,a to ti je bio jedini argument protiv meneharishp je napisao/la:A zato si ti tako tvrd na usima.
Ja ne znam kako tvoj mozak ne može skontat da ako imaš neke pretke od strane jednog roditelja sa područja Makedonije,da to ne znači da oni nisu Bošnjaci,a niti znači da prave Ajvar,grah i tako to![]()
![]()
Salim se. Poznajem neke makedonske Bosnjake, cas su Bosnjaci cas makedonci, ni sami ne znaju. Nije im se lako opredjeliti vjerovatno jer tamo zive decenijama, neki mozda i vjekovima. Ali drze se jedni uz drugi, kazu uglavnom se zene i udaju izmedju sebe.

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Hmmm...cudno....1988risha je napisao/la:''damire'' o tome i govorimo cijelo vrijeme,Ibišević baš zbog toga i ne može uraditi ništa protiv jakih repki,istroši se ko lud,jer mi nemamo defanzivnog veznog... a Vedo se troši a ne može odigrat toliko kvalitetno defanzivno kao što npr mogu pravi defanzivci,to pali protiv slabijih repki,al na SP to je potop... On se bori u defanzivi i onda mora ići na krilo,a nema brzinu,nema dribling... I onda faktički imaš na terenu napadača koji ti igra defanzivu,bez ikakve potrebe ga držiš na terenu i gušiš... Vedo može igrat s Džekom ali u tekmama tipa Latvija,jer njih Medunjanin i Salihović mogu držat u svojim rukama,i Vedo nema potrebe da se vraća i troši,al kad dođe neka ozbiljna repka bez jednog DM ili čak 2 DM,mi smo propali...
Protiv Grcke i u gostima i kuci Zahirovic i Medunjanin... Zahirovic osigurac za Mujdzu....
Protiv Slovacke milion puta objasnjeno zasto nije igrao sa klasicnim defanzivnim zadnjim veznim igracem....
Selektor nije imao povjerenje u one igrace koji su mu na raspolaganju, a realno su najbolje sto imamo... Sam je rekao i prije, a i poslije tih utakmica, da je svjestan da je to rizik, ali da taj rizik svjesno preuzima jer su nam neophodna tri boda.... Da je Mujdza bio fit u obje tekme druga bi prica bila, ovako smo, u prvoj utakmici, spali na Avdiju za kojeg se slazemo da nije dorastao zadatku... U drugoj su taj posao podijeljeno odradili Mujdza i Zahirovic....ali opet sa dosta problema....
Ne "mora Vedo ici na krilo" kako ti kazes.... Vedo se izvuce van sesnaesterca kad je Dzeko unutra, i obratno... Rijetke su situacije bile kad dodje po loptu pa krene u dribling po strani, i desavalo se kad nije imao sta s loptom... Ako je postojala mogucnost uglavnom bi odigravao...
I razgranicite da je jako puno razlicitih verzija zadnjih veznih igraca... Da tu poziciju kod nas uspjesno igra Medunjanin, ali njegov primarni zadatak nije defanzivnog karaktera, dok je kod Rahimica ili Zahirovica upravo ta defanziva primarna.... Salihovic je na toj poziciji podjednakih ofanzivno-kratorskih i defanzivnih kvaliteta... itd....
Nama je ta pozicija koju je uspjesno pokrivao Rahimic (jedno vrijeme i Zahirovic) najugrozenija pozicija u ekipi, i nadam se da ce Besic to da odraadi kako treba, a za 7 dana je i prvi trening pa cemo da vidimo na sta ce to sve da lici...
Vas je nije nas.Pandeva se ti drzi I Toshaka i on je Bosnjak porijeklom iz Welsa,mani zayebancije.1988risha je napisao/la:Tebi stvarno nije jasno da ja s makedonskim grahom nemam ništa,a to ti je bio jedini argument protiv meneharishp je napisao/la:A zato si ti tako tvrd na usima.
Ja ne znam kako tvoj mozak ne može skontat da ako imaš neke pretke od strane jednog roditelja sa područja Makedonije,da to ne znači da oni nisu Bošnjaci,a niti znači da prave Ajvar,grah i tako to
Ne znam za koga navijaš u BIH ligi,al možda ti je poznat ovaj igrač koji je nekad žario i palio za FK.SARAJEVO
Vidiš naš čoek,al made in Macedonia![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 1988risha
- Kontakt:
Pa Medunjanin uopšte i nije zadnji vezni,on je tu poziciju igrao silom prilika...kao što nije ni Salihović,al bez Rahimića i bez Zahirovića koji su pravi zadnji vezni,njih dvojica bi činila tu defanzivu na sredini terena,iako ni jedan ni drugi nisu te pozicije... Sejo ranije nije igrao jer je morao krpiti lijevog beka,al sad više ne mora od kad je Kolašinac tu,a ne može više ni na krilo jer je tu Lulić... Za Bešića se ne brinem jer on je pokazao i sa 18 protiv Meksika kako se igra na DM,bas ono sto nam treba,al to ujedno znači da Ibišević ide na klupu,jer 100 % u veznom redu ostaju Pjanić,Lulić,Miske koji će biti odmah iza Džeke,samo je pitanje da li će na klupu Medunjanin ili Salihović,jer ako Bešića bude koristio kad DM,još će neko uz Ibiševića na klupu... A ne vjerujem da će to biti Miskedamir_82 je napisao/la:Hmmm...cudno....1988risha je napisao/la:''damire'' o tome i govorimo cijelo vrijeme,Ibišević baš zbog toga i ne može uraditi ništa protiv jakih repki,istroši se ko lud,jer mi nemamo defanzivnog veznog... a Vedo se troši a ne može odigrat toliko kvalitetno defanzivno kao što npr mogu pravi defanzivci,to pali protiv slabijih repki,al na SP to je potop... On se bori u defanzivi i onda mora ići na krilo,a nema brzinu,nema dribling... I onda faktički imaš na terenu napadača koji ti igra defanzivu,bez ikakve potrebe ga držiš na terenu i gušiš... Vedo može igrat s Džekom ali u tekmama tipa Latvija,jer njih Medunjanin i Salihović mogu držat u svojim rukama,i Vedo nema potrebe da se vraća i troši,al kad dođe neka ozbiljna repka bez jednog DM ili čak 2 DM,mi smo propali...
Protiv Grcke i u gostima i kuci Zahirovic i Medunjanin... Zahirovic osigurac za Mujdzu....
Protiv Slovacke milion puta objasnjeno zasto nije igrao sa klasicnim defanzivnim zadnjim veznim igracem....
Selektor nije imao povjerenje u one igrace koji su mu na raspolaganju, a realno su najbolje sto imamo... Sam je rekao i prije, a i poslije tih utakmica, da je svjestan da je to rizik, ali da taj rizik svjesno preuzima jer su nam neophodna tri boda.... Da je Mujdza bio fit u obje tekme druga bi prica bila, ovako smo, u prvoj utakmici, spali na Avdiju za kojeg se slazemo da nije dorastao zadatku... U drugoj su taj posao podijeljeno odradili Mujdza i Zahirovic....ali opet sa dosta problema....
Ne "mora Vedo ici na krilo" kako ti kazes.... Vedo se izvuce van sesnaesterca kad je Dzeko unutra, i obratno... Rijetke su situacije bile kad dodje po loptu pa krene u dribling po strani, i desavalo se kad nije imao sta s loptom... Ako je postojala mogucnost uglavnom bi odigravao...
I razgranicite da je jako puno razlicitih verzija zadnjih veznih igraca... Da tu poziciju kod nas uspjesno igra Medunjanin, ali njegov primarni zadatak nije defanzivnog karaktera, dok je kod Rahimica ili Zahirovica upravo ta defanziva primarna.... Salihovic je na toj poziciji podjednakih ofanzivno-kratorskih i defanzivnih kvaliteta... itd....
Nama je ta pozicija koju je uspjesno pokrivao Rahimic (jedno vrijeme i Zahirovic) najugrozenija pozicija u ekipi, i nadam se da ce Besic to da odraadi kako treba, a za 7 dana je i prvi trening pa cemo da vidimo na sta ce to sve da lici...

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- 1988risha
- Kontakt:
AJDE ŽIV BIO NE BRUKAJ SE... IDI SPAVAJ.. ON JE MAKEDONAC,KO ŠTO JE ZLATAN ČISTOKRVNI ŠVEĐANIN...harishp je napisao/la:Vas je nije nas.Pandeva se ti drzi I Toshaka i on je Bosnjak porijeklom iz Welsa,mani zayebancije.1988risha je napisao/la:Tebi stvarno nije jasno da ja s makedonskim grahom nemam ništa,a to ti je bio jedini argument protiv meneharishp je napisao/la:A zato si ti tako tvrd na usima.
Ja ne znam kako tvoj mozak ne može skontat da ako imaš neke pretke od strane jednog roditelja sa područja Makedonije,da to ne znači da oni nisu Bošnjaci,a niti znači da prave Ajvar,grah i tako to
Ne znam za koga navijaš u BIH ligi,al možda ti je poznat ovaj igrač koji je nekad žario i palio za FK.SARAJEVO
Vidiš naš čoek,al made in Macedonia![]()
Ne mogu ja tebe ubjeđivat kad si ograničen ko balkon... ZA TEBE je i Kolašinac arijevska rasa... A samo zato što veze sa životom nemaš...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Medunjanin je POSTAO zadnji vezni jer sa svojom pokretljivoscu moze najvise biti ona vrsta centralnog veznog igraca...Na tu poziciju ga je selektor postavio da bi nam neko prenosio lopte, a on to sa svojim pravovremenim pasovima cini perfektno, i po meni je jako bitan igrac u nasoj koncepciji, jer od njega nasa ofanziva krece....Pape je to i trazio... Ljevak, perfektnog pasa, odlican tehnicar, na lijevoj strani gdje uz bocnog igraca imas i krilnog, i desno jednog pravog defanzivnog veznjaka da pokrije Mujdzu koji je pravi bocni igrac u oba pravca.... Dakle, izum Papeta "amatera" i u takvoj postavi smo odigrali ponajbolje tekme....1988risha je napisao/la:Pa Medunjanin uopšte i nije zadnji vezni,on je tu poziciju igrao silom prilika...kao što nije ni Salihović,al bez Rahimića i bez Zahirovića koji su pravi zadnji vezni,njih dvojica bi činila tu defanzivu na sredini terena,iako ni jedan ni drugi nisu te pozicije... Sejo ranije nije igrao jer je morao krpiti lijevog beka,al sad više ne mora od kad je Kolašinac tu,a ne može više ni na krilo jer je tu Lulić... Za Bešića se ne brinem jer on je pokazao i sa 18 protiv Meksika kako se igra na DM,bas ono sto nam treba,al to ujedno znači da Ibišević ide na klupu,jer 100 % u veznom redu ostaju Pjanić,Lulić,Miske koji će biti odmah iza Džeke,samo je pitanje da li će na klupu Medunjanin ili Salihović,jer ako Bešića bude koristio kad DM,još će neko uz Ibiševića na klupu... A ne vjerujem da će to biti Miskedamir_82 je napisao/la:Hmmm...cudno....1988risha je napisao/la:''damire'' o tome i govorimo cijelo vrijeme,Ibišević baš zbog toga i ne može uraditi ništa protiv jakih repki,istroši se ko lud,jer mi nemamo defanzivnog veznog... a Vedo se troši a ne može odigrat toliko kvalitetno defanzivno kao što npr mogu pravi defanzivci,to pali protiv slabijih repki,al na SP to je potop... On se bori u defanzivi i onda mora ići na krilo,a nema brzinu,nema dribling... I onda faktički imaš na terenu napadača koji ti igra defanzivu,bez ikakve potrebe ga držiš na terenu i gušiš... Vedo može igrat s Džekom ali u tekmama tipa Latvija,jer njih Medunjanin i Salihović mogu držat u svojim rukama,i Vedo nema potrebe da se vraća i troši,al kad dođe neka ozbiljna repka bez jednog DM ili čak 2 DM,mi smo propali...
Ja cu ipak sacekati bar treninge da procijenim Besica, jer ta tekma protiv Meksika nije bas pokazatelj, kao sto nije bila ni Zahirovicu ona prijateljska protiv Grcke....Vidimo gdje je sad....
Ako sve bude ok i Besic bude ta zamjena za Rahimica nije iskljuceno da protiv Argentine pocne Salihovic, zbog nesto jace defanzivne sposobnosti....Da li ce uz Lulica igrati Miske i Pjana, ili Pjana i Hajrovic, bice zanimljivo vidjeti...Jer obje varijante imaju i prednosti i mane....Miske spor i defanzivno los, ali ima zadnju loptu kao niko drugi u ekipi...Hajrovic brz i prodoran i sposoban da defanzivno odigra bar neko "smetalo", a u ofanzivi bi dobio uz Dzeku i Lulica treceg "napadaca"...
Damire,ziv bio,Medunjanin nije uopste pokretljiv i izuzetno je spor,ne mislim samo spor trkacki nego sporo igra,dugo se namjesta na lijevu i kad se namjesti tek onda daje pas na sigurno.Na ovom nivou je to nedovoljno ma kakav tehnicar on bio.Po meni,osnovni razlog pada nase igre i sto igramo izuzetno sporo je upravo Medunjanin,pogotovo kad radi to sto ti kazes da je dobro,kad on,kao protiv Argentine,od Pjanica preuzima organizaciju igre.Rezultat,Pjanic se nije vidio a bogami se nije vidjela ni nasa reprezentacija.
Tu mora igrati neko ko puno brze iznosi loptu i ko ima preciznu dugu loptu i ideju odmah,bez okretanja i namjestanja.
Medunjanin je daleko od takvog igraca,da ne spominjem da je defanzivno potpuno beskoristan,kod oba gola Slovaka samo gledao suteve umjesto da uklize u blok.Pogledaj te golove i njegovo ponasanje,pogotovo onaj u Zilini.
Tu mora igrati neko ko puno brze iznosi loptu i ko ima preciznu dugu loptu i ideju odmah,bez okretanja i namjestanja.
Medunjanin je daleko od takvog igraca,da ne spominjem da je defanzivno potpuno beskoristan,kod oba gola Slovaka samo gledao suteve umjesto da uklize u blok.Pogledaj te golove i njegovo ponasanje,pogotovo onaj u Zilini.
Virtualni preuzmi gravceta 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jel' na volej?harishp je napisao/la:Virtualni preuzmi gravceta

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad je najbitnije da Safet izvuče maximum iz ove ekipe,ako to uradi ja bi mu oprostio i tinu i avdiju.To znaci da igraju najbolji i najspremniji bez nekih levatskih zamjena i guranja ispod prosječnih igrača u igru.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@admir1991... Upravo to je poenta cijele priče koju pokušavamo reći ja i meni slični ljudi na ovom forumu i na svim ostalim mjestima gdje se vodi rasprava između više osoba. Poenta je da se pokuša koliko toliko smiriti situacija, napraviti ako je ikako moguća pozitivna vibra u zraku i što spremnije otići na SP. Problem je u tome što ovakvi kao ja odmah budu proglašeni "pape ljubcima", slijepcima, jedostavno ljudima koje ni malo nije briga šta se dešava u i oko repke... poklope nas nekim argumentima, ismiju i popljuju te onda na sav glas najavljuju i pozivaju na bojkot,zviždanje, kamenovanje ... Bilo mi je drago kada sam juče vidio da se stvorila neka minimalna pozitivna atmosvera na forumu ali je na žalost trajala samo sat-dva 

ljudi pa dajte više , hebo vas spisak, pa idemo na Svjetsko prvenstvo prvi put , halo PRVI PUT,, pa daj da se radujemo, da budemo euforični. Imamo tri utakmice,tri vrhunska derneka, a nadam se i više od toga
ne dozvolimo da hebenni spisak sve pokvari ,

hroni je napisao/la:ljudi pa dajte više , hebo vas spisak, pa idemo na Svjetsko prvenstvo prvi put , halo PRVI PUT,, pa daj da se radujemo, da budemo euforični. Imamo tri utakmice,tri vrhunska derneka, a nadam se i više od togane dozvolimo da hebenni spisak sve pokvari ,
![]()
![]()

Dosta im SP.. 

Moze li neko od upucenijih reci da li ce selektor praviti za svaki slucaj i dodatni spisak od 6 fudbalera (jer imamo pravo prijaviti 30) i koji je krajnji rok za taj spisak?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Donnie Darko
- Kontakt:
Na SP se mogu prijaviti 23 igrača.bhsport je napisao/la:Moze li neko od upucenijih reci da li ce selektor praviti za svaki slucaj i dodatni spisak od 6 fudbalera (jer imamo pravo prijaviti 30) i koji je krajnji rok za taj spisak?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.