Ma meni je svaka opcija u kojoj je neko od trojca Kobiljar - Palić - Dal u prvih 11, ravna samoubistvu.Valjda ce Secerovic sutra normalno trenirati i biti spreman za bar jedno poluvrijeme.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:04Puno toga ovisi od Secera. S obzirom da ni danas nije trenirao, sanse da pocne derbi su minimalne po meni.
Tako da ce na krilo vjerovatno Hebibovic, ili ako ne bude imao muda igrat ce Kapic na krilu sa dva zadnja vezna citaj djokan i palic
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
DjokanovicHistoricar je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:49Dizdarević, Šabanović, Dupovac, Mujakić, Pidro, Kapić (Šećerović), Đokanović, Čataković, Hebibović, Suljić i Bagarić.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:41Ma samo nek' istrči i ubaci u avlijuHistoricar je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:39
Nemoj živ bio, ni njega ni Dala, povratit cu dušu momentalno. Radije nek Hebib igra tu, pa nek ga zamjeni Avramovski u drugom poluvremenu.![]()
To je vjerovatno to za Grbavicu. Volio bih samo da neko napiše ko je u opasnosti od treceg žutog kartona uoči Borca.
Palic
Varesanovic
Trako
Velkoski
Ahmetovic
Ramic
Ovi igraci imaju 2 zuta
Ovaj sastav sto si ti napisao,to je to

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
koja je povreda u pitanju kod Secerovica
-
- Kontakt:
Samo je bitno da Đokanović i Ahmetović ne požuteNajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:15DjokanovicHistoricar je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:49Dizdarević, Šabanović, Dupovac, Mujakić, Pidro, Kapić (Šećerović), Đokanović, Čataković, Hebibović, Suljić i Bagarić.
To je vjerovatno to za Grbavicu. Volio bih samo da neko napiše ko je u opasnosti od treceg žutog kartona uoči Borca.
Palic
Varesanovic
Trako
Velkoski
Ahmetovic
Ramic
Ovi igraci imaju 2 zuta

-
- Kontakt:
Nemoj Hebiba na krilo bgt, bolje su opcije povrijeđen Avramovski, Kobiljar kakav god da je, Krste, Dal pa čak i Bagarić/Cmiljanić
Bez Šabanovića na derbiju vjerovatno
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Znaci Heba igra,pa kako god

Sto nema Halida?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Povreda. Nije Heba loš bio u Trebinju, ako je po onoj tekmi suditi nije neki razlog za brigu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Suljic i Hebib su krilni, Bagarić i Čataković napadaci ostane sredina na dvojici Kapic, Djokanovic tesko da mogu to iznijeti sami. Po meni bolja opcija kad je jedan od krila vise vezni kao recimo Kapić u Trebinju pa udje u sredinu pa i nazad se vrati primi loptu.Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:49Dizdarević, Šabanović, Dupovac, Mujakić, Pidro, Kapić (Šećerović), Đokanović, Čataković, Hebibović, Suljić i Bagarić.MaroonBjelave je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:41Ma samo nek' istrči i ubaci u avlijuHistoricar je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:39
Nemoj živ bio, ni njega ni Dala, povratit cu dušu momentalno. Radije nek Hebib igra tu, pa nek ga zamjeni Avramovski u drugom poluvremenu.![]()
100%, ovi nemaju sta raditi u prvih 11, bukvalno nikakve koristi od njih..Historicar je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:14Ma meni je svaka opcija u kojoj je neko od trojca Kobiljar - Palić - Dal u prvih 11, ravna samoubistvu.Valjda ce Secerovic sutra normalno trenirati i biti spreman za bar jedno poluvrijeme.JavierBosnia je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:04Puno toga ovisi od Secera. S obzirom da ni danas nije trenirao, sanse da pocne derbi su minimalne po meni.
Tako da ce na krilo vjerovatno Hebibovic, ili ako ne bude imao muda igrat ce Kapic na krilu sa dva zadnja vezna citaj djokan i palic
1946-1987
-
- Kontakt:
Dizdarević
Hebibovic
Dupovac
Mujakić
Pidro
Djokanovic
Kapic
Avramovski (Palić)
Suljic
Cataković
Bagaric
Naravno ako Šecerović bude spreman ide u prvih 11
Hebibovic
Dupovac
Mujakić
Pidro
Djokanovic
Kapic
Avramovski (Palić)
Suljic
Cataković
Bagaric
Naravno ako Šecerović bude spreman ide u prvih 11
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oremuš je po ovim slikama danas uredno trenirao, on bi mogao upasti ako Šabanović stvarno ne bude mogao igrati.Valjda bude sutra i neki zajednički press, pa Vasoski kaže koju o rosteru za derbi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mi ako budemo nasjedali na provokacije i krenuli kao oni, tu smo gotovi. Znam da je derbi i nabrijani su svi, ali jednostavno se moraju zanemariti provokacije, nepotrebni startovi, glupi kartoni i ostalo. Gdje nema potrebe da se neko ruši, ne treba ga rušiti. Nema potrebe nabijati lopte i takve ciganske stvari, jer ćemo bezveze dobijati bezazlene kartone. Prošlo kolo se Đokanović kurcio, pa dobio karton zbog nabijanja i presseravanja.
Treba ući smireno, hladne glave i skoncentrisano. Želja, borba i trka moraju biti na nivou. Sve ignorisati i gledati samo loptu. Tako ako se postavimo od prve minute, neće biti problema. Ukoliko nasjednemo i krenemo i mi s udaranjem, tu smo gotovi, jer protiv Mulalićeve seljane niko nema šanse.
Ponavljam, ovaj meč je važan da se uzme iz tri razloga - zbog tabele i bodova, zbog psihe i samopouzdanja, te zbog toga što imaš šansu da ih baciš u još veći ambis.
Treba ući smireno, hladne glave i skoncentrisano. Želja, borba i trka moraju biti na nivou. Sve ignorisati i gledati samo loptu. Tako ako se postavimo od prve minute, neće biti problema. Ukoliko nasjednemo i krenemo i mi s udaranjem, tu smo gotovi, jer protiv Mulalićeve seljane niko nema šanse.
Ponavljam, ovaj meč je važan da se uzme iz tri razloga - zbog tabele i bodova, zbog psihe i samopouzdanja, te zbog toga što imaš šansu da ih baciš u još veći ambis.
SVI NA ISTOK
Kako god da uđemo, kartoni nam ne ginu. Ko god igra protiv Borca iduću, osakate ga kartonima. 6+ žutih za nas.GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 mar 2022, 00:37Mi ako budemo nasjedali na provokacije i krenuli kao oni, tu smo gotovi. Znam da je derbi i nabrijani su svi, ali jednostavno se moraju zanemariti provokacije, nepotrebni startovi, glupi kartoni i ostalo. Gdje nema potrebe da se neko ruši, ne treba ga rušiti. Nema potrebe nabijati lopte i takve ciganske stvari, jer ćemo bezveze dobijati bezazlene kartone. Prošlo kolo se Đokanović kurcio, pa dobio karton zbog nabijanja i presseravanja.
🇵🇸
Slažem se. Baš sam obraćao pažnju protiv Leotara na naše žute kartone. Svaki karton smo dobili radi naše gluposti. Jednostavno igrači ne razmišljaju i prave ishitrene prekršaje ili bespotrebno zadržavaju vrijeme, nabijaju loptu itd. Realno nije ni čudo što smo ekipa sa najviše žutih od početka.GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 mar 2022, 00:37Mi ako budemo nasjedali na provokacije i krenuli kao oni, tu smo gotovi. Znam da je derbi i nabrijani su svi, ali jednostavno se moraju zanemariti provokacije, nepotrebni startovi, glupi kartoni i ostalo. Gdje nema potrebe da se neko ruši, ne treba ga rušiti. Nema potrebe nabijati lopte i takve ciganske stvari, jer ćemo bezveze dobijati bezazlene kartone. Prošlo kolo se Đokanović kurcio, pa dobio karton zbog nabijanja i presseravanja.
Pobjeda nam omogućuje +8 u odnosu na njih, gdje smo poprilično sigurni u borbi za Evropu, jer odmičemo i njima i Veležu (koji teško može nešto u BL). Za to nam je potrebna smirenost od strane zadnje linije i Đokanovića, Kapića. Naprijed vjerujem da će Hamza, Dražen, Asmir aBd obaviti svoj dio zadatka onako kako se očekuje.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
SVE OVE GODINE
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“