FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Nesto nam je badstuber zakazao sa zdravstvenim informacijama... Valjda ga je nesanica uhvatila, jer se Badstuber konacno vratio u ekipu na svoje novo radno mesto (raadio - ala Dzasmin/Djuro).
Eh sad, silne promasene prilike Robbena protiv Svaba kostale su ga istegnuca misica i sutra nece ni putovati ni igrati protiv Komsija.
Ribery je dobio malo vise batina od Zabara nego inace, ali ce biti operativan za sutrasnju utakmicu.
Gustavo je i dalje out i od njega nema nista. Schweiny i Kross su fino odmorili sa svojim zenama kod kuce i prebolili gripu za samo 4 dana.
Gomez je pod ?, ali ko zna starog lisca... Ako budemo imali dobar rezultat, mozda ga uvede zadnjih par minuta...
Eh sad, silne promasene prilike Robbena protiv Svaba kostale su ga istegnuca misica i sutra nece ni putovati ni igrati protiv Komsija.
Ribery je dobio malo vise batina od Zabara nego inace, ali ce biti operativan za sutrasnju utakmicu.
Gustavo je i dalje out i od njega nema nista. Schweiny i Kross su fino odmorili sa svojim zenama kod kuce i prebolili gripu za samo 4 dana.
Gomez je pod ?, ali ko zna starog lisca... Ako budemo imali dobar rezultat, mozda ga uvede zadnjih par minuta...

Sent from my Philips Smart TV.
Ja ne znam ili si corav il se tako cesljas?!!Klare je napisao/la: 1.ni sam njemačkog ne znam,
ali eto po nekoj logici naglabam da se radi o raznoraznim premijama, bonusima što Uefe, što DFB-a.
2.Fali nekih 25 miliončića, ne možete meni to zahašat'.,
neka odoh po digriton...
ha, aha
, + 5
, - 7...
, ha, ha...
, =
, jednako je ovo :ugeek: ,
znači pojma nemam, znači lista ti ne valja.![]()
Šta mećeš ovo neispravno hajvanu jedan.![]()
a, dobro, šutite, sad će me administraciji tužiti.
Prije svega sto sam naveo napisao sam jednu rijec koja glasi UKRATKO!? A najzad imas u postu prije mog sto je @KSIVLE stavio izvjestaj pa sabiraj,naravno ako umis!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

Nova ozljeda zadesila je Bayernovog krilnog napadača i nizozemskog reprezentativca Arjena Robbena, koji će tako propustiti sutrašnju prvenstvenu utakmicu protiv Nürnberga, kao i susret Lige prvaka protiv Valencie sljedećeg tjedna.
Nizozemac je zaradio manje napuknuće mišića u prijateljskoj utakmici protiv Njemačke u srijedu, nakon što se tek nedavno oporavio od ozljede leđa.
jbg.ga grob vise rahiticna ko da je od papira pravljen ,zao mi ga u jednu ruku vrhunski igrac ali fakat nema srece sta je tu je .
Igramo skroz oslabljeni Bavarski derbi kao i utakmicu u LP protiv Valencie
Nadam se bar da ce Ribery biti spreman
Nadam se bar da ce Ribery biti spreman
Thomas Müller - Fußballgott
Bayern ce u skorije vrijeme morati traziti dugorocnija rjesenja na krilnim pozicijama. Pozicijama po kojima je Bayern prepoznatljiv i najopasniji
Nista ne treba prepustiti slucaju i treba postepeno uvoditi u igru mlade igrace, pa i pojacati se na krilima ako je potrebno.
Gol Shaqirija u srijedu protiv Tunisa.
[youtube][/youtube]
Ovako treba tuci onda kada se igra protiv Borisova i njima slicnih

Nista ne treba prepustiti slucaju i treba postepeno uvoditi u igru mlade igrace, pa i pojacati se na krilima ako je potrebno.
Gol Shaqirija u srijedu protiv Tunisa.
[youtube][/youtube]
Ovako treba tuci onda kada se igra protiv Borisova i njima slicnih

Kontam jel bi mogao onaj mali Isco iz Malage da uskoci na Ajrenovu poziciju .
Kulturno odu u Spanski savez(nije nam prvi put) platimo troskove , dam,o gospodinu sta mu dusa pozeli i gotovo .
Mada me dusa boli sto se ovo sve desava Ajrenu
Sveg mi
Garantujem da nije imao ovoliko povreda da bi se upleo u raspravu sa dvojcem CR7 vs Messi oko toga ko je naj na dunjaluku . Mozda tad i nebi igrao u Bayi al to je druga strana price
Kulturno odu u Spanski savez(nije nam prvi put) platimo troskove , dam,o gospodinu sta mu dusa pozeli i gotovo .
Mada me dusa boli sto se ovo sve desava Ajrenu

Garantujem da nije imao ovoliko povreda da bi se upleo u raspravu sa dvojcem CR7 vs Messi oko toga ko je naj na dunjaluku . Mozda tad i nebi igrao u Bayi al to je druga strana price
- anelbavarac
- Kontakt:
Dokle vise bem ti srecu,ovo je stvarno deprimirajuce sve sto se desava sa Arjenom 

- BavaracZenica
- Kontakt:
Steta za Robbena, brz oporavak al sto je najbitnije da ostane bez povreda .
Sutra taj derbi , ocekujem pobjedu, i nadam se da ce Shaq igrat od prve minute. Mislim da nece biti problema
Valjda i Gomeznjak uleti
Sutra taj derbi , ocekujem pobjedu, i nadam se da ce Shaq igrat od prve minute. Mislim da nece biti problema

Valjda i Gomeznjak uleti

FC Bayern !!!!!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Moram priznati da možda po prvi puta ove sezone ne očekujem pobjedu. Jesam skroman bio dosada nema šta.
Jednostavno su nam neki igrači dosta potrošeni od ovih rep. utakmica, koje naravno nisu imale nikakvog smisla, i zbog nekih ozljeda ovaj put stvarno neću zamjeriti niti treneru niti ekipi.
Malo optimizma: nadam se da Ribery nije mrtav umoran kao i Alaba, Lahm, Muller, da je van Buyten uhvatio formu i da će sredina terena napraviti prevagu na našu stranu. U svakom slučaju bit će to teška i tvrda utakmica gdje je potrebno odigrati pametno i strpljivo.

Jednostavno su nam neki igrači dosta potrošeni od ovih rep. utakmica, koje naravno nisu imale nikakvog smisla, i zbog nekih ozljeda ovaj put stvarno neću zamjeriti niti treneru niti ekipi.
Malo optimizma: nadam se da Ribery nije mrtav umoran kao i Alaba, Lahm, Muller, da je van Buyten uhvatio formu i da će sredina terena napraviti prevagu na našu stranu. U svakom slučaju bit će to teška i tvrda utakmica gdje je potrebno odigrati pametno i strpljivo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na pitanje zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio " Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti"

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tesko je ocekivati Robbena da bude rame uz rame sa ovim dvojcem,cisto iz razloga sto je robben limitran. Znaci on desne noge nema,to je gore nego ja sa lijevom...don_burza je napisao/la:Kontam jel bi mogao onaj mali Isco iz Malage da uskoci na Ajrenovu poziciju .
Mada me dusa boli sto se ovo sve desava Ajrenu![]()
Sveg mi
A koliko vidim u pitanju je manja ruptura misica, koliko ce izbivati sa terena?
Stern des Südens
Ukoliko postoji sansa mislim da bi Bayern trebao na ljeto prodati Robbena, jer ovako dalje vise ne ide. Zatim bi pokusao dovesti Nani-ja ili Jesusa Navasa.
Mozda je ruzno reci, ali svaki dan koji siti provede u Bayernu je uzaludno bacanje para. Kao sto bi Nijemci rekli: das Preis-Leistungs Verhältnis stimmt nicht.
Mozda je ruzno reci, ali svaki dan koji siti provede u Bayernu je uzaludno bacanje para. Kao sto bi Nijemci rekli: das Preis-Leistungs Verhältnis stimmt nicht.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mogu misliti koliko je on mentalno jak i kolika mu je zelja za fudbalom nakon svega
A mogo je ko Dajsler
A mogo je ko Dajsler
ajde neko neka napiše nešto u utakmici...
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Koliko god nas je Robben kostao titula uvijek ce biti (barem meni) Legenda ...Kad se sjetim golova protiv Fiorentine, Manchestera, Schalkea :O .Nesretan je sa tim povredama ali kad se iscitavaju sastavi svaka ekipa u Evropi drhti kada zna da Bayern na jednoj strani ima Arjena i Lahma , a na drugoj Riberya i Alabu ...Niposto ga prodavat, ako odluci da zavrsi karijeru zbog povreda nek to bude nacin da napusti Bayern
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- BavaracZenica
- Kontakt:
Kakko ste braco moja sta se radi
Evo danas je utakmica i taj bavarski duel. Neko vidim i ne ocekuje pobjedu, doduse i tesko gostovanje kad uzmemo u obzir da zadnjih utakmica vazda 1-1 sa njima igramo, et proslu smo pobjedili
Moguce je da cemo opet odigrat nerjeseno bas iz razloga sto su i igraci mozda umorni poslije reprezentativnih obaveza, ma da Alaba i Ribery sigurno mogu odigrat kao da nisu igrali za repke ove sedmice, onda Shaq treba dobiti sansu, Svajni i Kroos su odmorni, Mandzo isto
Ne znam za vas al mislim da cemo i ovo dobit ...

Ne znam za vas al mislim da cemo i ovo dobit ...
FC Bayern !!!!!
Utakmica će da bude zanimljiva, publika će da ludi, atmosfera dovedena do usijanja.
Znali su nas katkad i iznenaditi, no većinom smo to rutinski odrađivali.
Fali ima Balić, te Kohen od ovih važnijih, to je to,
međutim sredina je ta koja će donijeti prevagu a starci Simons i Felner su ipak ta najdonja granica što se tiče Bundesligaških standarda.
Evo iz glave njihov sastav:
Schafer - Chandler, Nilson, Klose, Pinola - Simons, Feulner-Mak, Kiyotake, Gebhart - Pekhart
Što se nas tiče, odsustvo Robena, no da vam iskreno kažem svakako s njim danas i nisam imao nekih planova, tako da su ovo izabranici koje ću danas povesti na pašnjak:
Neuer - Lam, Bujto, Dante, Alaba - Timke, Basti - Miler, Kroso, Riberi - Mondžo
Još jedna stvar koja ide u prilog našoj pobjedi jeste što utakmicu sudi miljenik Grafe, najbolji sudija Bundeslige.

Znali su nas katkad i iznenaditi, no većinom smo to rutinski odrađivali.

međutim sredina je ta koja će donijeti prevagu a starci Simons i Felner su ipak ta najdonja granica što se tiče Bundesligaških standarda.

Schafer - Chandler, Nilson, Klose, Pinola - Simons, Feulner-Mak, Kiyotake, Gebhart - Pekhart
Što se nas tiče, odsustvo Robena, no da vam iskreno kažem svakako s njim danas i nisam imao nekih planova, tako da su ovo izabranici koje ću danas povesti na pašnjak:
Još jedna stvar koja ide u prilog našoj pobjedi jeste što utakmicu sudi miljenik Grafe, najbolji sudija Bundeslige.
Klare je napisao/la:Utakmica će da bude zanimljiva, publika će da ludi, atmosfera dovedena do usijanja.![]()
Znali su nas katkad i iznenaditi, no većinom smo to rutinski odrađivali.![]()
međutim sredina je ta koja će donijeti prevagu a starci Simons i Felner su ipak ta najdonja granica što se tiče Bundesligaških standarda.![]()

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.