Pošalji sestru po kobasicu preko KarauleTobeYarabi je napisao/la:prvi put kako postoji PL da u europu idu 2 ''srpska'' i 2 ''hrvatska'' kluba..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pošalji sestru po kobasicu preko KarauleTobeYarabi je napisao/la:prvi put kako postoji PL da u europu idu 2 ''srpska'' i 2 ''hrvatska'' kluba..
TobeYarabi je napisao/la:eselamualejkum svima..novi sam na ovom forumu i samo bi zelio da vas pozdravim i da cestitam tuzlanskim kozama na velikom uspjehu i napretku..ove godine imali su cast i privilegiju da vide oba pehara uzivo![]()
![]()
![]()
pa dje si ti meni oko moje mindjoglavo, jesam li ti nedostajaopinoglavi je napisao/la:evo bolesnikaTobeYarabi je napisao/la:prvi put kako postoji PL da u europu idu 2 ''srpska'' i 2 ''hrvatska'' kluba..
Ma nista samo da ti javim da ti je zajebancija retardirana i bolesna, nista bolji nisi od onih sto su spominjali ono sto ne bi trebali, samo nastavi, pozdravTobeYarabi je napisao/la:
2 peharanewborn je napisao/la:minđo kakav je osjećaj uživo vidjeti pehar?
Ma nije on bio u Mostaru, tad su ga igrači zagledali i ibretili se prije utakmice.TobeYarabi je napisao/la:2 peharanewborn je napisao/la:minđo kakav je osjećaj uživo vidjeti pehar?![]()
Sve smo bliže i bliže.Thetraphak1921 je napisao/la:Navijaci Slobode su u zadnje dvije godine vidjeli uzivo daleko vise trofeja od navijaca Zelje i Sarajeva, medjutim, nisu podigli niti jedan.
u pravu si nisu isli u mostar, nije im sisoje platio put.. ka'e frajer zaradi 20 000 dnevno, a eno skupljali mu lovu u nakoj birtiji u tuzli da plati dinokiu odstetu za uvredunewborn je napisao/la:Ma nije on bio u Mostaru, tad su ga igrači zagledali i ibretili se prije utakmice.TobeYarabi je napisao/la:2 peharanewborn je napisao/la:minđo kakav je osjećaj uživo vidjeti pehar?![]()
Pa đesi RinakaTobeYarabi je napisao/la:2 peharanewborn je napisao/la:minđo kakav je osjećaj uživo vidjeti pehar?![]()
Selam, @Muhoni. Nema te.MocMahale444 je napisao/la:Gdje Ahmed Hromadzic i zelena suma aka High.
Ovdje Dr. Safvet beg Bašagić, no MuhoniHigh je napisao/la:Selam, @Muhoni. Nema te.MocMahale444 je napisao/la:Gdje Ahmed Hromadzic i zelena suma aka High.
TobeYarabi je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.