RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ili ovi malo mlađih ali sa jako lošim iskustvima na penale. Nemoj svega ti...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Igraju li se produžeci ako bude 0 : 0 za 90', ili odma' penali ?
Vjerujem da su penali odma', jer liga nam je qrac, nemaju kondicije za takvo što.
Kako god, naša je, i volimo je.
Nadam se da do penala neće doći.
Vjerujem da su penali odma', jer liga nam je qrac, nemaju kondicije za takvo što.
Kako god, naša je, i volimo je.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Put do Bradine i nazad je skupa zanimacijazizu1991 je napisao/la: Pozdrav i tebi, siĐe u starmo ?![]()

Navrnut cu ja nekad u junu najvjerovatnije do Mostara,da racunam na pivo od tebe ?

Ma neka prodje Velez ako to zasluzi na terenu,kod nas je i onako Evropska licenca uvjek pod upitnikom.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Odmah penali zizuzizu1991 je napisao/la:Igraju li se produžeci ako bude 0 : 0 za 90', ili odma' penali ?
Kako god, naša je, i volimo je.![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Nemojte penale molim vas, pola stadiona će infarkt dobit 

Jes' 'bem im familiju.chily-rz je napisao/la:Put do Bradine i nazad je skupa zanimacija![]()

MoRe, ti pij pivu, ja ću gusti, ne pijem, jbg.chily-rz je napisao/la:Navrnut cu ja nekad u junu najvjerovatnije do Mostara,da racunam na pivo od tebe ?

Nek' prođe k'o zasluži na tereni, nije bitno ko to bio, pošteno dovoljno.chily-rz je napisao/la:Ma neka prodje Velez ako to zasluzi na terenu,kod nas je i onako Evropska licenca uvjek pod upitnikom.

Hvala.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Odmah penali zizu

- Crni gavran
- Kontakt:
Pozdravljam sve Robijase i Ra, drago mi je da nema tenzija ovdje na ovom sajtu i zbog toga cestitam i jednima i drugima
Pa neka sve zavrsi u miroljubivom tonu i neka bude 1:1, koga ebe

Pa neka sve zavrsi u miroljubivom tonu i neka bude 1:1, koga ebe

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
ma Celik je u k urcu sa dugom cini mi se 12 miliona
,pa yebo te sta im je to toliko,ne mogu da vjerujem,a da ipak nisu ni jednom izali u evropu sa tom lovom ,prosto nevjerovatno sta su im uradili njihovi ljudi,nece se oporaviti za 100 godna(osim ako ih neko ne kupi,ali i to je pod ? zbog velikog duga)
Sumnjam da ce sa ovako velikim dugom dobiti za dugo licencu za Evropu,i mislim da su i oni svjesni toga i ne vjerujem da ce igrati 100% ozbiljno
.Nasi ce biti nabrijani do bola i da dodje neko jaci od celika mislim da bi isto tako popusio.
Mislim da ce biti pobjeda od 2 gola razlike ja sam vec naveo rezultat 2:0
IDEMO SVI NA STADION BEZ IZNIMKE
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Sumnjam da ce sa ovako velikim dugom dobiti za dugo licencu za Evropu,i mislim da su i oni svjesni toga i ne vjerujem da ce igrati 100% ozbiljno

Mislim da ce biti pobjeda od 2 gola razlike ja sam vec naveo rezultat 2:0
IDEMO SVI NA STADION BEZ IZNIMKE
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Hajm' oooo Rođeni, barem 1:0. 

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Sretno danas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- pravnik1981
- Kontakt:
ova kiša pada već 2 dana i ne misli stat mogu mislit stadiona.. 1-0 rukom,nogom,iz penala samo da prodjemo jer po ovom vremenu tesko da ce se moci razvit igra
Hvala @High, sretno i vama.
Iskreno nemate nikakve igre to se vidjelo na Bilinom kao ne Čelik. Nadam se da teren neće biti kao prošle sezone gdje se preskakale bare. Penali su suđenipravnik1981 je napisao/la:ova kiša pada već 2 dana i ne misli stat mogu mislit stadiona.. 1-0 rukom,nogom,iz penala samo da prodjemo jer po ovom vremenu tesko da ce se moci razvit igra

Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
Ne vjerujem. Prati dešavanja na topicu, možda ko šta izbaci do utakmice za ove koji neće biti na stadionu.
Pada li pada,ma popit jedan lexsilium za svaki slucaj,malo prezalogajit i lagano na stadion.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Naprijed Rođeni! Samo ne treba dopustiti da Čelik povede, onda sve ode u vražju mater. Sa 1:0 ja bih bio prezadovoljan.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
jal snijeg,vjetar,tucha ,grad...nista pravog navijaca ne moze omesti da prisustvuje utakmici svog klubaemil02in je napisao/la:Pada li pada,ma popit jedan lexsilium za svaki slucaj,malo prezalogajit i lagano na stadion.

GOLOVAAAAAA RODJEIIIIIIIIIII GOLOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Rodjeni sta se desi sa onim projektom Velez Live? redovno sam kupovao prijenose Velez-Celik i uopste nije bio los prijenos. malo me je komentator nervirao ali sve u svemu vrlo pristojno za sve koji ne mogu biti na stadionu. sad nesto razmisljam da nije do ovog bh telekoma i njihovi prava na prijenos? ne vjerujem da je nesto drugo jer oprema je bila tu sve je islo pravim putem...
joj mogu mislit kako ce to izgledati danas kisa ne prestaje vec duze vrijeme.
joj mogu mislit kako ce to izgledati danas kisa ne prestaje vec duze vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.