Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

arminarsenal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la arminarsenal » 20 avg 2012, 01:09

Pa Marsale ako cemo koristit Poldija u spicu i rotirat ga sa Giroudom,onda nam ostaju samo 3 krila,gervinho,walcott i OX,ako ne kupimo Llorentea moramo dovesti krilo,znas i sam da se na Arshu ne moze racunat,sta ako se povrijedi jedan od ove 3ce,ostanemo na 2 krila,a sta je s rotacijom ?? ;)
Edit: MARSAL jesil ti samo Marsal na ovom forumu,ili si imao drugi nick prije ?

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 01:12

arminarsenal je napisao/la:Pa Marsale ako cemo koristit Poldija u spicu i rotirat ga sa Giroudom,onda nam ostaju samo 3 krila,gervinho,walcott i OX,ako ne kupimo Llorentea moramo dovesti krilo,znas i sam da se na Arshu ne moze racunat,sta ako se povrijedi jedan od ove 3ce,ostanemo na 2 krila,a sta je s rotacijom ?? ;)
Pa onda ide Santi na krilo...a njegovu poziciju popunjava neko već drugi. Pa imat ćemo guzvu na sredini terena da slobodno možemo Santija prebacit na krilo što će se i desiti kada odnosno ako dodju Nuri i M'villa.

Neće bit klasično krilo nego će dobit ulogu da luta sredinom terena kao Pires nekada što je radio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 20 avg 2012, 01:14

Marsal je napisao/la: Pa onda ide Santi na krilo...a njegovu poziciju popunjava neko već drugi. Pa imat ćemo guzvu na sredini terena da slobodno možemo Santija prebacit na krilo što će se i desiti kada odnosno ako dodju Nuri i M'villa.

Neće bit klasično krilo nego će dobit ulogu da luta sredinom terena kao Pires nekada što je radio.
Ma ja Bgmi navijam da dodje Llorente,ionako Bandera i Park idu 100% a nadam se i flopas samak,jos kad bi ga shittenhamu uvalili hahahaha

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 20 avg 2012, 01:16

I ne bi vala da Santija gura na krilo,lik je doktor za svoju poziciju,sta treba da ga unistimo ko Arshu na krilu,obojica niski,obojicu doveli s 27 godina,sad treba skroz istu sudbinu da dozive...ma kakvi,ja ne pristajem na to :D haha

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2012, 02:21

Stas ga unistavat covjek citavu karijeru igrao na krilu :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 20 avg 2012, 02:29

Cazorli su prirodnije pozicije na krilu nego centralno. Ali s obzirom na univerzalnost igra podjednako na svim pozicijama u sredini. Ipak ostavio bi ja santia kao AMC.

krila- OX, Walcott, Arshavin, Gervinho, napadaci - Giroud, Podolski, Chamakh. Podolski ce po potrebi biti 5opcija za krila + Cazorla za nedaj Boze. Tako da krila ne vjerujem da cemo dovoditi, uostalom nijedno krilo nije otislo tako da...

Volio bih ja i Llorentea ali izglednije je da cemo dovesti nekoga na DM, te Sahina. Time i okoncati prelazni rok

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 20 avg 2012, 02:38

Marsal je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Ne trebaju nam pojačanja u napadu.
Treba itekako,ako dodje Llorente,onda bi mogli rotirat njega i Girouda u napadu,tako bi imali na 4 krila,ovako imamo 3 jer se u arshu ne mozemo pouzdat a i 4 je malo,danas citam da arsha pregovara sa zenitom...Llorente bi nam sjeo ko budali samar !
Giroud, Chamakh, Park, Bendtner, Podolski

i Wenger da ima 3 napadača slične kvalitete a samo jedan da igra? Podolski, Giroud i Llorente? Naaah

Nije nam potreban, nije ništa bolji od Francuza.
Ne seri više molim te.Llorente je kvalitetniji od svih nabrojanih,sa 3 napadača LLorente Giroud i Bendtner bilo bi super i podolskog na krilo,ovo prodat

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 20 avg 2012, 07:45

ma sumnjan za llorentea, al eto, mislim da ce samo jos sahin doc. bitno je da je Cazorla kupovina decenije u premiershipu 8-)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 20 avg 2012, 08:05

[youtube][/youtube]

Jedva čekam da zaigra na Emiratesu 8-)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 20 avg 2012, 08:11

vjeruj mi i ja burazeru, ako dodje, a valjda bi trebo, bit ce mi jedan od najdrazih igraca, uopste, ne samo Arsenala 8-)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 10:16

Ako dođe kupujem njegov dres pa makar samo godinu dana ost'o. 8-)

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 20 avg 2012, 11:40

Neophodnni su nam napadac i zadnji vezni, to najbolje pokazuje prosla utakmica. Podolski je bolji na krilu i vjerujem da to Wenger zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2012, 11:46

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako je suditi prema prosloj utakmici napadac nam treba jos od kako je Henry otisao. Jer je bilo ovakvih utakmica uvijek, cak i vise kad je igrao Robin i Cesc i Nasri. Uostalom taj Llorente je ko Chamakh, nikad nije dao preko 20 golova u ligi. A igra u ligi u kojoj igraci daju 50+ golova po sezoni. Ali naravno koga god da Wenger dovede trava ce negdje drugo biti zelenija.
Celik!3,2,2.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 11:54

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako je suditi prema prosloj utakmici napadac nam treba jos od kako je Henry otisao. Jer je bilo ovakvih utakmica uvijek, cak i vise kad je igrao Robin i Cesc i Nasri. Uostalom taj Llorente je ko Chamakh, nikad nije dao preko 20 golova u ligi. A igra u ligi u kojoj igraci daju 50+ golova po sezoni. Ali naravno koga god da Wenger dovede trava ce negdje drugo biti zelenija.
Upravo to. ;)

Da Wenger dovede Messija bila bi priča što nije Ronalda.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 avg 2012, 12:05

Marsal je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Upravo to. ;)

Da Wenger dovede Messija bila bi priča što nije Ronalda.
zato ja preferiram da dovede i Messija i Ronalda, čisto da ne bi bilo rasprave :lol: :lol: :lol: .
Šalu na stranu, ma ne bi BBC objavio da Sahin nije naš. I kad bi došao opet nam treba pravi DM, ne volim što Arteta igra posve nazad. Pa on i Llorente da igraju prema naprijed, čuda bi radili. Ovako vidjeli ste prošlu utakmicu, nije ono za Artete.
Vođa zna.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 20 avg 2012, 12:07

Desole je napisao/la:Cazorli su prirodnije pozicije na krilu nego centralno. Ali s obzirom na univerzalnost igra podjednako na svim pozicijama u sredini. Ipak ostavio bi ja santia kao AMC.

krila- OX, Walcott, Arshavin, Gervinho, napadaci - Giroud, Podolski, Chamakh. Podolski ce po potrebi biti 5opcija za krila + Cazorla za nedaj Boze. Tako da krila ne vjerujem da cemo dovoditi, uostalom nijedno krilo nije otislo tako da...

Volio bih ja i Llorentea ali izglednije je da cemo dovesti nekoga na DM, te Sahina. Time i okoncati prelazni rok
Ox ne igra vise krilo. Dobio je CM poziciju od Wengera.

Sto se tice transfera, Sahin i M'vila su po pisanjima veoma blizu, a francuski canal+ je izjavio da dovodimo trojac Llorente, Sahin, M'vila do kraja sedmice. Sad preostaje samo da vidimo. Ko god kaze da nam llorente ne treba grdno se vara. Treba nam jedan igrac koji je sposoban dati golove, a u ovom slucaju bi imali tri, samo onda cekati da jedan od njih proradi. Ako ovo bude djelimicno tacno i dodju barem prva dvojica, mislim da cemo imati veoma solidan i snazan tim. Samo ce trebati malo da se uigraju i da krenu sa golovima.
Victoria Concordia Crescit.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 20 avg 2012, 12:07

frankqqqqq je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jedva čekam da zaigra na Emiratesu 8-)

Bundesliga je ispod kvalitete engleske lige barem za 30%, dodat da je Nurin Sahin malo igrao prosle sezone u Realu ne znam jel igrao 10 utakmica doduse radi povrede.. pitanje je hoce li bit onaj kao iz Dortmunda :?:

Ja mislim da opet dolazi samo "jedan" prosjcan igrac kao sto je sad prosjecan Arsenal :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 12:13

Neutralan88 je napisao/la: Ja mislim da opet dolazi samo "jedan" prosjcan igrac kao sto je sad prosjecan Arsenal :D
Da ti ne pišeš na ovoj temi meni bi bilo dosadno jer se ne bih imao kome smijat. Nuri prosječan? Pa onda je cijeli vezni red Manchestera i Čelzija ispodprosječan.

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... eedom-here" onclick="window.open(this.href);return false;
Normala da možeš majstore, ma možeš sve što hoćeš jer si klasa.

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -football-" onclick="window.open(this.href);return false;
“Here the new signings always have to sing a song when they arrive at the Club and so I had to do it the other day, just like everyone else,” he said.

“I did the Macarena. Yes, I know that Mata did the same song at Chelsea. It’s quite an easy song to do and people seem to like it!”

:lol:

[youtube][/youtube]

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 avg 2012, 12:18

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... r-signings" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je ono što me brine, Wenger veli da dolaze do kraja roka jedan vezni i jedan odbrambeni. Dakle Nuri je vezni, to znači ništa od Yanna M'ville. Jbg ipak imamo i Frimponga i Coquelina. A odbrambeni, uh, samo se nadam da nije ona stožina Mexes. :cry:

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 20 avg 2012, 12:28

Marsal je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... r-signings

Ovo je ono što me brine, Wenger veli da dolaze do kraja roka jedan vezni i jedan odbrambeni. Dakle Nuri je vezni, to znači ništa od Yanna M'ville. Jbg ipak imamo i Frimponga i Coquelina. A odbrambeni, uh, samo se nadam da nije ona stožina Mexes. :cry:
I ti vjerujes Wengeru :D , naucio se covjek da laze i sakriva tragove. Kako i ne bi kada bi rekao da ce dovesti Llorentea odmah bi nekoliko klubova ponudilo vise jer znaju da koga Wenger izabere taj mora valjati :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.