FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo da cestitam na borbi i dobrom rezultatu. Pozdrav za mortema i ostalu finu bordo raju 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- StariGrad071
- Kontakt:
Heba strpao gomeza u djep.
Dze ga kume strpo ne smiju da mu pridju ni on ni Dupovac, pojeli su mi zivce sinoc, da ga bar udare pa hajd nego ih ko na ringispilu okrece, da Pavlovic ne skide ona 2-3 zicera druga bi se prica ovdje pricalaStariGrad071 je napisao/la:Heba strpao gomeza u djep.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Hebib je sinoc direktno kriv za prvi gol, nije izasao u liniju poslije prekida, ostao iza odbrane i plus nije pokrio svog igraca koji je asistirao za gol. .Inijesta je napisao/la:Dze ga kume strpo ne smiju da mu pridju ni on ni Dupovac, pojeli su mi zivce sinoc, da ga bar udare pa hajd nego ih ko na ringispilu okrece, da Pavlovic ne skide ona 2-3 zicera druga bi se prica ovdje pricalaStariGrad071 je napisao/la:Heba strpao gomeza u djep.
O tome da ga je gomez vodao ne treba jer isti voda i falijanske bekove i tu nema zamjerke, ali kada grijesis u osnovama fudbala onda nije dobro
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- StariGrad071
- Kontakt:
Inijesta je napisao/la:Dze ga kume strpo ne smiju da mu pridju ni on ni Dupovac, pojeli su mi zivce sinoc, da ga bar udare pa hajd nego ih ko na ringispilu okrece, da Pavlovic ne skide ona 2-3 zicera druga bi se prica ovdje pricalaStariGrad071 je napisao/la:Heba strpao gomeza u djep.
A realno smo ogranicili gomeza koliko je to moglo, nije covjek haman nista uradio. Ali moram opet danas pregledati bit ce u 3 repriza onako bez emocija fino.
Nije lose bilo postavljeno, cak sta vise, samo ovi imaju vise kvaliteta, plus nasi istraumirani. Od ulaska hareta smo uspjelo sacuvati par puta loptu na njihovom dijelu terena i odma je to drugacije tako i zabismo 2 gola. Oni su krleta zatvorili nije nista mogao, iako je povukao kontru kod prvog gola.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nama treba desni bek, dajte molim vas uradite nešto povodom tog... i ne nađoše oni nikad zamjenu za Sarića... bojim se da dok se Crepulja ne oporavi i ne spremi da će zaostatak biti velik i eto problema..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja još ne vjerujem.
Fakat sam mislio da će nas uništiti.
Imali smo sreće.
U nedjelju SVI SVI
Fakat sam mislio da će nas uništiti.
Imali smo sreće.
U nedjelju SVI SVI
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliki pozdrav za tebe i pravu mostarsku rajuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Samo da cestitam na borbi i dobrom rezultatu. Pozdrav za mortema i ostalu finu bordo raju

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta mislite može li posjeta biti veća nego protiv Borusije?
FK Sarajevo
Imas ga na klupi, mlad, naas, pokazao da ima kvalitet .BordoSarajevo je napisao/la:Nama treba desni bek, dajte molim vas uradite nešto povodom tog... i ne nađoše oni nikad zamjenu za Sarića... bojim se da dok se Crepulja ne oporavi i ne spremi da će zaostatak biti velik i eto problema..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Itekako. S tim da se s ulaznicama mora biti pametniji nego tad.BordoSarajevo je napisao/la:Šta mislite može li posjeta biti veća nego protiv Borusije?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moze iskrenoBordoSarajevo je napisao/la:Šta mislite može li posjeta biti veća nego protiv Borusije?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Čitavu noć mi rezultat i tekma u snovima, probudim se kontam budan sanjam, znači ovaj osjećaj ne dam nikome, hvala igračima i stručnom štabu što nas ovim počastiše, kakvo jutro 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Može. Nek ostane cijena karata ista kao protiv Armenaca i to je to.MortemHz je napisao/la:Ne moze iskrenoBordoSarajevo je napisao/la:Šta mislite može li posjeta biti veća nego protiv Borusije?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ogroman rezultat i po meni najjaca nasa poslijeratna utakmica. Jer nikad nismo imali ovakav rezultat protiv neke ekipe iz lige petice i to iz gornjeg dijela tabele.
Nazalost u ovome svemu ce liga da trpi, jer nemamo adekvatnu zamjenu koja ce ispostovati izostanak prvotimaca. To se vidjelo i u Bijeljini da nemamo sirine u kadru.
Na ovome bi u upravi morali da porade, a ovim prozivam i Tana, jer imamo ogromnu sansu da ostvarimo sto niko nije u BiH do sad.
Majku mu odrijesi kesu, ne trebamo nam puno i sa malo se mozemo adekvatno pojacati.
Fino bi bilo pozvati Tana u cetvrtak da prisustvuje spektaklu na punom stadionu.
Jos jednom ovo je veliki uspjeh, ne samo za nas klub, nego uopste fudbal u BiH.
Nazalost u ovome svemu ce liga da trpi, jer nemamo adekvatnu zamjenu koja ce ispostovati izostanak prvotimaca. To se vidjelo i u Bijeljini da nemamo sirine u kadru.
Na ovome bi u upravi morali da porade, a ovim prozivam i Tana, jer imamo ogromnu sansu da ostvarimo sto niko nije u BiH do sad.
Majku mu odrijesi kesu, ne trebamo nam puno i sa malo se mozemo adekvatno pojacati.
Fino bi bilo pozvati Tana u cetvrtak da prisustvuje spektaklu na punom stadionu.
Jos jednom ovo je veliki uspjeh, ne samo za nas klub, nego uopste fudbal u BiH.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Duh jučerašnje pobjede, prenio se na juniore, vidite kvotu 12 u startu
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufi
ide prenos
0:3 opet Salčin

Zadnja izmjena: Esport, dana/u 27 jul 2018, 11:16, ukupno mijenjano 3 puta.
Nego ako prodjemo talijane, idemo na Haifu ili ove islandjane, znaci po renomeu slabiji protivnici ali sig nezgodni, e sad poslije tog 3-eg pretkola ima jos i play off za euro ligu ili?
- StariGrad071
- Kontakt:
Definitivno necu vise kuci gledati ove utakmice. Malac zaspao nisam smio da se derem ostao sam nedorecrn hahahsha.
polako burazronaldo99 je napisao/la:Nego ako prodjemo talijane, idemo na Haifu ili ove islandjane, znaci po renomeu slabiji protivnici ali sig nezgodni, e sad poslije tog 3-eg pretkola ima jos i play off za euro ligu ili?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Uz dobar marketing, dobre cijene karata, akciju darivanja krvi kao i prošlu tekmu, uz pobjedu i finu igru protiv Mladosti i da su pametni srediti pojačanje na desnom beku i isto predstaviti prije početka utakmice... posjeta bi bila i veća nego protiv Borusije..High je napisao/la:Može. Nek ostane cijena karata ista kao protiv Armenaca i to je to.MortemHz je napisao/la:Ne moze iskrenoBordoSarajevo je napisao/la:Šta mislite može li posjeta biti veća nego protiv Borusije?
Baš gledam sad izvještaj te utakmice, na zvaničnoj podatak kaže da je bilo oko 30 hiljada ljudi tu noć na Koševu..

FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], perodeformero i 10 gostiju.