FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad imamo sedam dana da dobro analiziramo ovo. Lično mislim da je Halilović previše trom za jedne ovakve utakmice. Trebalo bi probat Tatara od prve minute u nedjelju pa ako mogne ganjat, gurnut ga i u četvrtak. Šta je sa Crepuljom, može l' on šta odigrat? Njegovi pasovi iz prve i taj pregled igre svojstven pravim plejmejkerima bi nam legao k'o mejtu jasin. Velkoski je uglavnom zakazao noćas, Crepulja bi protiv ovakve Atalante pružio više, siguran sam. I, iako smatram da je svojom odbranom prelomio utakmicu i dao nam četverostruka krila, mislim da Bojan ima katastrofalne reakcije na prekidima. Doslovno ne smijemo pravit faul u radijusu 40 metara oko gola.
Ne bih da pametujem puno, Husref me noćas dobro popiš'o i ne stidim se reć da nisam imao povjerenja, sad imam. Ipak, ne trebaju se igrači zanosit, za nas je ovo jedna prelijepa priča, a pred njima je još 90 minuta koje moraju savršeno odigrat. Gasperini je stari mag, analizirat će naše slabosti, još ako im u revanšu zaigraju Iličić i Zapata od prve minute... Mislim, ovo je i dalje Atalanta, ekipa koja je Juventusu znala skinut skalp. Za sve što se desi na Koševu igrači moraju dobit ovacije, dovoljno je vidjet naš grb uz grb takvog kluba i izjednačen rezultat pa da suze same krenu. Svi u nedjelju na stadion, ko god može nek "bahne". Nedjelja, pred mrak, savršen termin. Pred barem deset milja ugazit Mladost i onda sanjat fanfare i stadion Koševo nakrcan ljudima.
Ne bih da pametujem puno, Husref me noćas dobro popiš'o i ne stidim se reć da nisam imao povjerenja, sad imam. Ipak, ne trebaju se igrači zanosit, za nas je ovo jedna prelijepa priča, a pred njima je još 90 minuta koje moraju savršeno odigrat. Gasperini je stari mag, analizirat će naše slabosti, još ako im u revanšu zaigraju Iličić i Zapata od prve minute... Mislim, ovo je i dalje Atalanta, ekipa koja je Juventusu znala skinut skalp. Za sve što se desi na Koševu igrači moraju dobit ovacije, dovoljno je vidjet naš grb uz grb takvog kluba i izjednačen rezultat pa da suze same krenu. Svi u nedjelju na stadion, ko god može nek "bahne". Nedjelja, pred mrak, savršen termin. Pred barem deset milja ugazit Mladost i onda sanjat fanfare i stadion Koševo nakrcan ljudima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da je neko usao prije dva dana na forum i danas, rekao bi da je fulio temu hahaha....Svi vole Husrefa i Bojana sta je ovo....Oooooo bella ciaoooooo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Mujakica nije bilo jer mu je receno da maximalno oddmori prije tekme s Atalantom i da se fokusira da odigra dobro. Jer ce vjerovatno otici ako ispadnmo..Samozdravlje je napisao/la:1.Pidro 5
2.Mujakic 3
3.Adukor 1
E ovako bih ja glasao ,da je sad.Handze 7 i Rahmanovicu 1. Cudno u Bijeljini nije bilo: Pidre , Mujakica , Adukora i Rahmanovica ?
Jutrooooo bordo narodeeeee

Koliko je ovo dobro jeli moguce..
Poslije dugo, dugo vremena bice dobro popunjen stadion, pa da i igraci i ss dozive puni sjaj Hordi, da vide nesto drugacije, puno ljepše od onog mrtvila u koje smo svi zajedno upali.
Pravi momenat za podizanje samopouzdanja.. Vidjeli su da mogu sad je na nama da im pokazemo koliko to cijenimo.
Da im pokazemo da nismo samo pljuvaci.
Jbte ne mogu ni odspavat od dobrote. Mnogo mozemo dobit sa ovim.
PS Hadzic je dobro pojacanje za upravu i nadam se da ce ostatali naucit nesto dobro od njega.
Poslije dugo, dugo vremena bice dobro popunjen stadion, pa da i igraci i ss dozive puni sjaj Hordi, da vide nesto drugacije, puno ljepše od onog mrtvila u koje smo svi zajedno upali.
Pravi momenat za podizanje samopouzdanja.. Vidjeli su da mogu sad je na nama da im pokazemo koliko to cijenimo.
Da im pokazemo da nismo samo pljuvaci.
Jbte ne mogu ni odspavat od dobrote. Mnogo mozemo dobit sa ovim.
PS Hadzic je dobro pojacanje za upravu i nadam se da ce ostatali naucit nesto dobro od njega.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lijepog jutra sta je ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Nepamtim kad smo zadnji put sa ovolikim nestrpljenjem iscekivali utakmicu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja apsolutno nemam problem sa revansom i nekim iscekivanjem,ono realno i da se ponovi Besiktas,sta normala sve,sekunde nebi zamjerio nikome.
Da mi dobijemo Mladost to je sad bitno ,a u cetvrtak uzivati svi zajedno, jel taj dan nista mi nemozemo izgubiti.
Da mi dobijemo Mladost to je sad bitno ,a u cetvrtak uzivati svi zajedno, jel taj dan nista mi nemozemo izgubiti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- robertkosar
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Pavlovic sve vise i vise lici na Bandovica, prima glupe golove, a onda odbrani nesto kad svi vec vidimo da je lopta u golu. I stvarno bi se ga trebali rijesiti, em nije neki kvalitet, em jos zauzima mjesto stranca.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 27 jul 2018, 07:18, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
U 15h na arenisport 1 pise da je repriza.
-
- Kontakt:
Znaci i sad sanjam rezultat od sinoc, samo rijeci hvale za nase momke !
Sad abd da napunimo kosevo, i zajednickim snagama do prolaza abd !
Volim te Saraj'voooo

Sad abd da napunimo kosevo, i zajednickim snagama do prolaza abd !

Volim te Saraj'voooo

04.10.2009 !
Cetvrtak je dan kada nista ne mozemo izgubiti a puno mozemo dobiti .i to treba tako gledati. Mi smo vec dobili to da smo kroz evropu promovisali mujakica, pidru, resica, sabanovica i mustafica koji su sa 18,19,20 godina vec pokazali da vrijede i nasli se u bikjeznicama skaauta ....
Iskreno ne vidim da neko misli da prolazimo niti osjetim euforiju u tom smijeru kod raje, vise vidim euforiju zbogbutakmice i dobrog rezultata , zbog punog koseva i ove igre od sinoc.
Kao sgo rrkoh, sinoc po strani gdje igraju dva momka od 19-20 godina talijani su jako malo toga napravili, mujakic u duel igri gura napadace atalante bez problema, svaki put je iskopao loptu bez faula, niti jedno pogresno dodaavanje nije imao niti panicnu intervenciju. Volio bih da ostane do kraja sezone ali nemojte se iznenaditi ako nas napusti nakon evropkse/ih tekmi
Iskreno ne vidim da neko misli da prolazimo niti osjetim euforiju u tom smijeru kod raje, vise vidim euforiju zbogbutakmice i dobrog rezultata , zbog punog koseva i ove igre od sinoc.
Kao sgo rrkoh, sinoc po strani gdje igraju dva momka od 19-20 godina talijani su jako malo toga napravili, mujakic u duel igri gura napadace atalante bez problema, svaki put je iskopao loptu bez faula, niti jedno pogresno dodaavanje nije imao niti panicnu intervenciju. Volio bih da ostane do kraja sezone ali nemojte se iznenaditi ako nas napusti nakon evropkse/ih tekmi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bordo jutro, Atalanta Vaffanculo
Svaka im cast za ono sinoc, nema ljepseg osjecaja na svijetu, treba ih max podrzati u revansu i na kraju tekme podrskom nagradit zasluzili su, bez obzira kakav rezultat bio( da se ne lazemo moglo bi biti trpanja, al mpzda i prodjemo

Svaka im cast za ono sinoc, nema ljepseg osjecaja na svijetu, treba ih max podrzati u revansu i na kraju tekme podrskom nagradit zasluzili su, bez obzira kakav rezultat bio( da se ne lazemo moglo bi biti trpanja, al mpzda i prodjemo

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- StariGrad071
- Kontakt:
Nadam se da se danas od 12:00h igraci i struka okrecu mladosti i da se atalanta nece spominjat do ponodeljka ujutro.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh kako lijepo jutro poslije onakvog rezultata.
Jučerašnji rezultat je ravan prolasku, pa šta god bilo u revanšu.
Okrenuti se Mladosti, moramo dobiti, moramo!!
Jučerašnji rezultat je ravan prolasku, pa šta god bilo u revanšu.
Okrenuti se Mladosti, moramo dobiti, moramo!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
U cetvrtak otici na stadion prije svega da se pozdravi ovaj rezultat i da pokazemo da smo mi navijaci i dalje TU. Prolazu se malo ko nada, ali i da ne bude i ovo je ogrmno i niko im nista nece zamjeriti. Liga treba biti prioritet.
Treba ih sad i protiv Mladosti podrzati, to je tekma koju moramo dobiti, da na pocetku kasnimo. 6 bodova za prvim bi bilo previse
Hoce li se iko od ovih novinarcica sjetiti i napisati da su sinoc dva akademca u prvih 11 igrali protiv Atalante. Da su jos 3 akademca bila na klupi i dva igraca su igrala jos iz naseg pogona.
Nadam se bar 7,000-8,000 k protiv Mladosti,i pobjedu bilo kakvu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.