IDEMO BUBNJEVI!

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
ma yes al u qurcu, nikad ne dobija jace od sebe, zivi od ove buranije ko sto je Damir, pravi je teniser bez karaktera, nek uziva jos malo u top 20, i onda ce da isprdi i nece ni u 30 biti. Npr. Thiem je meni mnogo bolji teniser od ovog smrdljivca.madridista4ever je napisao/la:Nisi upravu, goffin je strašan igrač, može se sa svim jačim igračima nadmetati nego je ovdje očigledno podcijenio puno damira i igra ko da zna da će ga pobjediti, čuva snagu.. najgore što to damir ne iskorištava jbgEffenberg je napisao/la:Ja kad vidim Damira da krene slijegati onim ramenima ja bi mu odmah medju oci puco. Digni tu glavurdu zacepi i igraj tenis, Bog te nece.
Ovom moze uzet set u ovom mecu kako hoce, covjek se zahebava i to mu moze glave doci. Kako god ovaj Goffin ispada najkasnije slijedece kolo. Smece od tenisera, nije on za 16.og mjesta.
Ma brate, on svojim servisom nikakvu prednost u poenu sebi ne napravi. Opet kazem, steta sto Damir nema jaci servis, on bi bio najmanje top 50 igrac. Njegov servis se svodi samo na tako da kako-tako prebaci mrezicu. Steta...Forster je napisao/la:Ono što Damiru fali u njegovim servis gemovima, je taj 1 ili 2 servis vinera, ne izgleda to toliko loše ni nakon 2. servisa, uđe se makar u poen, ali taj servis viner bi donio prijeko potrebnu prevagu