Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Red Assassin
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Red Assassin » 18 feb 2011, 17:33

.[/quote]
Football Manager je čudo. :lol:[/quote]

Kad je bila prica da Torres treba da ode sredinom prvoe polusezone mi smo kalkulisali i govorili ko bi bio dobar da ga zamjeni, mnogi su rekli da bi voljeli vidjeti Carrolla pa su mongol i pojedini umirali od smijeha i govorili kako su jedno zelje a drugo mogucnosti i ismijavali Liverpool pa vidi sad cij je Carroll igrac.. Isto tako Suareza su vec vidjeli u Realu ili Chelsiju i govorili sta ce Liverpool propali nece niko da dodje a evo Suareza u nasim redovima..

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 feb 2011, 17:36

@Red Assassin dobra postava, samo sto na klupi nema nekog posebnog izbora ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 feb 2011, 17:39

Ja bih voljeo vidjeti ove igrace a ustvari ko ne bi , naravno da su svi skupi i nevjerujem da cemo ih dovesti ali oni su sjajni , bar jednog dovesti od navedenih bilo bi lijepo : Ashley Young, Edinson Cavani, Keisuke Honda & Fabio Coentrao
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 feb 2011, 17:57

Han!$;Lfc je napisao/la:Ja bih voljeo vidjeti ove igrace a ustvari ko ne bi , naravno da su svi skupi i nevjerujem da cemo ih dovesti ali oni su sjajni , bar jednog dovesti od navedenih bilo bi lijepo : Ashley Young, Edinson Cavani, Keisuke Honda & Fabio Coentrao
Zbog čega Cavani ? :roll:
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 18:03

Zasto vam smeta Kuyt a Lucas Letva ne smeta, kazete da se "Brazilac" bori, a sta Kuyt radi ??? 8-)

Zaboravljate ko nas je prosle godine vadio iz ponora svojim golovima, tad vam je dobar bio, odlucite se jeli valja ili ne, dosta dvolicnosti, za mene Lucas Letva, David Noga , Rafa i slicni ne valjaju od prvog dana i to se ne moze promjeniti 8-)

Kuyt je bar prosle sezone uradio nesto za nas klub, a Letva nije niti ce ;)
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 18 feb 2011, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 feb 2011, 18:07

Red Assassin je napisao/la:
Kad je bila prica da Torres treba da ode sredinom prvoe polusezone mi smo kalkulisali i govorili ko bi bio dobar da ga zamjeni, mnogi su rekli da bi voljeli vidjeti Carrolla pa su mongol i pojedini umirali od smijeha i govorili kako su jedno zelje a drugo mogucnosti i ismijavali Liverpool pa vidi sad cij je Carroll igrac.. Isto tako Suareza su vec vidjeli u Realu ili Chelsiju i govorili sta ce Liverpool propali nece niko da dodje a evo Suareza u nasim redovima..
Ti ovde praviš remont cijele momčadi.. daj budi ozbiljan.
...što je više lome to je volim jače...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 feb 2011, 18:39

jacky09 je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:
Ti ovde praviš remont cijele momčadi.. daj budi ozbiljan.
Ma kakav remont, napisao je "kada se Carra i Stevie oprosti". Svakog prelaznog roka po jedno ili dva kvalitetna pojačanja i možemo se vratiti na stare staze slave.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 feb 2011, 19:21

Red Assassin je napisao/la:2-3 godine u buducnost gledajuci, kada se povuku Gerrard i Carrager ako budu stvari onako kako mi planiramo na ovom forumu vec mjesecima trebat ce nam 30-40 miliona da sve uredimo jos samo klasan lijevi bek i zadnji vezni sto ce nas kostati 30-40 miliona, imat cemo tim koji ce svakome moci stati na crtu a vlasnici nek se okrenu jos jednom vrlo bitnom cilju da prosire kapacitet Anfilda na 70-80 hiljada..

----------------Reina-------------------
Kelly-----Agger-----WIlson------Taiwo -----Zadnja linija 4 cvrsta i odgovorna momka,dovoljno sa M Vilom na DM
----------------M Vila-------------------
-------Meireles-----Shelvy------------ ------ Vezni red kreativan i inteligentan sa dobrim suterima kao i oduvijek
Suarez-------------------------Sterling
---------------Carrol------------------- ------Ubitacna krila sa cvrstim visokim napdacem, ne zna se ko je opasniji

Klupa: Galacsi,Skrtel,Coady,Lucas,Suso,Pacheco,

Et ne trebaju ni velika ulaganja mozda do 50 miliona, prodajom onih otpada 20m, Aquilanija 15m, to je 35 vlasnici jos 20 i sve ce doci na svoje mjesto.. Jedva cekam ljeto kad budemo imali da dovedemo.
a gdje je Johnson :?:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 18 feb 2011, 19:55

Dirk je napisao/la:Zasto vam smeta Kuyt a Lucas Letva ne smeta, kazete da se "Brazilac" bori, a sta Kuyt radi ??? 8-)

Zaboravljate ko nas je prosle godine vadio iz ponora svojim golovima, tad vam je dobar bio, odlucite se jeli valja ili ne, dosta dvolicnosti, za mene Lucas Letva, David Noga , Rafa i slicni ne valjaju od prvog dana i to se ne moze promjeniti 8-)

Benitez ti ne valja od prvog dana ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 feb 2011, 20:15

sad ce opet poceti svadja oko Beniteza :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 18 feb 2011, 20:18

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 feb 2011, 20:25

King Kenny je napisao/la:@YNWA spekulacije... :D
http://www.caughtoffside.com/2011/02/18 ... ng-wonder/
kako bi to dobro bilo :D
LIVERPOOL YNWA

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 feb 2011, 20:30

Pa za očekivati je da na ljeto vlasnici odriješe kesu jer od januara 2012 važi ono Uefino pravilo o trošenju. :ugeek:
FK Pjetlovi

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 18 feb 2011, 20:35

nummaLFCŽ je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Zasto vam smeta Kuyt a Lucas Letva ne smeta, kazete da se "Brazilac" bori, a sta Kuyt radi ??? 8-)

Dirk je tvrdoglav lik, njemu ne valja niko
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 feb 2011, 20:38

Čitao sam da je Arda navijač Liverpoola, danas je to u izjavi za medije ponovio zajedno sa svojim menadžerom. Vrlo dobra situacija u njegovom klubu po nas i njegovo htjenje, to bi se trebalo iskoristiti. Spominje se cijena od 16 miliona eura, što bi Comolli mogao redukovati na 10 do 12 i posao završen. Momku je 24 godine, prodoran je i brz, imasve predispozicije za desno krilo. Bio bi veliko pojačanje za nas.
Isto tako, Scott Dann.
Scott Dann is a Liverpudlian through and through. Born in Liverpool and a self confessed supporter of the Reds, he has formed a solid partnership with Roger Johnson at Birmingham City, while being extremely dangerous on offensive set pieces. Just 24 years old last Valentine’s Day, Dann would relish a move to Merseyside. Even though he is currently sidelined with a hamstring injury, the young Scouser could be brought in for a reasonable cost and has all the right attributes to become a Kop favorite. He did make two appearances for England’s Under-21 squad by the way.
Naravno treba se iskoristiti i prilika oko Younga i Taiwa. Prvi neće još uvijek da produži ugovor sa Villom i na kraju sezone mu ostaje još 12 mjeseci ugovora. Trenutna cijena koju je Villa tražila bilo je 18 miliona eura, što bi se opet moglo redukovati na 15 zbog prolaska pola godine. Taiwo džabe, to se mora iskoristiti. Naravno, zbog ACN biće odsutan mjesec i po dva, pa bi se trebalo dovesti i backup igrač. Mislim na povratak Insue.
Uglavnom ova četiri igrača bi nam došla kao šlag na tortu.
Čitam da Aqua više nije siguran da li će ga Juve kupiti ili ne, tako da svaki razvoj situacije nam odgovara. Ako se vrati neka ga, neće smetati. A ako ga Juve kupi, onda za njegove pare ( moja želja ) dovesti Phil Jonesa iz Blackburna. Dva kreatora igre imamo Gerarda i Meirelesa, po potrebi i Shelveya, ali nam treba jedan bager na sredini terena a to bi mogli biti Jones i Lucas.
Golmani:Reina, Jones, Gulasci;
Odbrana: Glen, Kelly, Carra, Scott Dann, Agger, Skrtel, Wilson, Ayala, Taiwo, Insua,
Sredina: Gerard, Meireles, Lucas, Jones, Young, Arda, Shelvey, Raheeem, Suso, Ince.
Napad: Suarez, Carrol, Eccleston, Amoo, Pacheco, Kuyt, Ngog.

Tako da bi ovo trebalo biti naših 30 igrača za narednu sezonu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 feb 2011, 20:41

vrijeme je da dođe :D
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 20:43

nummaLFCŽ je napisao/la:

Govorim od prvog dana , meni ne valja razlog je prvo Owen pa ti malo zamisljaj zasto, mene nije kupio sretno osvojenom LP doduse i tu su vecinom osvojili lavovi koji su igrali za LFC prije Rafe... 8-)

A ti Vela malo svoja posla gledaj, meni Letva , Noga i slicni ne valjaju i gotovo, ti mi neces promjeniti misljenje,jer ja nisam ti i slicni da svaka dva dana mjenjam misljenje ovaj valja ili ne valja itd ... 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 feb 2011, 20:49

[youtube][/youtube]

Ovako se odgajaju djeca na ipravan način ;)
Ovaj mali je bolji od mnogih forumaša na forumu :D

[youtube][/youtube]
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 feb 2011, 21:00

Jest mi drago sto gotivim Lucasa i uzivat dok ga gledam, kad skontam da ce ga neki morat trpit i gledat jos 3-4 godine u nasem veznom redi i kako ce ga blatit kad god lose odigra uhh. Hard feelings su to.. :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 21:03

Red Assassin je napisao/la:Jest mi drago sto gotivim Lucasa i uzivat dok ga gledam, kad skontam da ce ga neki morat trpit i gledat jos 3-4 godine u nasem veznom redi i kako ce ga blatit kad god lose odigra uhh. Hard feelings su to.. :lol:
Vidi ja ga necu blatiti kad odigra dobro, a posto je to nemoguce ostaje mi druga opcija ... i usput radujes se neuspjehu LFC jer kazes da ce neko trpiti Lucasa Letvu narednih godina, sto znaci da cemo i dalje biti prosjek sa takvim polovnjacima 8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.