FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Momci, neko iz Krajine, USK!
Ide li neko u četvrtak na Haseta? Ja bih rado hodočastio prijestolnicu, ali nemam prijevoz. Ukoliko znate nekoga da ide iz Sane ili Bihaća, preko Ključa, javite
Ide li neko u četvrtak na Haseta? Ja bih rado hodočastio prijestolnicu, ali nemam prijevoz. Ukoliko znate nekoga da ide iz Sane ili Bihaća, preko Ključa, javite
Veliki rezultat,pogotovo sto smo se vratili nakon 0:2.
Uzivajmo braco u ovom rezultatu bar jos 7 dana,a onda ce uslijediti pravi ispit,tesko ce biti,ali bar da muski odigraju pa kako god da bude.
Onaj koga spuca euforija neka se samo prisjeti revansa protiv Besiktasa
Uzivajmo braco u ovom rezultatu bar jos 7 dana,a onda ce uslijediti pravi ispit,tesko ce biti,ali bar da muski odigraju pa kako god da bude.
Onaj koga spuca euforija neka se samo prisjeti revansa protiv Besiktasa

Ljudi moji jos ne mogu sebi doci. Odigras 2-2 u gostima protiv 6.ekipe jedne od najboljih liga svijeta. Stignes 2-0, odigras 100 minuta. Jedan im igrac kosta, kao citava nasa liga
Mi jos nismo svjesni podviga.

Mi jos nismo svjesni podviga.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 26 jul 2018, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mislim da je on sam veceras, drzao sredinu.Lik je napisao/la:Aduka jak ko zemlja, odlična partija.Evander je napisao/la:Aduktor prvo ime bez premca.

Ispisa se Hus svima u stau.
Bice raje ko s Levskim,a bice i drame.
Samo da ne bude deja vu-Besiktas.
Bojan okreno tekmu onim nogiranjem na gol liniji.
Neprocjenjiv osjecaj nakon ovakve tekme.
Bravo momci,bilo je vrijeme da nas ono pravo obradujete.
Od mene halal vam bila Bijeljina!
Bice raje ko s Levskim,a bice i drame.
Samo da ne bude deja vu-Besiktas.
Bojan okreno tekmu onim nogiranjem na gol liniji.
Neprocjenjiv osjecaj nakon ovakve tekme.
Bravo momci,bilo je vrijeme da nas ono pravo obradujete.
Od mene halal vam bila Bijeljina!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Halal za ovu noc taman i da se ponovi Besiktas.
Nemam sta analizirati i filozofirati.Glave me boli,spuco sam u luster kod drugog gola ,valja i njega sutra sarafat.Halal sve.
Nemam sta analizirati i filozofirati.Glave me boli,spuco sam u luster kod drugog gola ,valja i njega sutra sarafat.Halal sve.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako ova utamica dobra dosla. ponedeljak nove cijena sada mogu malo vise staviti nama 

-
- Kontakt:
Nista licno , ali ne podcjenujte misljenje starijih pitara ,postujem ja Vas mlade.Evo jos jednom Akademija je put kojim treba da idemo,onda cemo i igrati od noge do noge.Cestitam svim navijacima FKS. Akademija.Samozdravlje je napisao/la:Handzic.Po meni najvece pojacanje ove sezone.Odavno nisam vidio onakvu borbenost,covjek u svakom trenutku spreman za duel i ako treba za marisanu.Izvrsna tehnika za svoju visinu,strasanu ljevicu i pregled igre.Mislim da se pravo nalozio u svom gradu,premda su ga gotivili gdje god je igrao u BiH.Sjecam se da je kao mlad pokazao veliki talent(ne bi djaba igrao u Rusiji protiv CSKA,Lokomotiv..),a iritirao 80% navijaca na Kosevu.Mladost ludost.Uzeli smo i finu lovu za njega kad je isao vani(Poljska ?).Po meni bi trebao imati mjesta u prvih 11,pa taman i sistem igre mjenjali.Akademci,Handzic i Sisic su pravo osvjezenje.Samo da nastave ovako i bolje aBd.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Yebem te Tane u usta ako sad ne bacis koji milion za pojacanja. Niti sa jednim klubom ne mozes u Evropu kao sa Sarajevom supcino. Pojacaj nas debilcino.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakva je samo grehota bila stavljati ga na stopera gdje ne može ni 10% pružiti kao u vezi. MAŠINA!!!!!fks74 je napisao/la:Mislim da je on sam veceras, drzao sredinu.Lik je napisao/la:Aduka jak ko zemlja, odlična partija.Evander je napisao/la:Aduktor prvo ime bez premca.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ides Sisicuesprit24 je napisao/la:Nismo mi bas tolika taraba od ekipe. Moj misljenje je da ova ekipa mize sutra doziviti debakl, ali isto tako mozemo izgubiti minimalno ili cak iznenaditi. Bitno je da ne primimo gol u prvih 20 minuta a isto tako je bitno ako bilo kada primimo gol da ne puknemo ko kokica. Valjda bilmezi imaju u glavi da ce ih sutra dosta svijeta gledati i da im je to sansa da se prodaju, izuzev mozda Ahmeta i Pavlovica. Ko god da iskoci od nasih skauti ce ga pribiljeziti. I na kraju igraj bordo bijeli ale ale

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako ne budem na sjeveru s tobom i rulinjom bratom sam 100%uNbx je napisao/la: Vidimo se na Istoku, brat moj.Davno bijaše Grbavica.
joooooj

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
I da se ponovi Besiktas nema veze. Ovo je mini cudo!! Aduka strogo ispred stopera! Da hoce i Crepulja vise prestati sa saidlukom i pomoci ekipi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mozda poslije Radovcajoker90 je napisao/la:Aduka nas najjaci crnac, nek halali brat Nouken!

1946~
- Nerminovic
- Kontakt:
Do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajevo
nanananana 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
joker90 je napisao/la:I da se ponovi Besiktas nema veze. Ovo je mini cudo!! Aduka strogo ispred stopera! Da hoce i Crepulja vise prestati sa saidlukom i pomoci ekipi.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo da se citiramEvander je napisao/la:U Italiji se necemo obrukati, cak ce rezultat nakon prve tekme biti "aktivan". Ali sa druge strane, nakon 10 kola u ligi, zaostajt cemo 10 bodova za vodecim, promijenit ce se trener i opet sve Jovo nanovo po ustaljenom redoslijedu. Doci ce Varesanovic vjerovatno, nanizat ce par pobijeda, na zimu ce opet biti prica kako imamo najaci tim i da titula nije izgubljena i na kraju ce izboriti Europu.

Dok je vecina najavljivala katastrofu, ja rekoh da ce rezultat biti dobar

- Fikret1946
- Kontakt:
kazem opet, ova Atalanta ne igra trenutno ni na 30 % svojih mogucnosti, nisu im ni svi igraci spremni, moramo ovo iskoristiti i napast ih prvih 15-20 minuta, vrsiti presing, pokusat dati gol, a onda se povuci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.