FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PONOSAN
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto su uradili i navijaci Borusije na Koševu prije par godina a i ovo od danas je nepotrebno ali je svakako sitnica..pravnik1981 je napisao/la:Svaka vam cast i budite sretni ako vam ne zatvore Kosevo radi bacanja baklji u teren, nadam se da ce odluka uefe bit poslije iduce tekme...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Jos 5 sati.
Mene neka pozitivna nervoza drma, osjecaj kao da bi mogli izvuc nesto pozitivno veceras

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kapa dole svima, svaka vam čast. Dugo ljepšu večer nisam dočekao i nisam bio sretniji.
Sve se može kad se hoće, a i Bog nas je pogledao, napokon da i mi imamo sreće.
I oprt pojedini balavci krenite i psujte mater i familiju Husrefu i igračima, tražite neke razloge opet da to uradite. Kako ste znali biti pametni i psovati sve i svašta, sad barem čestitajte.
Sve se može kad se hoće, a i Bog nas je pogledao, napokon da i mi imamo sreće.
I oprt pojedini balavci krenite i psujte mater i familiju Husrefu i igračima, tražite neke razloge opet da to uradite. Kako ste znali biti pametni i psovati sve i svašta, sad barem čestitajte.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pidro, Adukor su buducnost. Kako su super odigrali boli glava. Pavlovic danas ko na bobama. Hebibovic i Halilovic daleko najgori. Treba nam desni bek pod hitno
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ejj vala momcima i sefu, veliko je ovo nakon 2-0.
Uhhh kako ce biti dobro za 7 dana na kosevu
Uhhh kako ce biti dobro za 7 dana na kosevu
Daj neko savjet, šta da radim, hoće srce da mi iskoči.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
bracoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sve vas ljubim u k uraccccccccccccccccccccccccccc
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ŠTA JE P.IČKEEEEE žabarske hahahaha
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 26 jul 2018, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Znaic mora se igrati bez Ahmetovica,cim je on izasao tim prodisao treba nam brz napaca gore njega korisiti kad treba rezultat cuvati,
Pidro,Mujakic ,Adukor,Sisic svaka cast momci,ali gubimo sad u prevenstvu standardno.
Pidro,Mujakic ,Adukor,Sisic svaka cast momci,ali gubimo sad u prevenstvu standardno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Aduktor prvo ime bez premca.
Vidimo se na Istoku, brat moj.FrancescoTotti je napisao/la:uNbx je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Jos 5 sati.
Mene neka pozitivna nervoza drma, osjecaj kao da bi mogli izvuc nesto pozitivno veceras![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Evo cestitam svima i Husrefu sto se otvorio malo i to ga nagradilo, svaka ti cast za ovo, da ne bude da sam protiv, kad valja onda valja. Hebiba i dalje ne gotivim al mu cestitam. Joooj koliko nas mora biti u nedelju protiv Mladosti, a u cetvrtak 

Da se konacno javim i pozdravim sve one koji konstantno ponizavaju i ismijavaju skoro sve sto je vezano za FK Sarajevo...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Metni ga i ti dva puta vcrsuNbx je napisao/la:Daj neko savjet, šta da radim, hoće srce da mi iskoči.![]()
![]()

- muhamedhulk
- Kontakt:
kakva noc
prvi gol onako, ali drugi...skacem po kuci, galamim. 
pljuvaciiiiiiiiiiii dje ste ? :DDDD

pljuvaciiiiiiiiiiii dje ste ? :DDDD
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne sjećam se kad su nas ovako obradovali, ja još ne vjerujem, strašan rezultat, strašan!!!!
Adukor je milion puta bolji u vezi nego na stoperu, ne treba ga vraćat dole pa kad bi HEBIB moro bit taj stoper haha
JOOOOOOOOJ KAKVA ĆE LUDNICA BIT NA KOŠEVU, A ZAMISLITE DA DO TAD ZAVRŠIMO KVALITETNOG BEKA I JOŠ VEZNJAKA I PREDSTAVLJANJE IGRAČA PRIJE UTAKMICE, PA TRIDESET HILJADA LJUDI BI DOŠLO, JA BI SE PJEŠE ZAPUTIO!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
Adukor je milion puta bolji u vezi nego na stoperu, ne treba ga vraćat dole pa kad bi HEBIB moro bit taj stoper haha
JOOOOOOOOJ KAKVA ĆE LUDNICA BIT NA KOŠEVU, A ZAMISLITE DA DO TAD ZAVRŠIMO KVALITETNOG BEKA I JOŠ VEZNJAKA I PREDSTAVLJANJE IGRAČA PRIJE UTAKMICE, PA TRIDESET HILJADA LJUDI BI DOŠLO, JA BI SE PJEŠE ZAPUTIO!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A sta ti demagoze slavis. Kako te bola nije stid.Evander je napisao/la:Goooooooooollllllllllllllll
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HyperOS, napoleon72, SamoDaKazeem, Tatamata1946 i 59 gostiju.