FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ddado
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ddado » 14 avg 2018, 17:24

Pogodite koji od ovih na slici sudi sutrasnji derbi. :urnebes:

slika
1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 avg 2018, 17:25

ManijakSaGrbavice je napisao/la:Sta sve treba grbavici da ima cat 4
Pitaj aveniju :kafa: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 avg 2018, 17:25

Virtu4l je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:On nema ljubavi prema Zelji, posao mu samo.
Ti barem volis Zelju, nemoj ni pomisljati da pises nesto tako.
Ma nema veze, ne pričamo o tome, njemu su obećali svašta nešta, čovjek je donio veoma bitnu životnu odluku, a onda se Misimović hinjski pokušao izvući.

Ne možeš to raditi.
Naravno da nije to udure ali opleti po Misketu ako je tako, nemoj po klubu.
Zgadio mi se vopra.
Koliko puta nas je unistio u odbrani :D njegovo je proslo.

Ko god ima sta protiv Ode je maskirani pitar ili placenik.
Kako vidim neki novi acc je napisao post a vi ubacili u mnozinu :urnebes:

@ljoZe :thumbup:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 14 avg 2018, 17:26

Nije jedan Muha, vise njih. Neki direktno, neki indirektno.
1921

ManijakSaGrbavice
Kontakt:

Post Postao/la ManijakSaGrbavice » 14 avg 2018, 17:27

Ddado je napisao/la:Pogodite koji od ovih na slici sudi sutrasnji derbi. :urnebes:

slika
Onaj smedji iza svih :D

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 avg 2018, 17:28

Lud je onaj ko kaze ista protiv Odovica, njemu na dusu.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 avg 2018, 17:29

Ddado je napisao/la:Nije jedan Muha, vise njih. Neki direktno, neki indirektno.
A ko svega vam ? Onaj jedan sto je onaj dugi post napisao i mozda sto je jos neko napisao kao da je samo na treningu gledao njih dvojicu, a nije ni na jednoj tekmi. Niko nije psovao Odi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 avg 2018, 17:31

Ddado je napisao/la:Nije jedan Muha, vise njih. Neki direktno, neki indirektno.
Napisao onaj : zna i Oda seruckat :puke:
I ko jos? Da mu sredimo ban :kafa:

Vrlo povoljno 2 za 15.

Stole
Kontakt:

Post Postao/la Stole » 14 avg 2018, 17:32

Bilo bi glupo da neko odma Odi govori sta je najbolje da radi ja smatram da je Bakrac bolji od Sindikalca al jbg ako Oda misli da je bolje da igra Sindikalac onda treba postovati tu odluku dobice i Bakrac sansu da igra ne moze Sindikalac ispratiti ritam da igra svaki mec tako da ce igrati Bakrac a sve je na njemu i Rodinu ako se uigraju sigurno ce imati prednost ispred Bogija
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 avg 2018, 17:33

MocMahale444 je napisao/la:Naravno da nije to udure ali opleti po Misketu ako je tako, nemoj po klubu.
Zgadio mi se vopra.
Ma slab sam na te stvari, ne možeš se tako igrati sa ljudima i sa nečijom porodicom, zavale se u kredit, kupe stan i onda im kažeš malo sam se šalio, baš dno.

A to da nas je ukopao i da nas i dalje ukopava, tu se nema šta dodati. Iako mislim da je potreban ekipi kao autoritet, ali da je nezamjenjiv? Smiješno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 avg 2018, 17:36

LjoZee je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Meni nije problem ta tuzba vec press i sve vezano za to.
Al bas na tom presu Bogi nije dao na Zelju
Ona neka sto je bila sa Dzidicem nesto pocela da je Bogi bio ugrozen on je prekinuo i rekao nije tako i nemoj to.
Onda rekao da uprava Zelje radi velike stvari da dobijaju platu preko ziro racuna da ima izvode od banke
Bili su kaznjeni ja mislim dvije plate po pola dobili plate on kaze imam to na izvodima i tako
Onaj Dzidic zinuo nije mogao vjerovat

Taj Sindikat je isao na foru da stekne popularnost preko nas jer su znali da ce svi portali prenijeti to. Oni su tad tek poceli sa radom. Samo da nije pristao na taj press vec da se borio za svoja prava mimo kamera i svega onda je ok. Inace bilo kome da se duguje ili slicno treba isplatit i ispostovati ako postoje dokazi.
To si u pravu

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 avg 2018, 17:38

Samo se njemu nije nista dugovalo nego je dobio otkaz od Kostica al hajd sad bilo pa proslo

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 14 avg 2018, 17:39

kolezeljovac je napisao/la:Sto se tice ovih koji nesto govore vezi $indikalca, Bakrač je dobar jedino s njim u tandemu, s Rodinom nikako, ko dolazi na treninge, i ko je protiv Alollona na Grbavici pazljivo gledao kako su Bakrač kao desni stoper i Rodin kao desni Bek katastrofa stajali... Ne znam je li jos neko od ovih iz foruma bio, ali mi koji smo bili u Gabeli smo vidjeli jer su isto igrali na istim pozicijama, sreca pa Gabela nije nesto aman jaka da to iskoristi. Zato ih necete vidjeti vise, Bogi ce do nove godine biti stoper, a na proljece ocekujte da Bakrac-Rodin s Odom budu novi Bogdanovic-Kosoric tandem.

Bogi je najpametniji igrac, ima apsolutni autoritet, svi ga suigraci postuju, a sam Veca kaze da je najsigurniji kad mu on igra stopera... Bogiju niko u ligi ne moze opepeliti na skok igri, pogotovo kad dolazi sa suprotne polovine... Treba istinu pogledati u oci, pa priznati da je Bogi jedan od najboljih igraca, koji je u godinama, i koji svoju manjkavost u brzini nadomjesti svojim iskustvom, fenomenalnim postavljanjem... I zna ono najbitnije za jednog stopera, a to je da u isto vrijeme dobro gleda prema lopti, a isto tako prati kretnju napadaca....
Znaci pazi genija, zakljucio je da Bakrac i Rodin ne funkcionisu dobro jer nisu dobro izgledali dok je jedan bio stoper a drugi na neprirodnoj poziciji desnog beka :rol: Npr. Engleski selektor na svjetskom je imao jedan od najboljih stoperskih tandema Stones-MAgueire, sreca nije na pripremama probao Stonesa staviti na desnog beka mogao je steci dojam vodeci se vasom logikom da oni ne funkcionisu jer sam siguran da se nijedan od njih dva ne bi snasao na desnom beku i da bi katasrofa stajali jedan sa drugim.A o ovom epu o strasnom Bogicevicu pogledaj ti samo opisa, rekao bi da je u najmanju ruku 50 nastupa za reprezentaciju upisao, to iskustvo, postavljanja, najbolji stoper koji je u godinama ali to nadomjesti iskustvom haha kao da opisuje Chielinija a ne nekog debelog kafandziju sto tu i tamo izbije neku loptu glavom dobro a na iducoj ispadne ko iz tramvaja.

A najjaci su mi ovi lbootomci ala ovaj mocmahala, cuj ne smijes nista reci presvetom Odi...dabogda taj Oda bio pet godina trener i uzeo pet titula ali realnost je da je on daleko od statusa sveca kojem se ne smije nista zamjeriti (kritika nije pljuvanje). Usutkuju kriticare a sutra da izgubi derbi i jos uveze par kikseva prvi bi mu on yebo majku a ja bi ga branio, a ovaj meni nesto kenja ovdje. Klasican mucki prevarant mahalas...
Zadnja izmjena: japa, dana/u 14 avg 2018, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 14 avg 2018, 17:41

@Muha, @Ljozee
I Odovic zna da serucka
:puke:
Odovic mi ne izgleda kao trener koji daje priliku djeci da igraju tako da ne ocekujem uskoro Sehice, Dacica, mozda u kupu. Zadnji put kad je bio trener bio je prinudjen na to jer je imao 14 igraca u rotaciji.
Ja sam davno napisao sa drugog acc da on vjerovatno igra zbog tužbe ne vjerovatno nego 100%

Samo na zadnjih par stranica, tri citata od tri razlicita nicka. Mogu li ovo pisati iskreni navijaci Zelje?

Evo od ranije nesto (nije neki od gore navedenih likova).
Treba za Zrinjski sjever i istok staviti po 20 km i da zajedno Koldzi i SDA **** majku. I savezu. Nisu nas odavno pogurali. SDA ce nam prebaciti nesto jer idu izbori. Blagostanje pravo.
Doveden je jer je Oda i samo tako su sebi mogli spasiti guzicu. Trebao je reci NE radi ljubavi prema Zelji. Svaki dan duze ostanka u klubu ovih neznalica je korak unatrag za klub.
Jesu ovo navijaci Zelje?
1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 avg 2018, 17:45

Svaka cast za trud ali to je sve jedan insan.
Maksimalno dva insana s 3-4 acc.
To nije ni 1% zato ignor i svojim tokom.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 14 avg 2018, 17:47

Samo sacekaj prvi losiji rezultat, pa ces vidjet kako ce da izgmizu jos mnogi.
1921

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 14 avg 2018, 17:55

Pošto trenutno nemam vremena brzo sam preletio preko ovih zadnjih par stranica tako da nisam "pohvatao" sve(ako sam nešto propustio, izvinjavam se), ali koliko vidim neki kritikuju Odu i izbila je kao neka "svađa" , ukoliko je mogu tako nazvati oko Bogija?
Neću govoriti o tužbi, pressici i tome, ali Bogi ne zaslužuje mjesto u klubu kakav je Željo i kraj.
Što se Ode tiče, ja lično nikada neću reći ništa protiv njega jer je to jedini trener poslije Amara s kojim smo imali i imamo igru i igramo kao Željezničar, i naravno poslije Amara najdraži mi je trener u novijoj historiji.Ali takođe ne vidim razloga da neki "nemaju" pravo napisati mišljenje o svakom segmentu ovog kluba, pa tako i o Odi, čak ako je i negativno, naravno ukoliko je taj komentar u granicama normale, bez vrijeđanja i bezobrazluka jer je Oda legenda našeg kluba.Toliko od mene.Gazimo kone sutra. :D
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 14 avg 2018, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 avg 2018, 17:59

Svako ima pravo na misljenje, da nekog voli ili ne voli svejedno. Bitno je da je Oda podrsku dobio na tekmi od citavog stadiona. Nek znaju i igraci da navijaci stoje iza Ode.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 14 avg 2018, 18:01

Ja nit pljujem niti govorim šta protiv Ode ja samo iskazujem svoje mišljenje.Ja imam svoje mišljenje i ja ga sam iskazujem svidjelo se to vama ili ne.Mislim i ja da je Bogičević dobar u ove zadnje dvije utakmice al govorim da je bolje da Bakrač igra nego on.Bogi je dobar igrač al sa godinama ga svašta sustiže Bakrač svi ste se uvjerili kakav je igrač.To je moje mišljenje.Ako mislite da mislim Odi loše i prema njegovom sastavu stvarno neznam šta bi reko.Poštujem ga kao trenera što se mene tiče nek igra 11 Bogičevića i nek ih je još 7 na klupi dok pobjeđujemo i osvajamo titule neinteresuje me ko igra tako da ako sam vas uvrijedio halalte. ;)

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 avg 2018, 18:03

Bogijeva ljubav prema Želji nije upitna, njegova igra ponekad jeste.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 41 gost.