EDIT:U salonu šifra za wi-fi bila osam osmica 88888888 danas
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hajmo to makar prepisati treningu. Ne znam. Umjesto kralja džungle kad bi letvu stavili bolje bi bilo...al aj.japa je napisao/la:I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?
Kako te nije stid neznalica to pisati?japa je napisao/la:I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?
Šta sve sebi ljudi uzimaju za pravo da pišu,e čuj zbog tužbeCevap je napisao/la:Ja sam davno napisao sa drugog acc da on vjerovatno igra zbog tužbe ne vjerovatno nego 100%.Nije on loš al nemože on igrat zbog godina ljudi ga izbacuju ko mene djeca na poligonu.Nije moguće da ga svaki trener voli zbog njegovog iskustva.Nije sve u iskustvu.Kladim se da bi Kemo odigro perfektno umjesto njega.Znači čekam dan kad pišu Bogičević okačio kopačke o klin nebi mi sretniji dan u životu svano.Sinoć sam sanjo 2-1 za nas na derbiju
Pa kralju moj postoji nesto sto se zove trening.. Ne idu za vrijeme treninga u kino gledati film vec isprobavaju kombinacijejapa je napisao/la:I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?
Stara je to šifra nema veze sa Atalantom, al dobra fora ispalaCevap je napisao/la:Ja sam davno napisao sa drugog acc da on vjerovatno igra zbog tužbe ne vjerovatno nego 100%.Nije on loš al nemože on igrat zbog godina ljudi ga izbacuju ko mene djeca na poligonu.Nije moguće da ga svaki trener voli zbog njegovog iskustva.Nije sve u iskustvu.Kladim se da bi Kemo odigro perfektno umjesto njega.Znači čekam dan kad pišu Bogičević okačio kopačke o klin nebi mi sretniji dan u životu svano.Sinoć sam sanjo 2-1 za nas na derbiju
Da, moguce da je na treninzima Ramos, steta sto na utakmicama ne prikazuje te kvalitete kojima ocigledno impresionira svakog trenera Zelje unazad nekoliko godina.UBIPITAR je napisao/la:Kako te nije stid neznalica to pisati?japa je napisao/la:I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?
Zasto sluzi trening?
Nije ti jasno kako kod svih trenera igra?!
Hahahahahaha ne vjerujem sta citam.
Pa očigledno je Ramos za sve ostale stopere.
Umij se djete,pusti se interneta.
Da, a isto tako postoje i utakmice na kojima se ipak vidi najrealnije moguce stanje.cirlo21 je napisao/la:Pa kralju moj postoji nesto sto se zove trening.. Ne idu za vrijeme treninga u kino gledati film vec isprobavaju kombinacijejapa je napisao/la:I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, pinki, voltron30 i 24 gosta.