Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Iskljuci aparatekontrasviju je napisao/la:Kjosevski - Stevanović - Rodin - Bogičević- Pavić - Blagojević - Hajdarević - Čurjurić - Veselinović - Zec - Krpić.
Vjeruj mi nisam ne znam kako sam njega ubacio, valjda brzo pisoLjoZee je napisao/la:Iskljuci aparatekontrasviju je napisao/la:Kjosevski - Stevanović - Rodin - Bogičević- Pavić - Blagojević - Hajdarević - Čurjurić - Veselinović - Zec - Krpić.
Valjda isto kao i prije, dobili su onih standardnih 1650 karata.kontrasviju je napisao/la:Zna li iko hoće li tampon zone biti iste kao i na prošlim derbijima, ili se nešto mjenja?
Dobro si ti napisao.Upravo tako ce ti i biti.kontrasviju je napisao/la:Vjeruj mi nisam ne znam kako sam njega ubacio, valjda brzo pisoLjoZee je napisao/la:Iskljuci aparatekontrasviju je napisao/la:Kjosevski - Stevanović - Rodin - Bogičević- Pavić - Blagojević - Hajdarević - Čurjurić - Veselinović - Zec - Krpić.Uglavnom mislio sam na Bakrača, ne brini, ja tri godine govorim da treba letit iz kluba
Istog sam misljenja. Po jedan gol Zajmovica, Krpica i Blagojevica. Onda mozemo i primiti jedan ili dva gola. Poceo bih u ovom sastavu:Alipasino je napisao/la:Ja bi ipak Zaima protiv pitara,pa nije mogo zaboravit igrat fudbal,a pred kraj sezone bio nam najbolji igrac.Veseli je napravio 2 krupne greske a to vidim kao rizik za derbi.Dakle Zaim jer ima puno motiva da pokaze da je ispred Veselog i vak mislim da ce isti odlucit tekmu.
Nije ih ni probao, protiv Apolona Bogicevic-Bakrac, pa Zrinjski Bogicevic-Rodin i sada opet Bogicevic-Rodin.japa je napisao/la:I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?
Bravo Ap. On ih je ubio na lavoru a i na Grbavici. Prebrz je za njihove stopere. Jos kad bi lesina dupovac igro raznjeo bi ga Zaim. Ili mozda na svjezinu da probati umjesto Veselog od 70te. Krpa ce ih polomitiAlipasino je napisao/la:Ja bi ipak Zaima protiv pitara,pa nije mogo zaboravit igrat fudbal,a pred kraj sezone bio nam najbolji igrac.Veseli je napravio 2 krupne greske a to vidim kao rizik za derbi.Dakle Zaim jer ima puno motiva da pokaze da je ispred Veselog i vak mislim da ce isti odlucit tekmu.