FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 14 avg 2018, 01:24

btw gubimo 1-3 :x :(
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 14 avg 2018, 01:26

Skontajte da nije Krčma trener nego Oda

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 avg 2018, 01:29

Dilema je Hajdar ili Šaban... U principu, da je bilo k'o drugi trener, bio bih uvjeren da će Hajdarević početi ovaj derbi, al' pošto Odović gaji tehniku i kombinatoriku na sredini terena, onda bih prije očekivao Anela, mada meni je Haris bolji igrač od njega u bilo kojoj varijanti.

Što se tiče lijevog krila, definitivno Veseli prije svih, u današnji vakat mislim da je stvarno premija imati na krilu igrača koji ima izuzetnu kontrolu lopte plus je poprilično dobar tehničar (a i brzina je tu, barem za naše uslove). Meni se kod Veselog strašno sviđa što je jak na lopti, baš mu je teško uzeti loptu bez faula, pa čak je i u onim utakmicama protiv Apollona to pokazao. Ok, primili smo dva gola u ovoj sezoni čisto na njegovu nesmotrenost, al' jbg dešava se.

A eto sad svi vidite ono o čemu sam pisao nedavno, imamo tu širinu u kadru, neću biti prepotentan i reći da imamo po dva odlična igrača na svakoj poziciji, al' definitivno imamu tu raznovrsnost u kadru, gdje trener može birati koja mu vrsta igrača treba za koju utakmicu. Na njemu je da izabere idealnu postavu i da svi igrači dišu jedni za druge.

PS: Oda, nemoj zaboraviti, derbi se ne dobija ljepotom, tehnikom ili kombinatorikom. Derbi se dobija taktikom i mudima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 14 avg 2018, 01:43

Kjosevski - Stevanović - Rodin - Bogičević - Pavić - Blagojević - Hajdarević - Čurjurić - Veselinović - Zec - Krpić.
1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 avg 2018, 01:44

kontrasviju je napisao/la:Kjosevski - Stevanović - Rodin - Bogičević- Pavić - Blagojević - Hajdarević - Čurjurić - Veselinović - Zec - Krpić.
Iskljuci aparate
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 14 avg 2018, 01:54

LjoZee je napisao/la:
kontrasviju je napisao/la:Kjosevski - Stevanović - Rodin - Bogičević- Pavić - Blagojević - Hajdarević - Čurjurić - Veselinović - Zec - Krpić.
Iskljuci aparate
Vjeruj mi nisam ne znam kako sam njega ubacio, valjda brzo piso :shock: Uglavnom mislio sam na Bakrača, ne brini, ja tri godine govorim da treba letit iz kluba :D
1921

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 14 avg 2018, 01:56

Zna li iko hoće li tampon zone biti iste kao i na prošlim derbijima, ili se nešto mjenja?
1921

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 avg 2018, 02:00

kontrasviju je napisao/la:Zna li iko hoće li tampon zone biti iste kao i na prošlim derbijima, ili se nešto mjenja?
Valjda isto kao i prije, dobili su onih standardnih 1650 karata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Choose
Kontakt:

Post Postao/la Choose » 14 avg 2018, 02:03

kontrasviju je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Iskljuci aparate
Vjeruj mi nisam ne znam kako sam njega ubacio, valjda brzo piso :shock: Uglavnom mislio sam na Bakrača, ne brini, ja tri godine govorim da treba letit iz kluba :D
Dobro si ti napisao.Upravo tako ce ti i biti.

Na nasu zalost,a Bogijevu radost.
Voli Bog Zelju svog

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 avg 2018, 11:24

Odovic je sve objasnio na pressu. Rotiranjem Sabana i hajdara obojica ostaju svjezi, a bakrac ne igra iz razloga sto Oda misli da stoperska kombinacija Rodin-Bakrac jednostavno nije dobra.
Tu se vracamo na cinjenicu da svaki trener voli Bogija zbog njegovog autoriteta i “komandovanja” odbranom. Da se ne lazemo, ja takodjer mislim da mu je vrijeme da ide ali isto tako mislim sa je zadnje 2 odigrao besprijekorno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 avg 2018, 11:32

Fazon imamo 4 stopera, ali cemo koristiti samo 2. Recite onda Bogicevicu, ako vec mora igrati, da se ne igra ispred naseg 16-terca ukopavajuci druge i da ne dodaje protivniku loptu bespotrebno.

honiljoze1921
Kontakt:

Post Postao/la honiljoze1921 » 14 avg 2018, 11:33

Kod pitara nema Šišića 90% što je dosta dobra vijest, a možda i loša iz razloga što Hebibović neće igrati beka.
Nadam se da hoće :D :D :D

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 avg 2018, 11:35

Bogi kralj džungle je jedina nada da izvučemo pozitivan rezultat, i pod tim mislim izbjegavanje nekog blamiranja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 avg 2018, 12:47

Ja bi ipak Zaima protiv pitara,pa nije mogo zaboravit igrat fudbal,a pred kraj sezone bio nam najbolji igrac.Veseli je napravio 2 krupne greske a to vidim kao rizik za derbi.Dakle Zaim jer ima puno motiva da pokaze da je ispred Veselog i vak mislim da ce isti odlucit tekmu.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 14 avg 2018, 13:00

I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 14 avg 2018, 13:06

Bogicevic u najboljim godinama je bio odron, a nama i dalje glavni odbranbeni igrac

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 14 avg 2018, 13:07

Alipasino je napisao/la:Ja bi ipak Zaima protiv pitara,pa nije mogo zaboravit igrat fudbal,a pred kraj sezone bio nam najbolji igrac.Veseli je napravio 2 krupne greske a to vidim kao rizik za derbi.Dakle Zaim jer ima puno motiva da pokaze da je ispred Veselog i vak mislim da ce isti odlucit tekmu.
Istog sam misljenja. Po jedan gol Zajmovica, Krpica i Blagojevica. Onda mozemo i primiti jedan ili dva gola. Poceo bih u ovom sastavu:
Kjosevski
Stevanovic - Rodin - Bogicevic (on izgleda mora igrati) - Pavic
Sabanadzovic - Blagojevic
Ivan
Zec - Krpic - Zajmovic

Sa klupe uvesti Hajdarevica umjesto Sabana, Jazvica umjesto Zajmovica i konacno bih dao koju minutu Osmankovicu, a odmorio malo Bogicevica. Kemo je svaki derbi odlicno odigrao.
Odovic mi ne izgleda kao trener koji daje priliku djeci da igraju tako da ne ocekujem uskoro Sehice, Dacica, mozda u kupu. Zadnji put kad je bio trener bio je prinudjen na to jer je imao 14 igraca u rotaciji. Nase juniore u prvi tim ubacio je Adzem u prvom dijelu te sezone.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 avg 2018, 13:08

japa je napisao/la:I Odovic zna da serucka, pa u koliko je to utakmica probao Rodina i Bakraca pa da zna da nefunkcionisu dobro? Najjaca je ovako kad treneri imaju neke svoje miljenike pa ce njihovim konkurentima u ekipi naci svaku mogucu manu i traziti svaku gresku kako bi imali alibi za igranje svog miljenika. Nije mi jasno kako je to kod svakog trenera Zelje slucaj da ovaj raspad od Bogicevica igra uvijek, eto ok ova dva nisu funkcionisali jednu tekmu dobro ali yebeni Bogicevic nije Chielini vec takodjer igrac sa mali milion nedostataka koje protivnik veoma lako moze da eksploatise ako zna, sta to on stoper svjetske klase pa ova dva nemaju pravo da jednu tekmu ne djeluju dobro. Uostalom otkad je on trener njih dvojica i nisu igrali skupa pa ne znam kako je mogao znati da ne fukncionisu dobro?
Nije ih ni probao, protiv Apolona Bogicevic-Bakrac, pa Zrinjski Bogicevic-Rodin i sada opet Bogicevic-Rodin.
Samo na treningu je mogao probati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 avg 2018, 13:09

Ili ovaj fakat mora igrati nakon one tuzbe ili mi coravi pa ne vidimo da je Ramos.

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 14 avg 2018, 13:19

Alipasino je napisao/la:Ja bi ipak Zaima protiv pitara,pa nije mogo zaboravit igrat fudbal,a pred kraj sezone bio nam najbolji igrac.Veseli je napravio 2 krupne greske a to vidim kao rizik za derbi.Dakle Zaim jer ima puno motiva da pokaze da je ispred Veselog i vak mislim da ce isti odlucit tekmu.
Bravo Ap. On ih je ubio na lavoru a i na Grbavici. Prebrz je za njihove stopere. Jos kad bi lesina dupovac igro raznjeo bi ga Zaim. Ili mozda na svjezinu da probati umjesto Veselog od 70te. Krpa ce ih polomiti :urnebes:
Samo borbeno i jako derbi je derbi pa sta bude. Nadam se da je Hajdarevic u prvih 11 jer dobro trci na sredini. Hoce li se osmica zavijoriti na zastavi???? :urnebes: :rol:
ŽELJEZNIČAR 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 9 gostiju.