PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Probisvjet
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2016, 08:20

coelho41 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Titule osvaja ko je naucio? :zviz: Sta ovo znaci za vas?
Da smo sirotinja i nemamo para.

Kasno je momci, lahka vam noć bila...do sljedećeg pisanja.
slika
:wave:
Sto se Dino nije utrpao?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 maj 2016, 10:37

Sloboda z*uzi i Zelju i Sarajevo,natrpa ih rutinski a uz to nece Evropu igrati i oni ovdje nesto podjebavaju.Suti ba,pocni pricu o ratu,kako je rat kriv sto niste izasli u Evropu.Smecari jedni.Ovaj iz Prijedora se javlja,a njegov klub ispao ahahahahhaahh majko moja ,,,Travnicani pisu,mrs na drvo majmune jedan ahahahhhhhahahahahhhahah

Bravo Zrinjskom i Sirokom.Bravo Slobodi i Radniku.
Zao mi je jedino Borca,steta za onakav klub i navijace. ;) Al hajd bar ce Manijaci mirno spavati ahahahaha

edit:

http://tuzlanski . ba/carsija/na-prvoj-donatorskoj-veceri-za-fk-sloboda-prikupljeno-oko-130-000-km-foto/

Malo je ovo,Rodjeni u sat vremena vise skupe,,i to kad hoce felge mjenjat na busu ahahahh
!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 19 maj 2016, 10:52

bambus je napisao/la:Sloboda z*uzi i Zelju i Sarajevo,natrpa ih rutinski a uz to nece Evropu igrati i oni ovdje nesto podjebavaju.Suti ba,pocni pricu o ratu,kako je rat kriv sto niste izasli u Evropu.Smecari jedni.Ovaj iz Prijedora se javlja,a njegov klub ispao ahahahahhaahh majko moja ,,,Travnicani pisu,mrs na drvo majmune jedan ahahahhhhhahahahahhhahah

Zao mi je jedino Borca,steta za onakav klub i navijace. ;) Al hajd bar ce Manijaci mirno spavati ahahahaha

edit:

http://tuzlanski . ba/carsija/na-prvoj-donatorskoj-veceri-za-fk-sloboda-prikupljeno-oko-130-000-km-foto/

Malo je ovo,Rodjeni u sat vremena vise skupe,,i to kad hoce felge mjenjat na busu ahahahh
Yebu vas svi ovdje jer ste prali na ruke mjesecima, te dupla kruna, te KOEEE PRVIII, pa onda pjesmice fukara itd itd.. A na kraju ostali najnetrofejniji klub u drzavi.. :guz:

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 19 maj 2016, 11:03

bambus je napisao/la:Sloboda z*uzi i Zelju i Sarajevo,natrpa ih rutinski a uz to nece Evropu igrati i oni ovdje nesto podjebavaju.Suti ba,pocni pricu o ratu,kako je rat kriv sto niste izasli u Evropu.Smecari jedni.Ovaj iz Prijedora se javlja,a njegov klub ispao ahahahahhaahh majko moja ,,,Travnicani pisu,mrs na drvo majmune jedan ahahahhhhhahahahahhhahah

edit:

Sampioni prve federalne lige,tim kojem je najuspjesnija sezona ona u kojoj nisu osvojilo nista,jedini uspjeh ove sezone vam je pobjeda protiv sarajevski klubova,cestitam.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2016, 11:04

gle ovih delegata, frajer je iz Zenice

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 maj 2016, 11:15

ahaahhahahahhhhhhhhhhahahaahahahahaha pacijenti,kao sto sam i napisao ahahahaahahaah
!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 19 maj 2016, 11:26

edit:

Cestitke Upravi tvog kluba na poslu koji fantasticno obavljaju, nadam se da ce nastaviti u ovom tempu. :kafa:
Ovi ako ne znaju, ja znam za koga navijas. Zato mi je jos smijesniji ovaj tvoj post. :kafa:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 maj 2016, 11:34

Thetraphak1921 je napisao/la:
Cestitke Upravi tvog kluba na poslu koji fantasticno obavljaju, nadam se da ce nastaviti u ovom tempu. :kafa:
Ovi ako ne znaju, ja znam za koga navijas. Zato mi je jos smijesniji ovaj tvoj post. :kafa:
Bar ne obecavaju Evropu i ne skupljaju pare za stolice ahhaha Pa bolan ljude ste naguzili,skupili pare a od Evrope nema nista..A jaaaaaa,nema vise Osima.. :lol: :lol:
!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 19 maj 2016, 11:40

bambus je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:
Bar ne obecavaju Evropu i ne skupljaju pare za stolice ahhaha Pa bolan ljude ste naguzili,skupili pare a od Evrope nema nista..A jaaaaaa,nema vise Osima.. :lol: :lol:
Pa kakve veze sto od Europe nema nista? Akcija je pokrenuta na forumu Manijaka i nazvana tako kako jeste, najvaznija stvar je da ce se nama obezbijediti bolji uslovi i ka tome se tezi. Europe ce biti slijedece godine, pa one tamo, etc. Isto kao sto je bilo prethodne, a i prije dvije sezone, dok Osima nije bilo tu.
A ti fino nabij fantomku na glavu, vici "Jedan clan, jedan glas", i nastavi pametovati preko foruma i truditi se na neki nacin isprovocirati klubove koji, za razliku od tvoga, godinama imaju i neki uspjeh. Nemoj me samo tjerati da te udaram ispod pojasa, a klub ti je u takvoj situaciji da mogu.

Ma ustvari, kljuc u bravu i fuzirajte se sa Borcem.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2016, 11:45

Hoce li Zeljescar sada vracati one stolice ili pare?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 maj 2016, 11:51

Thetraphak1921 je napisao/la: Pa kakve veze sto od Europe nema nista? Akcija je pokrenuta na forumu Manijaka i nazvana tako kako jeste, najvaznija stvar je da ce se nama obezbijediti bolji uslovi i ka tome se tezi. Europe ce biti slijedece godine, pa one tamo, etc. Isto kao sto je bilo prethodne, a i prije dvije sezone, dok Osima nije bilo tu.
A ti fino nabij fantomku na glavu, vici "Jedan clan, jedan glas", i nastavi pametovati preko foruma i truditi se na neki nacin isprovocirati klubove koji, za razliku od tvoga, godinama imaju i neki uspjeh. Nemoj me samo tjerati da te udaram ispod pojasa, a klub ti je u takvoj situaciji da mogu.

Daj barem vratite taksistima pare,ljudi uplatili vidjeli da placete hahaha Nemaju ba ni oni,poskupilo gorivo ahahaha
Mi smo bili spremni pomoci sa stolicama,al vidim vi necete haahahha Jos smo vas naguzili i haj cao Evropa haha Koliko god da je klub los i koliko god da je pred gasenjem mi smo vam evropu sjebali ahahahahh

Slobodno udaraj,skupit cemo i mi pare pa kupovat utakmice,penale i igrace. :lol: A uvijek udarate ispod pojasa,al nozem. ;)
!

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 19 maj 2016, 11:58

bambus je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la: Pa kakve veze sto od Europe nema nista? Akcija je pokrenuta na forumu Manijaka i nazvana tako kako jeste, najvaznija stvar je da ce se nama obezbijediti bolji uslovi i ka tome se tezi. Europe ce biti slijedece godine, pa one tamo, etc. Isto kao sto je bilo prethodne, a i prije dvije sezone, dok Osima nije bilo tu.

Daj barem vratite taksistima pare,ljudi uplatili vidjeli da placete hahaha Nemaju ba ni oni,poskupilo gorivo ahahaha
Mi smo bili spremni pomoci sa stolicama,al vidim vi necete haahahha Jos smo vas naguzili i haj cao Evropa haha Koliko god da je klub los i koliko god da je pred gasenjem mi smo vam evropu sjebali ahahahahh

Slobodno udaraj,skupit cemo i mi pare pa kupovat utakmice,penale i igrace. :lol: A uvijek udarate ispod pojasa,al nozem. ;)

hahahahaha najluđi si hahahahha :urnebes: hehehehheheh pratiš raju po fejsbuku pa pričaš da si ih prebio hhahahaha hehehe hahahahaha ispašćete u drugu ligu jer niste platili glavašu i adiloviću hahahah hehehe hahah hehehe
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 maj 2016, 11:59

Probisvjet je napisao/la:Hoce li Zeljescar sada vracati one stolice ili pare?
Dodi u glavni grad iz te svoje vukojebine, vrlo radu cu te prošetati po Grbavici.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 maj 2016, 12:01

newborn je napisao/la:
hahahahaha najluđi si hahahahha :urnebes: hehehehheheh pratiš raju po fejsbuku pa pričaš da si ih prebio hhahahaha hehehe hahahahaha ispašćete u drugu ligu jer niste platili glavašu i adiloviću hahahah hehehe hahah hehehe
hahahhhahahhhhaah pa to si ti ahahahhahaa Pa dje si Cero oko moje hahahaahahahahahahhahhaah
!

Vlado555
Kontakt:

Post Postao/la Vlado555 » 19 maj 2016, 12:01

amazon je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Hoce li Zeljescar sada vracati one stolice ili pare?
Dodi u glavni grad iz te svoje vukojebine, vrlo radu cu te prošetati po Grbavici.
Svijet završava ovve godine..što bi ih vracali dogodine europa 100%

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 19 maj 2016, 12:04

bambus je napisao/la:
newborn je napisao/la:
hahahhhahahhhhaah pa to si ti ahahahhahaa Pa dje si Cero oko moje hahahaahahahahahahhahhaah
hahah hehe hahah hehe e moj Emire nikad do pameti doći nećeš...
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 19 maj 2016, 12:07

newborn je napisao/la:
hahah hehe hahah hehe e moj Emire nikad do pameti doći nećeš...
Ma kakva pamet,cim na ovom forumu pisem od pameti nista hahahaahaahaha

:geek: :geek: :geek:
!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 19 maj 2016, 12:10

bambus je napisao/la:

Niste nas vi naguzili za Europu, nego prva polusezona ali ako ti je to jedina satisfakcija i jedini uspjeh voljenog kluba, halal ti bilo. Vi ste nam je upropastili. Ostat cete, valjda, upamceni po tome. Moci cete djeci za dvadeset godina pricati kako je nekad i negdje postojao jedan Celik, koji je Zelji upropastio Europu.
Krompir zasadite na Bilinom, bar cete imati neke koristi. Zivjeli Adilovici. :salut:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 19 maj 2016, 12:10

Koliko "hahahahah" u gotovo svakom komentaru, k'o da me neko dodao u vajber grupu "Svi mi koji volimo Džalu". :kafa:
Samo Saraj'vo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 maj 2016, 12:11

Može se kad se hoće. Stolice i ograde postavljene, tribina urađena za nekoliko dana.
Bravo Kalesijo, bravo načelniče. :bih:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sve-se-m ... ana/194909
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.