Sto se Dino nije utrpao?coelho41 je napisao/la:Da smo sirotinja i nemamo para.joker90 je napisao/la:Titule osvaja ko je naucio?Sta ovo znaci za vas?
Kasno je momci, lahka vam noć bila...do sljedećeg pisanja.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sloboda z*uzi i Zelju i Sarajevo,natrpa ih rutinski a uz to nece Evropu igrati i oni ovdje nesto podjebavaju.Suti ba,pocni pricu o ratu,kako je rat kriv sto niste izasli u Evropu.Smecari jedni.Ovaj iz Prijedora se javlja,a njegov klub ispao ahahahahhaahh majko moja ,,,Travnicani pisu,mrs na drvo majmune jedan ahahahhhhhahahahahhhahah
Bravo Zrinjskom i Sirokom.Bravo Slobodi i Radniku.
Zao mi je jedino Borca,steta za onakav klub i navijace.
Al hajd bar ce Manijaci mirno spavati ahahahaha
edit:
http://tuzlanski . ba/carsija/na-prvoj-donatorskoj-veceri-za-fk-sloboda-prikupljeno-oko-130-000-km-foto/
Malo je ovo,Rodjeni u sat vremena vise skupe,,i to kad hoce felge mjenjat na busu ahahahh
Zao mi je jedino Borca,steta za onakav klub i navijace.

edit:
http://tuzlanski . ba/carsija/na-prvoj-donatorskoj-veceri-za-fk-sloboda-prikupljeno-oko-130-000-km-foto/
Malo je ovo,Rodjeni u sat vremena vise skupe,,i to kad hoce felge mjenjat na busu ahahahh
!
Yebu vas svi ovdje jer ste prali na ruke mjesecima, te dupla kruna, te KOEEE PRVIII, pa onda pjesmice fukara itd itd.. A na kraju ostali najnetrofejniji klub u drzavi..bambus je napisao/la:Sloboda z*uzi i Zelju i Sarajevo,natrpa ih rutinski a uz to nece Evropu igrati i oni ovdje nesto podjebavaju.Suti ba,pocni pricu o ratu,kako je rat kriv sto niste izasli u Evropu.Smecari jedni.Ovaj iz Prijedora se javlja,a njegov klub ispao ahahahahhaahh majko moja ,,,Travnicani pisu,mrs na drvo majmune jedan ahahahhhhhahahahahhhahah
Zao mi je jedino Borca,steta za onakav klub i navijace.Al hajd bar ce Manijaci mirno spavati ahahahaha
edit:

-
- Kontakt:
Sampioni prve federalne lige,tim kojem je najuspjesnija sezona ona u kojoj nisu osvojilo nista,jedini uspjeh ove sezone vam je pobjeda protiv sarajevski klubova,cestitam.bambus je napisao/la:Sloboda z*uzi i Zelju i Sarajevo,natrpa ih rutinski a uz to nece Evropu igrati i oni ovdje nesto podjebavaju.Suti ba,pocni pricu o ratu,kako je rat kriv sto niste izasli u Evropu.Smecari jedni.Ovaj iz Prijedora se javlja,a njegov klub ispao ahahahahhaahh majko moja ,,,Travnicani pisu,mrs na drvo majmune jedan ahahahhhhhahahahahhhahah
Zao mi je jedino Borca,steta za onakav klub i navijace.Al hajd bar ce Manijaci mirno spavati ahahahaha
edit:
gle ovih delegata, frajer je iz Zenice
ahaahhahahahhhhhhhhhhahahaahahahahaha pacijenti,kao sto sam i napisao ahahahaahahaah
!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Cestitke Upravi tvog kluba na poslu koji fantasticno obavljaju, nadam se da ce nastaviti u ovom tempu.bambus je napisao/la:Sloboda z*uzi i Zelju i Sarajevo,natrpa ih rutinski a uz to nece Evropu igrati i oni ovdje nesto podjebavaju.Suti ba,pocni pricu o ratu,kako je rat kriv sto niste izasli u Evropu.Smecari jedni.Ovaj iz Prijedora se javlja,a njegov klub ispao ahahahahhaahh majko moja ,,,Travnicani pisu,mrs na drvo majmune jedan ahahahhhhhahahahahhhahah
edit:

Ovi ako ne znaju, ja znam za koga navijas. Zato mi je jos smijesniji ovaj tvoj post.

Bar ne obecavaju Evropu i ne skupljaju pare za stolice ahhaha Pa bolan ljude ste naguzili,skupili pare a od Evrope nema nista..A jaaaaaa,nema vise Osima..Thetraphak1921 je napisao/la:
Cestitke Upravi tvog kluba na poslu koji fantasticno obavljaju, nadam se da ce nastaviti u ovom tempu.![]()
Ovi ako ne znaju, ja znam za koga navijas. Zato mi je jos smijesniji ovaj tvoj post.

!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pa kakve veze sto od Europe nema nista? Akcija je pokrenuta na forumu Manijaka i nazvana tako kako jeste, najvaznija stvar je da ce se nama obezbijediti bolji uslovi i ka tome se tezi. Europe ce biti slijedece godine, pa one tamo, etc. Isto kao sto je bilo prethodne, a i prije dvije sezone, dok Osima nije bilo tu.bambus je napisao/la:Bar ne obecavaju Evropu i ne skupljaju pare za stolice ahhaha Pa bolan ljude ste naguzili,skupili pare a od Evrope nema nista..A jaaaaaa,nema vise Osima..Thetraphak1921 je napisao/la:
Cestitke Upravi tvog kluba na poslu koji fantasticno obavljaju, nadam se da ce nastaviti u ovom tempu.![]()
Ovi ako ne znaju, ja znam za koga navijas. Zato mi je jos smijesniji ovaj tvoj post.![]()
A ti fino nabij fantomku na glavu, vici "Jedan clan, jedan glas", i nastavi pametovati preko foruma i truditi se na neki nacin isprovocirati klubove koji, za razliku od tvoga, godinama imaju i neki uspjeh. Nemoj me samo tjerati da te udaram ispod pojasa, a klub ti je u takvoj situaciji da mogu.
Ma ustvari, kljuc u bravu i fuzirajte se sa Borcem.
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce li Zeljescar sada vracati one stolice ili pare?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Daj barem vratite taksistima pare,ljudi uplatili vidjeli da placete hahaha Nemaju ba ni oni,poskupilo gorivo ahahahaThetraphak1921 je napisao/la: Pa kakve veze sto od Europe nema nista? Akcija je pokrenuta na forumu Manijaka i nazvana tako kako jeste, najvaznija stvar je da ce se nama obezbijediti bolji uslovi i ka tome se tezi. Europe ce biti slijedece godine, pa one tamo, etc. Isto kao sto je bilo prethodne, a i prije dvije sezone, dok Osima nije bilo tu.
A ti fino nabij fantomku na glavu, vici "Jedan clan, jedan glas", i nastavi pametovati preko foruma i truditi se na neki nacin isprovocirati klubove koji, za razliku od tvoga, godinama imaju i neki uspjeh. Nemoj me samo tjerati da te udaram ispod pojasa, a klub ti je u takvoj situaciji da mogu.
Mi smo bili spremni pomoci sa stolicama,al vidim vi necete haahahha Jos smo vas naguzili i haj cao Evropa haha Koliko god da je klub los i koliko god da je pred gasenjem mi smo vam evropu sjebali ahahahahh
Slobodno udaraj,skupit cemo i mi pare pa kupovat utakmice,penale i igrace.

!
bambus je napisao/la:Daj barem vratite taksistima pare,ljudi uplatili vidjeli da placete hahaha Nemaju ba ni oni,poskupilo gorivo ahahahaThetraphak1921 je napisao/la: Pa kakve veze sto od Europe nema nista? Akcija je pokrenuta na forumu Manijaka i nazvana tako kako jeste, najvaznija stvar je da ce se nama obezbijediti bolji uslovi i ka tome se tezi. Europe ce biti slijedece godine, pa one tamo, etc. Isto kao sto je bilo prethodne, a i prije dvije sezone, dok Osima nije bilo tu.
Mi smo bili spremni pomoci sa stolicama,al vidim vi necete haahahha Jos smo vas naguzili i haj cao Evropa haha Koliko god da je klub los i koliko god da je pred gasenjem mi smo vam evropu sjebali ahahahahh
Slobodno udaraj,skupit cemo i mi pare pa kupovat utakmice,penale i igrace.A uvijek udarate ispod pojasa,al nozem.
hahahahaha najluđi si hahahahha

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- amazon
- Kontakt:
Dodi u glavni grad iz te svoje vukojebine, vrlo radu cu te prošetati po Grbavici.Probisvjet je napisao/la:Hoce li Zeljescar sada vracati one stolice ili pare?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
hahahhhahahhhhaah pa to si ti ahahahhahaa Pa dje si Cero oko moje hahahaahahahahahahhahhaahnewborn je napisao/la:
hahahahaha najluđi si hahahahhahehehehheheh pratiš raju po fejsbuku pa pričaš da si ih prebio hhahahaha hehehe hahahahaha ispašćete u drugu ligu jer niste platili glavašu i adiloviću hahahah hehehe hahah hehehe
!
Svijet završava ovve godine..što bi ih vracali dogodine europa 100%amazon je napisao/la:Dodi u glavni grad iz te svoje vukojebine, vrlo radu cu te prošetati po Grbavici.Probisvjet je napisao/la:Hoce li Zeljescar sada vracati one stolice ili pare?
hahah hehe hahah hehe e moj Emire nikad do pameti doći nećeš...bambus je napisao/la:hahahhhahahhhhaah pa to si ti ahahahhahaa Pa dje si Cero oko moje hahahaahahahahahahhahhaahnewborn je napisao/la:
hahahahaha najluđi si hahahahhahehehehheheh pratiš raju po fejsbuku pa pričaš da si ih prebio hhahahaha hehehe hahahahaha ispašćete u drugu ligu jer niste platili glavašu i adiloviću hahahah hehehe hahah hehehe
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Ma kakva pamet,cim na ovom forumu pisem od pameti nista hahahaahaahahanewborn je napisao/la:
hahah hehe hahah hehe e moj Emire nikad do pameti doći nećeš...

!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Niste nas vi naguzili za Europu, nego prva polusezona ali ako ti je to jedina satisfakcija i jedini uspjeh voljenog kluba, halal ti bilo. Vi ste nam je upropastili. Ostat cete, valjda, upamceni po tome. Moci cete djeci za dvadeset godina pricati kako je nekad i negdje postojao jedan Celik, koji je Zelji upropastio Europu.bambus je napisao/la:Daj barem vratite taksistima pare,ljudi uplatili vidjeli da placete hahaha Nemaju ba ni oni,poskupilo gorivo ahahahaThetraphak1921 je napisao/la: Pa kakve veze sto od Europe nema nista? Akcija je pokrenuta na forumu Manijaka i nazvana tako kako jeste, najvaznija stvar je da ce se nama obezbijediti bolji uslovi i ka tome se tezi. Europe ce biti slijedece godine, pa one tamo, etc. Isto kao sto je bilo prethodne, a i prije dvije sezone, dok Osima nije bilo tu.
Slobodno udaraj,skupit cemo i mi pare pa kupovat utakmice,penale i igrace.A uvijek udarate ispod pojasa,al nozem.
Krompir zasadite na Bilinom, bar cete imati neke koristi. Zivjeli Adilovici.

- PitarBordo
- Kontakt:
Koliko "hahahahah" u gotovo svakom komentaru, k'o da me neko dodao u vajber grupu "Svi mi koji volimo Džalu". 

Samo Saraj'vo.
Može se kad se hoće. Stolice i ograde postavljene, tribina urađena za nekoliko dana.
Bravo Kalesijo, bravo načelniče.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sve-se-m ... ana/194909
Bravo Kalesijo, bravo načelniče.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sve-se-m ... ana/194909
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.