Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

king1000
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la king1000 » 18 feb 2011, 10:49

king1000 je napisao/la:Jučer nijedan udarac nismo uputili u okvir gola :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: sve polovnjeke imamo u timu aurelio,maxi,lucas,poulsen,ngog,jovanović,cole-samo uzima pare :evil: ,kyrgiakos sve njih pod hitno treba prodati i dovesti na ljeto zamjene koje zaslužuju da igraju za NAJVEĆI KLUB :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:
Još sam zaboravio dodati polovnjaka bolje da ih nenavađam jer bi to bio skoro pa cijeli tim :evil: :evil: :evil:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 feb 2011, 11:51

osgood je napisao/la:
asylum je napisao/la: Mini Rodrigez , Kajt , N gol i Lukas Lejla nisu igrali otkako znam za njih.
Ne znam za ostale, ali izjaviti da Kuyt nije odigrao kako treba utakmice je presmiješna izjava :lol:
Trebao bi ti pratiti neke druge sportove, ovaj ti očito nije legao kako treba :roll:
kuyt je bio grozan juce u paru sa ngogom cak gori i od francuza. propustio je najbolju sansu za nas... mislim da je u toj prilici cak i promasio loptu. al treba uzeti u obzir dvije stvari prva je da smo bili oslabljeni a druga je sto taj domaci teren, navijaci i europa liga(na koju se cesi mogu nafurati) sparti dao vjetar u leđa...
ja ne bi bas rekao da je kenny gori od roy... ustvari to ne bi rekao ni u najluđim snovima jer sa royom bi mi ispali iz engleske lige sasvim sigurno. ako se uveze jos jedna utakmica bez pobjede mislim da ce doci onaj dan sto sam ga ja davno najavio kad ce poceti da pljuju i dalglisha... jer sta bosanac zna sta znaci biti legenda i sta je postovanje, kod nas se ne cijene nase legende a ne da nego cijeni tamo nekog škota... mnogo je to za ocekivati :mrgreen:
You are someone else I am still right here

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 18 feb 2011, 12:04

fera je napisao/la:
osgood je napisao/la:
asylum je napisao/la: Mini Rodrigez , Kajt , N gol i Lukas Lejla nisu igrali otkako znam za njih.
Ne znam za ostale, ali izjaviti da Kuyt nije odigrao kako treba utakmice je presmiješna izjava :lol:
Trebao bi ti pratiti neke druge sportove, ovaj ti očito nije legao kako treba :roll:
kuyt je bio grozan juce u paru sa ngogom cak gori i od francuza. propustio je najbolju sansu za nas... mislim da je u toj prilici cak i promasio loptu. al treba uzeti u obzir dvije stvari prva je da smo bili oslabljeni a druga je sto taj domaci teren, navijaci i europa liga(na koju se cesi mogu nafurati) sparti dao vjetar u leđa...
ja ne bi bas rekao da je kenny gori od roy... ustvari to ne bi rekao ni u najluđim snovima jer sa royom bi mi ispali iz engleske lige sasvim sigurno. ako se uveze jos jedna utakmica bez pobjede mislim da ce doci onaj dan sto sam ga ja davno najavio kad ce poceti da pljuju i dalglisha... jer sta bosanac zna sta znaci biti legenda i sta je postovanje, kod nas se ne cijene nase legende a ne da nego cijeni tamo nekog škota... mnogo je to za ocekivati :mrgreen:
ma svi mogu imatilošu tekmu, pa čak i dvije u nizu, ali osporavati Kuyta koji je jedan od najborbenijih igrača je, u najmanju ruku, bezze

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 feb 2011, 12:10

ja licno nikog ne osporavam. svi moji komentari nakon utakmice ili za vrijeme utakmice su zasnovani na stvarima koje sam vidio na terenu. ja sam prvi kuyta branio vise puta kad je bio prozivan. i sad mislim da je samo losa utakmica u pitanju i ne bi ga nikad stavio u isti koš sa maxijem i kompanijom.
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 feb 2011, 12:52

Kajt je jucer odigrao ispod svakog nivoa, nisam njegov ljubitelj ali opet sam svjstan da je njegov trud dosta doprinjeo nasem timu ali moramo biti realni i reci da bi tu neki tehnicki dobro potkovan,kreativan i brz igrac mnogo bolje legao.. Kuyta ne prodavati ionako ne mozemo za njega uzet 5-6 miliona, ostavit ga za klupe da imamo dobru klupu on je u godinama nebi se ljutio ja mislim..

Isto na Lucasovo mjesto DM bi trebao doci neki igrac bas za tu poziciju a Lucasa niposto ne prodavati jer on moze odlicno odigrati i na DM i CM pa kad Gerrad ili Meireles budu ozljedjeni ili suspendovani opet imamo solidno rjesenje na tim pozicijama.. I kuyt i lucas su bespostedni borci i bore se za klub vise nego ostali zato ih treba zadrzati..

Ovu ostalu gamad treba prodati jer su u godinama a i samo smrde po terenu Maxi(3m), Jovanovic(6m), J.Cole(7m), Poulsen(2m), Kirgijakos(2m), Aurelio(2m) Od prodaje ovih igraca mozemo dobiti minimalno 20 miliona jos ce nam njihove sedmicne plate otvoriti mogucnost da placamo neke nove 2je zvijezde.. Sljedece sezone imamo prinovu iz akademije 2-3 igraca umjesto ovih starih smradonja i et ga novi pocetak.. A do ljeta sve je u kingovim rukama, nadam se da ce izvuci maximum iz ovoga sto imamo..

Najezim se kad mi neko spomene da trebamo dovest neke polovnjake tipa Niku Krajncara koji nije nista bolji od Jovanovica.. Bolje izvalit 20tak miliona i dovest Hazarda koji je perspektivan ili Ardu Turana a ne neke tamo totenhemove rezerve.. Sad ce Dirk reci da sam nacionalista jer sam rekao da je Niko polovnjak :lol:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 feb 2011, 13:16

fera je napisao/la:
osgood je napisao/la:
mislio sam samo na utakmicu, o igri, zamjenama koje je izvrsio King Kenny, ono je za mene bila katastrofa, a king je legenda, ali kad uradi nesto lose to cu i reci, pa necu valjda ko neki kriviti lukasa sto Gerrard igra lose, jer je Gerrard legenda :roll:

svi mi postujemo Kinga, a to dokazuju i komentari nakon utakmice, da je Roy na klupi, ne mogu ni zamisliti sta bi sve napisali o njemu :)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 18 feb 2011, 13:24

Red Assassin je napisao/la:Kajt je jucer odigrao ispod svakog nivoa, nisam njegov ljubitelj ali opet sam svjstan da je njegov trud dosta doprinjeo nasem timu ali moramo biti realni i reci da bi tu neki tehnicki dobro potkovan,kreativan i brz igrac mnogo bolje legao.. Kuyta ne prodavati ionako ne mozemo za njega uzet 5-6 miliona, ostavit ga za klupe da imamo dobru klupu on je u godinama nebi se ljutio ja mislim..

Isto na Lucasovo mjesto DM bi trebao doci neki igrac bas za tu poziciju a Lucasa niposto ne prodavati jer on moze odlicno odigrati i na DM i CM pa kad Gerrad ili Meireles budu ozljedjeni ili suspendovani opet imamo solidno rjesenje na tim pozicijama.. I kuyt i lucas su bespostedni borci i bore se za klub vise nego ostali zato ih treba zadrzati..

Ovu ostalu gamad treba prodati jer su u godinama a i samo smrde po terenu Maxi(3m), Jovanovic(6m), J.Cole(7m), Poulsen(2m), Kirgijakos(2m), Aurelio(2m) Od prodaje ovih igraca mozemo dobiti minimalno 20 miliona jos ce nam njihove sedmicne plate otvoriti mogucnost da placamo neke nove 2je zvijezde.. Sljedece sezone imamo prinovu iz akademije 2-3 igraca umjesto ovih starih smradonja i et ga novi pocetak.. A do ljeta sve je u kingovim rukama, nadam se da ce izvuci maximum iz ovoga sto imamo..

Najezim se kad mi neko spomene da trebamo dovest neke polovnjake tipa Niku Krajncara koji nije nista bolji od Jovanovica.. Bolje izvalit 20tak miliona i dovest Hazarda koji je perspektivan ili Ardu Turana a ne neke tamo totenhemove rezerve.. Sad ce Dirk reci da sam nacionalista jer sam rekao da je Niko polovnjak :lol:
slažem se sa svime ovdje napisanim !!!! :mrgreen:
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 18 feb 2011, 14:04

YNWA je napisao/la:samo mi je zao onih koji su otisli gledati ono, ne znam ni kako da nazovem onu igru, cijelu utakmicu jedva cekaju kraj, ona tri ofanzivna vezna ne bi napravila nista ni protiv gradine, ne zna se koji je gori, a onaj u napadu otisao malo na izlet do praga, ali ruku na srce, nije on kriv sto mu ostali ne znaju dati loptu, meireles samo cekao kraj, a najveci krivci za ono sinoc su King Kenny i Clarke, gori su i od Roya, on sigurno ne bi zavrsio utakmicu sa 4 stopera :evil:

siguran sam u prolaz, i rezultat 0:0 je dobar u gostima, ali ocekivao sam makar 2 akcije u 90 minuta, a nasi ni to nisu uspjeli napraviti :evil:
Potpuno se slazem...
I treba podhitno ocistiti ove kloceve kao Ngog, Lukas itd...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 feb 2011, 14:06

Cuj Kuyt nije lose odigrao, Kuyt je sinoc bio najjgori iz utakmice u utakmicu mu opada forma . Trebamo ga prodati i ako mozemo bar 5M da zaradimo za njega.

Za Ngoga da ne pricam naravno ima tu i nekih Juzno Amerikanaca na kojim mozemo zaraditi malo novca .
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 18 feb 2011, 14:13

Nepostoji nista gore nego kad neko ima 21 god. a nema veze sa fudbalom kao N'gog, kad se setim samo kad je za vreme hogsona igrao svaku utakmicu strasno. N'gog je dobar za drugoligaski engleski klub.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 18 feb 2011, 14:18

Pozdrav svima, nisam na forumu bio od poluvremena sinosnje utakmice, i sada kada citam ove komentare drago mi je zbog toga. Ne mogu da vjerujem u ovo sto citam, pa imal i jedan klub takve navijace koji toliko pljuju svoje igrace od ovih "navijaca" Liverpoola sa Balkana. Jedan dan igraci su dobri, svi ih hvale, drugi dan niko nije dobar. Iskreno ja sam i ocekivao ovakvu utakmicu, pa ljudi ovako Liverpool vec nekoliko godina igra knock out fazu europskih takmicenja, ne mislite valjda da ce se cijela koncepcija mijenjati ako je novi menadzer ili uprava. Shvatite jednom ovo je Liverpool FC. a ne Arsenal ili Tottenham koji igraju stvarno atraktivno, ali to danas ne donosi trofeje. Ako zelis europske trofeje moras igrati pametno i najvise paziti da ne primis gol, uostalom zasto to objasnjavati, valjda je svima jasno kako su Benitez i Mourinho osvajali ova takmicenja. Da je Sparta sinoc zabila pogodak, sigurno bi koncepcija igre bila drugacija, ali nije i mi nismo imali razloga napadati. Sto je jos vaznije nastavili smo niz nepobjedivosti u ovom takmicenju.
Joint_fc

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 18 feb 2011, 14:24

Svaka cast Kajtu na odbrambenim zadacima ali je u napadu cista 0
kada kazem da nije igrao odkako je dosao mislim konkretno na doprinos u napadu

kada su Gerard , Meireles , prije Tores u igri onda je dolazio do izrazaja ali kada igra sa ostatkom
koji je losiji od spomenutog trojca onda je katastrofa

sta je uradio sinoc ?
ne citiraj me bezveze osgood jer sigurno nisi gledao utakmicu
da si navijac Liverpula a sinoc gledao onakvog Kajta yhebo bi mu sve po spisku

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 feb 2011, 14:30

Po meni očekivano 0:0,na to smo već navikli u EL.

Kerić: "Vidjet ćemo na Anfieldu"

Hrvatski napadač Andrej Kerić odjenuo je ove zime dres praške Sparte te se u četvrtak navečer okušao u Europskoj ligi protiv Liverpoola. Česi su s 0:0 još uvijek u igri, a naš nogometaš vjeruje u prolaz...

Nogometaši Liverpoola nisu se naigrali u Pragu, ali Sparta im nije uspjela zatresti mrežu te će se idućeg tjedna na Anfieldu krenuti s početnom "nulom". Andrej Kerić smatra da je njegov novi klub ostvario dobar rezultat.

"Liverpool je vjerojatno očekivao doći na naš teren i pobijediti. Ali mi nećemo doma primiti tri ili četiri gola, a najvažnije je to što ništa nije gotovo prije uzvrata. Vidjet ćemo sljedeći tjedan na Anfieldu kako će sve završiti", izjavio je Kerić po završetku utakmice.

Ipak, svjestan je da na gostovanju u Engleskoj neće biti nimalo lako: "Liverpool ima odličnu obranu. U pet prvenstvenih utakmica nisu primili ni gola. Bilo je teško, mi smo imali svoje prilike, ali uvijek su nas na vrijeme nekako zaustavili".

"Međutim, nećemo prestati pokušavati", naglasio je Andrej Kerić, a njegov se suigrač Vaclav Kadlec o šansama za prolaz izjasnio vrlo jednostavno.

"Još je uvijek 50-50. Ako zabijemo gol u Liverpoolu na dobrom smo putu", kaže.
FK Pjetlovi

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 18 feb 2011, 14:31

Ja ne znam sta je s vama,pa sta vi ocekujete,jel to treba posle lose utakmice nekog igraca uputit mu pohvale bravo Kuyt,Maxi,Leiva itd itd pa da tako odigraju i sljedece tekme,pa logicno je pobogu da ce nakon lose tekme igrac dobiti kritike a posle dobre normalno pohvale i ne znam u cemu je tu toliki problem sto neko spomene Kuyt lose odigrao,sta to se Kuyt ili neki deseti igrac ne smije kritikovat....prvo razrijesite neke djecacke komplekse pa dodjite na ovaj forum da pisete nesto :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 feb 2011, 14:35

Nisam gledao tekmu,a vidim i bolje. :lol:
Čitam komentare,čini se da se Wilson dokazao i da je Glen bio dobar te da je napad zakazao.
Moram reći da sam na kraju krajeva ipak zadovoljan rezultatom jer su šanse da nam Sparta tamo da gol 5%. :roll:
Očekujem neku pobjedu od 2:0.
I kakvih 5-6 miliona za Kuyta,@Red Assasin i @Hans,recite da ste se šalili? :lol:
Uostalom,tekma ima na OBN-u tako da ...
You'll never walk alone.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 feb 2011, 14:55

2-3 godine u buducnost gledajuci, kada se povuku Gerrard i Carrager ako budu stvari onako kako mi planiramo na ovom forumu vec mjesecima trebat ce nam 30-40 miliona da sve uredimo jos samo klasan lijevi bek i zadnji vezni sto ce nas kostati 30-40 miliona, imat cemo tim koji ce svakome moci stati na crtu a vlasnici nek se okrenu jos jednom vrlo bitnom cilju da prosire kapacitet Anfilda na 70-80 hiljada..

----------------Reina-------------------
Kelly-----Agger-----WIlson------Taiwo -----Zadnja linija 4 cvrsta i odgovorna momka,dovoljno sa M Vilom na DM
----------------M Vila-------------------
-------Meireles-----Shelvy------------ ------ Vezni red kreativan i inteligentan sa dobrim suterima kao i oduvijek
Suarez-------------------------Sterling
---------------Carrol------------------- ------Ubitacna krila sa cvrstim visokim napdacem, ne zna se ko je opasniji

Klupa: Galacsi,Skrtel,Coady,Lucas,Suso,Pacheco,

Et ne trebaju ni velika ulaganja mozda do 50 miliona, prodajom onih otpada 20m, Aquilanija 15m, to je 35 vlasnici jos 20 i sve ce doci na svoje mjesto.. Jedva cekam ljeto kad budemo imali da dovedemo.

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 18 feb 2011, 15:09

Loša igra,ali rezultat nije toliko loš ne bi trebalo biti problema u revanšu.
Biće puno teže u 1/8 finala.

Lech-Braga 1:0 (nadam se da će Štilićeva ekipa proći dalje).
You'll Never Walk Alone

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 18 feb 2011, 16:19

Ništa od selidbe u Premier ligu

Philippe Mexes spreman je potpisati novi četverogodišnji ugovor sa Romom, te tako zasutaviti špekulacije koje su ga selile u Premier ligu na ljeto.

Mexesov trenutni ugovor ističe na kraju sezone, a zbog toga su situaciju pomno pratili Chelsea i Arsenal, koji su planirali poslati ponudu na ljeto.

Međutim, francuski mediji navode da je 28-godišnji stoper konačno postigao dogovor sa rimskim klubom, te će potpisati četverogodišnji ugovor prema kojem bi godišnje trebao zarađivati dva i pol miliona funti.
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 18 feb 2011, 16:30

hary_ynwa je napisao/la:Ništa od selidbe u Premier ligu

Philippe Mexes spreman je potpisati novi četverogodišnji ugovor sa Romom, te tako zasutaviti špekulacije koje su ga selile u Premier ligu na ljeto.

Mexesov trenutni ugovor ističe na kraju sezone, a zbog toga su situaciju pomno pratili Chelsea i Arsenal, koji su planirali poslati ponudu na ljeto.

Međutim, francuski mediji navode da je 28-godišnji stoper konačno postigao dogovor sa rimskim klubom, te će potpisati četverogodišnji ugovor prema kojem bi godišnje trebao zarađivati dva i pol miliona funti.
Kod kuce je najbolje :D :D :D previse je dugo u Rima da bi mijenjao sredinu,
Joint_fc

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 feb 2011, 16:58

Red Assassin je napisao/la:2-3 godine u buducnost gledajuci, kada se povuku Gerrard i Carrager ako budu stvari onako kako mi planiramo na ovom forumu vec mjesecima trebat ce nam 30-40 miliona da sve uredimo jos samo klasan lijevi bek i zadnji vezni sto ce nas kostati 30-40 miliona, imat cemo tim koji ce svakome moci stati na crtu a vlasnici nek se okrenu jos jednom vrlo bitnom cilju da prosire kapacitet Anfilda na 70-80 hiljada..

----------------Reina-------------------
Kelly-----Agger-----WIlson------Taiwo -----Zadnja linija 4 cvrsta i odgovorna momka,dovoljno sa M Vilom na DM
----------------M Vila-------------------
-------Meireles-----Shelvy------------ ------ Vezni red kreativan i inteligentan sa dobrim suterima kao i oduvijek
Suarez-------------------------Sterling
---------------Carrol------------------- ------Ubitacna krila sa cvrstim visokim napdacem, ne zna se ko je opasniji

Klupa: Galacsi,Skrtel,Coady,Lucas,Suso,Pacheco,

Et ne trebaju ni velika ulaganja mozda do 50 miliona, prodajom onih otpada 20m, Aquilanija 15m, to je 35 vlasnici jos 20 i sve ce doci na svoje mjesto.. Jedva cekam ljeto kad budemo imali da dovedemo.
Football Manager je čudo. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 4 gosta.