U nekim stvarima moram se sloziti s tobom. Kada je sve dobro i kada se pobjedjuje ljudi kod nas obicno stvore utisak da je sve bajno i da smo jaci od Reala. U zadnja 2 1921tv izvjestaja imamo priliku vidjeti vise akcija nego u kompletne zadnje 3 godine. Ja bih samo istakao da je Pavic u par navrata ispao od onog bivseg pitara. Ako to izuzmemo, mi ljudi konacno imamo beka za postovanje, s obzirom da niti jedno jedino sranje ili glupost nije napravio od kada je dosao (samim tim je bolji od svih promasaja zajedno (Livaja, Mladenovic, Kramaric, Mehremic, Husic itd). Nadam se da ce nas Celo u srijedu ipak biti u svom”toplo” elementu, jer je on najvaznija nasa karika.SlevinKelevra je napisao/la:Iskreno, napravili smo puno toga naprijed, ali dosta toga i dopustili sebi, posebno u odbrani... Zvijezda skoro da je imala vise od igre, posebno u prvom. Ne smijemo to sebi dozvoliti u srijedu
Na kraju, derbi je derbi, uloga favorita u 99% duela nikada nije presudila tako da bih zelio da ih nagazimo kao nikada do sada a da mi navijaci odradimo svoje.