FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
2 nasa 5 njihovih
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
E jbg jeftin gol bas.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo hebibe ugovor do 2047 godine i 15000 platu
Ovako ostati 5 metara iza stopera moze samo husrefov hebib , nadam se da ces ga kuci zeni povesti
Jel moguce da nije izasao iz 16rca ??? Jel moguce? Za ove stvsri u skolama fudbala se ispisnice daju
Ovako ostati 5 metara iza stopera moze samo husrefov hebib , nadam se da ces ga kuci zeni povesti
Jel moguce da nije izasao iz 16rca ??? Jel moguce? Za ove stvsri u skolama fudbala se ispisnice daju
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 26 jul 2018, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pocinjemo brojati
JEDAN!!!
JEDAN!!!
prvi prekid , gubimo 1-0
prisjetimo se taktike Husa da talijanima iz prekida mi damo pogodak koji ga gošku iz prekida nismo dali
prisjetimo se taktike Husa da talijanima iz prekida mi damo pogodak koji ga gošku iz prekida nismo dali

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Naivan goluNbx je napisao/la:Vidjelo se odmah da će go past. Kad je frajer poslo loptu na krilo, svi krenuli naprijed, osto jedan i ništa od ofsajda. Jeftino.
Dobro se Ahmet hrva sa njihovim štoperima. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bravo za HZ.Odlicno izgledaju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hebibovic ostavio covjeka samog, na drugoj stativi.
Pa to ti je kad izmisljas beka od covjeka koji nije ni za kriloEsport je napisao/la:Naivan goluNbx je napisao/la:Vidjelo se odmah da će go past. Kad je frajer poslo loptu na krilo, svi krenuli naprijed, osto jedan i ništa od ofsajda. Jeftino.
Svi izasli mali beg ostao stajati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mogao je ovo i da ne da žuti. Kvota da će fasovat drugi žuti 1.60.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Fino stojimo, nece nas nakantat. Dacemo go..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
ne razumiješ on je dodatno krilo i priključuje se u napaduPantelija je napisao/la:Pa to ti je kad izmisljas beka od covjeka koji nije ni za kriloEsport je napisao/la:Naivan goluNbx je napisao/la:Vidjelo se odmah da će go past. Kad je frajer poslo loptu na krilo, svi krenuli naprijed, osto jedan i ništa od ofsajda. Jeftino.
Svi izasli mali beg ostao stajati

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
polako ljudi, cuva ih husref za uzvratnu utakmicu, ipak sljedecu igramo protiv mladosti.
Nekako dobro uvežemo par pasova i kad treba neki odlučujići ovi odmah presjeku, jbg ipak je to ekipa serije A.
U ovoj ekipi samo Ahmetovic ima muda da igra i da se nosi sa protivničkim igracima 

Bordo bijeli za život cijeli!!
Priznajem, mrzim Hebibovica. Samo njega. Mrzim sto se evo vec umorio i vuce po tetenu!
Neloše zamišljeno, dupli blok nazad, pa to izgleda 4-4-2 u odbrani. Samo ne smiju ovako daleko stajat od krila nikako, i treba staloženije iznosit loptu. Preagresivni su ovi, a naši se ne otvaraju kako treba.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 13 gostiju.