Igman i Velež do groba ! Pozdrav iz Konjica

vaše je da pobijedite Budućnost koja je jako nezgodna ekipa na strani, jer eventuanom pobjedom, ste skoro pa sigurno obezbijedili opstanak.incara je napisao/la:Svaka čast bivšem igraču Igmana, Anelu Hebiboviću na fenomenalnom pogotku
Igman i Velež do groba ! Pozdrav iz Konjica
Kakva fabrika moj Aleme. Masine ima godina u rusiji. Prodaje drzava plac da bi naplatila porez a ostatak ide obespravljenim radnicima. Unistena fabrika ima 7 godina. Javljali su se neke firme da je kupe i pokrenu proizvodnju davno ali sve propaloAlemC85 je napisao/la:samo da dodam da je vlada FBiH stavila na prodaju FDM i već su se javili investitori, što znači da bi uskoro Velež mogao ponovo dobiti jednog dobrog sponzora u vidu FDM kao nekada
http://www.****/rubrika/busines ... star/74284" onclick="window.open(this.href);return false;NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakva fabrika moj Aleme. Masine ima godina u rusiji. Prodaje drzava plac da bi naplatila porez a ostatak ide obespravljenim radnicima. Unistena fabrika ima 7 godina. Javljali su se neke firme da je kupe i pokrenu proizvodnju davno ali sve propaloAlemC85 je napisao/la:samo da dodam da je vlada FBiH stavila na prodaju FDM i već su se javili investitori, što znači da bi uskoro Velež mogao ponovo dobiti jednog dobrog sponzora u vidu FDM kao nekada
Volio bi i ja moj Aleme ali ne kontam zasto prodavati masine od 10 miliona za dva pa onda kupovati iste za 10. Repromaterijal koji je bio u komorama i vrijedi milione prodan je nedavno za sicu. Dugovi elektricne energije,ne uplaceni doprinosi radnicima i sve ostalo. Daj boze ali cisto sumnjam. Zao mi je te fabrike pravo. Drina na kojoj FDS uzima pare lopatom je mostarski proizvod koji su oni kasnije uzeliAlemC85 je napisao/la:http://www.****/rubrika/business/clanak/u-2014-planirana-privatizacija-svih-vaznijih-poduzeca-medu-njima-i-fabrika-duhana-mostar/74284" onclick="window.open(this.href);return false;NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kakva fabrika moj Aleme. Masine ima godina u rusiji. Prodaje drzava plac da bi naplatila porez a ostatak ide obespravljenim radnicima. Unistena fabrika ima 7 godina. Javljali su se neke firme da je kupe i pokrenu proizvodnju davno ali sve propaloAlemC85 je napisao/la:samo da dodam da je vlada FBiH stavila na prodaju FDM i već su se javili investitori, što znači da bi uskoro Velež mogao ponovo dobiti jednog dobrog sponzora u vidu FDM kao nekada
evo imaš ovdje pastrmko. ipak ima nade za FDM.
Druze ne moze ih vlada spasit koliko ih nacionalne stranke mogu unistiti. Primjer FDM,Predionica,Unis,SOKO,Aluminijski itd itd Mostar je imao pravo jaku privredu ali sve su razjebali. Da ne duzimo posto nije tema za to nadati se boljemAlemC85 je napisao/la:pastrmko pošto ne živim u hercegovini, a itekako sam vezan za istu, jer su mi starci porijeklom iz iste, razgovarao sam s nekim ljudima odozdo koji su mi rekli da je ova vlada spasila Granit, Igman i još neke gigante, koje su prethodne vlade uništile, i nisu uopšte marile za razvoj hercegovine. ova vlada s NN na čelu je dosta toga uradila, e sad ne znam je li ovo predizborna kampanja da se spasi FDM ili ne, mada me to ne zanima, ali itekako hercegovina ima potencijala za razvoj i ulaganja.
Mada svaki potencijalni sponzor je promocija istog, ali i pomoć i promocija Veleža.
Hercegovina jos uvijek nema potencijal za razvoj i ulaganje.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze ne moze ih vlada spasit koliko ih nacionalne stranke mogu unistiti. Primjer FDM,Predionica,Unis,SOKO,Aluminijski itd itd Mostar je imao pravo jaku privredu ali sve su razjebali. Da ne duzimo posto nije tema za to nadati se boljemAlemC85 je napisao/la:pastrmko pošto ne živim u hercegovini, a itekako sam vezan za istu, jer su mi starci porijeklom iz iste, razgovarao sam s nekim ljudima odozdo koji su mi rekli da je ova vlada spasila Granit, Igman i još neke gigante, koje su prethodne vlade uništile, i nisu uopšte marile za razvoj hercegovine. ova vlada s NN na čelu je dosta toga uradila, e sad ne znam je li ovo predizborna kampanja da se spasi FDM ili ne, mada me to ne zanima, ali itekako hercegovina ima potencijala za razvoj i ulaganja.
Mada svaki potencijalni sponzor je promocija istog, ali i pomoć i promocija Veleža.
Istina 100%. Ja sam bio na istoku, i slavio sam kada smo dali go, niko me nije pogledao, niti bilo sta ruzno rekaopitic je napisao/la:Da se osvrnem na utakmicu od jučer. Kao prvo stvarno se ne mogu sjetiti kada je jedna ekipa ovako prijateljski dočekana na Koševu pa kao da ste igrali u Mostaru, a ja se (posebno) prije početka tekme osjećao kao da sam došao na vaš stadion to muzika o Mostaru, komentator pozdravlja Velež još samo meza i rakija falila. Ja mislim i oni Veležovi navijači što su bili na Koševu da su otišli i sjeli među pitare da ih niko živ nebi krivo pogledao. Po meni ste odigrali puno bolje od Olimpica na Koševu, ali eto Olimpic uzme bod, a vi ništa ipak to je fudbal. Meni za oko su zapali igrači Veleža sa brojem 9 i brojem 19 sa lijevog krila. Ja da sam u upravi Sarajeva ovog malog sa brojem 19 bi predložio upravi Sarajeva da se dovede u klub jer ima potencijala, strašno je odigrao u odbrani, a u napada je odigrao sitnije. Velež ima kvalitetnu ekipu to se vrlo lahko da primjetiti, ali moje Sarajevo po mome mišljenju nije ušlo sa 100% kapaciteta u utakmicu možda su već igrači Sarajeva bili mislima na narednoj tekmi. Sarajevo je počelo da daje sve od sebe tek onda kada je gol primilo u 46 minuti, ali je i Jarni pogodio sa izmjenama i to se mora priznati. Velež nije seljačka ekipa da se igrači krenu valjati i zadržavati vrijeme nakon pozitivnog rezultata i to se je dalo primjetiti. Budite ponosni na ove igrače jer vidi se da igraju srcem za vaš klub, a pljuvatore na trebini odstranite. Ako uspijete ove igrače zadržati možda i evropska pretkola uskoro osvanu na vašem stadionu
Ma ovaj frajer ne zna je li pos'o ili dos'oMostaracVelezovac je napisao/la:Vidi se da Pitar komentarise ... kad je bilo izjednacenje, umjesto da komentarise, on se nasekira.
u nedjelju drug. u subotu je Celik-VitezAlemC85 je napisao/la:u subotu prenos utakmice Velež-Rudar na bht-u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.