tareizo je napisao/la:cestitke sirokom potpuno zasluzeno pozz
Hvala.
Da, rutinski. Finalisti! Čestitke igracima i trenerima.
tareizo je napisao/la:cestitke sirokom potpuno zasluzeno pozz
Danas u podne je izvlačenjeEvolve je napisao/la:Kako bi vi danas za finale, gdje prva gdje uzvrat?
Šta mislite ako druga bude na Pecari može li se atmosfera ponoviti?Evolve je napisao/la:Doduse kako igramo na Pecari ove godine mozda da obe igramo na Kosevu
Iskreno, nevjerujem. Ono je bio takav splet okolnosti da ce se tesko ponoviti. Takva, sto bi Ćiro rekao, galvanizacija navijaca iz svih sfera zivota, kluba, igraca tesko je ponovljiva, bar zasad. Onda su nam "sva jaja bila u jednoj košari", da se tako izrazim, i to je dovelo do sveukupnog zajednistva, uz to da sami put osvajanja nitko dosad nije ponovio mislim, da izbaci tada sve najjace ekipe jednu za drugom.hlive je napisao/la:Šta mislite ako druga bude na Pecari može li se atmosfera ponoviti?Evolve je napisao/la:Doduse kako igramo na Pecari ove godine mozda da obe igramo na Kosevu
Slazem se, barem za sada nema nekog naboja kao onda kada je se 20 dana živilo za to i čekalo. A i igre nisu kao onda da bi nas "naložili" ma da ko zna, nije nas teško naložit, osvoji se bod(ovi) sad gore i lako se mi naložimoEvolve je napisao/la:Iskreno, nevjerujem. Ono je bio takav splet okolnosti da ce se tesko ponoviti. Takva, sto bi Ćiro rekao, galvanizacija navijaca iz svih sfera zivota, kluba, igraca tesko je ponovljiva, bar zasad. Onda su nam "sva jaja bila u jednoj košari", da se tako izrazim, i to je dovelo do sveukupnog zajednistva, uz to da sami put osvajanja nitko dosad nije ponovio mislim, da izbaci tada sve najjace ekipe jednu za drugom.hlive je napisao/la:Šta mislite ako druga bude na Pecari može li se atmosfera ponoviti?Evolve je napisao/la:Doduse kako igramo na Pecari ove godine mozda da obe igramo na Kosevu
Ovdje ce dosta zavisiti od rezultata 1 utakmice ako uzvrat bude na Pecari, ali svejedno, ocekujem 3k sigura, osim nekog potopa prve utakmice, u što sumnjam.
Što se moje preferencije tice, ja bi sad obrnuo malo stvari, da uzvrat bude gore, uz pozitivan rezultat na Pecari, mislim da bi imali jako dobre sanse da dignemo pehar na Koševu
Dobar rezultat sad u nedjelju isto igra veliku ulogu po meni, sa psihicke strane.
Oni nekog da vrijedjaju, ma nije istina... Djeca cvijecaEvolve je napisao/la:Hmm, pogledajte samo vrijedjanja na Sarajevo pdf-u jbte... Uzas jedan...
Ma kakvi,tolerantni forumasi i ljudi prije svega,to se tebi ucinilo posto si fasistEvolve je napisao/la:Hmm, pogledajte samo vrijedjanja na Sarajevo pdf-u jbte... Uzas jedan...
Ne može,atmosfera prije 2 godine bila je mnogo bolja,u istoj polusezoni skinuli smo Zrinjskog,Zelju najvise je to diglo atmosferu,pa sam dolazak novih sppnzora,veca gledanost.. a danas je realno nikad manja gledanost,loše igramo,nikako službeno riješiti sponzora, sumnjivi igrači, Ketina smrt,neredi na derbiju na Pecari.hlive je napisao/la:Šta mislite ako druga bude na Pecari može li se atmosfera ponoviti?Evolve je napisao/la:Doduse kako igramo na Pecari ove godine mozda da obe igramo na Kosevu
A šta vi sebi niste dali ime po ostacima ustaških grupa koje su se skrivala u jamama - škripama po Hercegovini? Zašto se onda nalazite začuđeni i toboze uvrijeđeni kad vas neko tako nazove? Šta je sa swastikom na tribinama i činjenicom da niko ko nije katolik ne moze igrati za Široki? To je esencijalni fašizam. Baš vam je bezze što se pravite da vam smeta kad vas neko tako nazove.since1948 je napisao/la:Ma kakvi,tolerantni forumasi i ljudi prije svega,to se tebi ucinilo posto si fasistEvolve je napisao/la:Hmm, pogledajte samo vrijedjanja na Sarajevo pdf-u jbte... Uzas jedan...
Gledaj čovjeka drugog reda što se uznemirio. Evolve nisu oni takvi, kulturne bošnje nebi ni mrava zgaziliVenamaHrabrih je napisao/la:A šta vi sebi niste dali ime po ostacima ustaških grupa koje su se skrivala u jamama - škripama po Hercegovini? Zašto se onda nalazite začuđeni i toboze uvrijeđeni kad vas neko tako nazove? Šta je sa swastikom na tribinama i činjenicom da niko ko nije katolik ne moze igrati za Široki? To je esencijalni fašizam. Baš vam je bezze što se pravite da vam smeta kad vas neko tako nazove.since1948 je napisao/la:Ma kakvi,tolerantni forumasi i ljudi prije svega,to se tebi ucinilo posto si fasistEvolve je napisao/la:Hmm, pogledajte samo vrijedjanja na Sarajevo pdf-u jbte... Uzas jedan...
Haj uzdravlje i da dobijete po ušima u nedjelju.
VenamaHrabrih je napisao/la:A šta vi sebi niste dali ime po ostacima ustaških grupa koje su se skrivala u jamama - škripama po Hercegovini? Zašto se onda nalazite začuđeni i toboze uvrijeđeni kad vas neko tako nazove? Šta je sa swastikom na tribinama i činjenicom da niko ko nije katolik ne moze igrati za Široki? To je esencijalni fašizam. Baš vam je bezze što se pravite da vam smeta kad vas neko tako nazove.since1948 je napisao/la:Ma kakvi,tolerantni forumasi i ljudi prije svega,to se tebi ucinilo posto si fasistEvolve je napisao/la:Hmm, pogledajte samo vrijedjanja na Sarajevo pdf-u jbte... Uzas jedan...
Haj uzdravlje i da dobijete po ušima u nedjelju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.