BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Koliko serete to je nevjerovatno, Mirza bi ovog pobjedio, Mirza bi ono, Mirza bi ono bla bla bla. Inače Mirza je u top20, uostalom kada Damir igra lijep tenis, odma nije uredu nešto sa protivnikom, ili je povrijeđen, ili nije u formi ili nije njegov dan isl. Šta ti je reć prokleti Bošnjo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: RE: Re: BiH Tenis
A nije nista krupniji od njega. Tako da mu to nije izgovor.AnkleBreaker je napisao/la:Goffin drugu salje kao on prvu, eto gdje se pravi ova razlika.Unofficialpage je napisao/la:Ma daaaaaaaaaaaaaaj
Sa servisom od 150 kmh nema šta tražit
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
A moj Damire sta radis, crni Damire...
Poklanjas mu poene..
Poklanjas mu poene..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Pa nemoj ovo na mreži fulati molim te
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja sam mu izbrojao 4-5 puta kad je izbacio ritern na drugi servis goffina u aut bez ikakvog posebnog razloga niti je to bio kvalitetan ritern u stranu niti sta, protiv igraca kakav je goffin moras jednostavno birati prave udarce u svakom momentu bez toga nema sanse da ih pobijedis u njihovoj igri kad im prepustis da kontrolisu sve.. jbg servis ga yebe i neki neshvatljivi potezi.. basic kakav je bio protiv haasea bi bio bara bara s ovakvim goffinom iako ni on ne igra na svom punom nivou
moze se dobiti belgijanac bez problema
- madridista4ever
- Kontakt:
e moj damire 2 brejka ti nisu dovoljna da osvojis set pa jbga ti nikad tako nećeš postati vrhunski teniser, još uz toliku nervozu ccc
što je najgore može se nadigravati s goffinom, on ga je očigledno podcijenio, šteta što to ne iskoristi..

što je najgore može se nadigravati s goffinom, on ga je očigledno podcijenio, šteta što to ne iskoristi..
Pogadjaj zicere, procenat 1. servisa popravi i nemoj nabijati beveze lopte u pizdu materinu
Mozes sve ovo jebmu zivot
Mozes sve ovo jebmu zivot
Nad tobom sunce najljepše sja
Hajde saaaaad
Bravo break.

Bravo break.

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 20 jan 2016, 03:10, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
ajdeeee sad 
TAKO JEEEEEEEEEE, HAJDE SAD
**** MUNGOSA, AJDEEEEEE

TAKO JEEEEEEEEEE, HAJDE SAD

**** MUNGOSA, AJDEEEEEE
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 20 jan 2016, 03:10, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:
Ajdee brejk
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Breakkkk
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
BRAVO MACKO! 

TOOOOO
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
de Damire za nas sa foruma makar jedan set da ne izgubiš svoj servis neka to bude ovaj drugi set 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
moze break opet, samo mirno u nastavkuuuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.