English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Drago mi je da je gotovo ovo sa njim. Nadam se da više neće zaigrati za Utd. Sretno mu bilo gdje god bude. Ovo mu sigurno na kraju nije trebalo, ali neka se bruka kad se ne može pomiriti sa činjenicama. Svi u klubu moraju stati uz ETH-a i dati mu punu podršku.
Sram vas bilo, da tako pricate o covjeku koji je pomagao Palestinu 

Cak i da jeste ne govori se ovako, pogotovo ne na polusezoni, imalo bi smisla da ovo govori iz neke retrospektive bivseg igraca Uniteda. Ovako izgleda kao debil niskog IQ-a kojeg je Morgan rutinski ispreskakao. Ronaldo je veliko dijete, uvijek bio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sramotno ponasanje prema najboljem svih vremena. Ovo ce jos vise nastetiti ugledu Uniteda koji je svakako zadnjih godina u padu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ovo je u nastavku navodno dodao:
Šta reći.Then he chuckles and adds: “I’m not going to say that I’m looking better than him. Which is true . . . ”

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 23:38Šta reći.Then he chuckles and adds: “I’m not going to say that I’m looking better than him. Which is true . . . ”![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mozda jest propo al pljuje fakte 

- feniksptica
- Kontakt:
Manje vise je u pravu. Na ruzan nacin reko i to je to.Poligon10 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 23:29Drago mi je da je gotovo ovo sa njim. Nadam se da više neće zaigrati za Utd. Sretno mu bilo gdje god bude. Ovo mu sigurno na kraju nije trebalo, ali neka se bruka kad se ne može pomiriti sa činjenicama. Svi u klubu moraju stati uz ETH-a i dati mu punu podršku.
Kraj je svejedno. Nastavak i jest u par dana s prelaznim rokom. Nece on sad nista poremetit ekipu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Povratak u propali klub mu definitivno nije trebao. Sporting je trebao biti izbor.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Ma sve objasnio , ja ga opet krivim što je kao takva veličina došao u propali Manchester United .
Manchester United živi na staroj slavi , nema više da te čitava Britanija čuva , nema žvaljavog Fergusona da maltretira sudije , ovo sada je realnost .
Slično kao i Barca , prije Ronaldinha i Messia borili se za Ligu Šampiona , to je njihova realnost . Imali jednu Ligu Šampiona .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma šta je ba u pravu? Izdao ga Ten Hag? Kako ga je izdao bogati? To što on nije u stanju dati gol Omoniji ili patit se ovamo protiv bilo koga u Engleskoj, to mu kriv Ten Hag? Došao autoritativan čovjek za trenera koji zna šta radi i njemu je to problem? Uvrijeđena mlada sa previsokim egom ne može se pomiriti sa činjenicom da je produktivan koliko i Elanga u klubu. Ovo za Ragnicka me već ne interesuje šta govori jer je i tad imao status koji nije aman zaslužio. Je li to trebalo da se svi njemu podrede da bi on dao 20ak golova a pritom da se Utd bori za opstanak. Samo da ode u januaru pa da nekome drugom prodaje maglu. Nabijem ga na qrac.
Ne mozes prosle sezone bit najbolji strijelac kluba, a ove odjednom goli qrac. Daleko je on od nekadasnje razine, ali jbeni Rashford i slicne da forsira pored njega je meni upravo to, nedostatak postovanja.Poligon10 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 00:09Ma šta je ba u pravu? Izdao ga Ten Hag? Kako ga je izdao bogati? To što on nije u stanju dati gol Omoniji ili patit se ovamo protiv bilo koga u Engleskoj, to mu kriv Ten Hag? Došao autoritativan čovjek za trenera koji zna šta radi i njemu je to problem? Uvrijeđena mlada sa previsokim egom ne može se pomiriti sa činjenicom da je produktivan koliko i Elanga u klubu. Ovo za Ragnicka me već ne interesuje šta govori jer je i tad imao status koji nije aman zaslužio. Je li to trebalo da se svi njemu podrede da bi on dao 20ak golova a pritom da se Utd bori za opstanak. Samo da ode u januaru pa da nekome drugom prodaje maglu. Nabijem ga na qrac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Nemoj me pogrešno shvatiti , ja sam uvijek uz trenera . Trener je glavni , i mrzim igrače poput Hazarda ili Lewandovskog koji su sabotirali svoje trenere .Poligon10 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 00:09Ma šta je ba u pravu? Izdao ga Ten Hag? Kako ga je izdao bogati? To što on nije u stanju dati gol Omoniji ili patit se ovamo protiv bilo koga u Engleskoj, to mu kriv Ten Hag? Došao autoritativan čovjek za trenera koji zna šta radi i njemu je to problem? Uvrijeđena mlada sa previsokim egom ne može se pomiriti sa činjenicom da je produktivan koliko i Elanga u klubu. Ovo za Ragnicka me već ne interesuje šta govori jer je i tad imao status koji nije aman zaslužio. Je li to trebalo da se svi njemu podrede da bi on dao 20ak golova a pritom da se Utd bori za opstanak. Samo da ode u januaru pa da nekome drugom prodaje maglu. Nabijem ga na qrac.
Ronaldo nije ni trebao doći , ogromna greška za obje strane .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Preporučujem ti da pogledaš neku od utakmica u zadnje vrijeme. Možes ovu zadnju protiv Aston Ville, dovoljno će ti biti. A što je najgore od svega, on je i sad imao i više nego dovoljno prilika da pokaže koliko može, no naravno nijednu nije iskoristio.Lillard je napisao/la: ↑14 nov 2022, 00:14Ne mozes prosle sezone bit najbolji strijelac kluba, a ove odjednom goli qrac. Daleko je on od nekadasnje razine, ali jbeni Rashford i slicne da forsira pored njega je meni upravo to, nedostatak postovanja.Poligon10 je napisao/la: ↑14 nov 2022, 00:09Ma šta je ba u pravu? Izdao ga Ten Hag? Kako ga je izdao bogati? To što on nije u stanju dati gol Omoniji ili patit se ovamo protiv bilo koga u Engleskoj, to mu kriv Ten Hag? Došao autoritativan čovjek za trenera koji zna šta radi i njemu je to problem? Uvrijeđena mlada sa previsokim egom ne može se pomiriti sa činjenicom da je produktivan koliko i Elanga u klubu. Ovo za Ragnicka me već ne interesuje šta govori jer je i tad imao status koji nije aman zaslužio. Je li to trebalo da se svi njemu podrede da bi on dao 20ak golova a pritom da se Utd bori za opstanak. Samo da ode u januaru pa da nekome drugom prodaje maglu. Nabijem ga na qrac.
- Nerminovic
- Kontakt:
Pa neće ga forsirat samo radi poštovanja ybt. Ekipa bolje igra bez njega i to je jasno svima koji su pogledali barem jednu utakmica sa i jednu bez Ronalda u sastavu.
Posten intervju, legende Uniteda se javljaju da nam kazu kakav je to ustvari klub. Bez imalo postovanja se ponijeli prema Ronaldu otkad je stigao. Ljudi mu doveli yebenoh RRa za trenera u pola sezone 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bestidni navijači i bestidan klub. Neka dođe kod nas i osvoji trofej, ionako nam treba finisher u napadu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ima istine u obje konstatacije.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑13 nov 2022, 23:38Ovo je u nastavku navodno dodao:
Šta reći.Then he chuckles and adds: “I’m not going to say that I’m looking better than him. Which is true . . . ”![]()

Tek sad vidim da je Rooney čak i mlađi od Ronalda, a imam osjećaj da je prije 7 godina posljednji put igrao ozbiljan fudbal.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ronalda su doveli samo da on ne bi zavrsio u Cityu.
Po meni promasaj, pogotovo kad je dosao TH.
Nema United velika rjesenja,al Ronaldo je spor za ovaj stil igre.
On je mislio da ce klub i igraci igrati za njeg,zaboravlja da mu je 37 god.
Bivsi je sigurno i ovo mu nije trebalo.
Po meni promasaj, pogotovo kad je dosao TH.
Nema United velika rjesenja,al Ronaldo je spor za ovaj stil igre.
On je mislio da ce klub i igraci igrati za njeg,zaboravlja da mu je 37 god.
Bivsi je sigurno i ovo mu nije trebalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.